Păcatul înjurăturilor si influenta pe care o au asupra vietii

Distribuie!by Asistam candva la un fapt deosebit de grav. Niște părinți foarte tineri se amuzau de copilașul lor care avea 4 ani, și pe care îl învățaseră să dea diavolului și să injure. Copilul vorbind gângav, când înjura părea atât de amuzant, încât producea râsete celor care-l ascultau. Câtă iresponsabilitate […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Asistam candva la un fapt deosebit de grav. Niște părinți foarte tineri se amuzau de copilașul lor care avea 4 ani, și pe care îl învățaseră să dea diavolului și să injure. Copilul vorbind gângav, când înjura părea atât de amuzant, încât producea râsete celor care-l ascultau. Câtă iresponsabilitate la acei părinți! În loc să-l învețe pe copil a se feri să pomenească numele satanei, deoarece numele satanei este cel mai nociv nume, ei dimpotrivă, indirect și involuntar, îi făceau cel mai mare rău copilului. De asemenea, am observat acest obicei rău la mulți oameni: să înjure, să dea diavolului orice lucru, să dea diavolului casa, masa, animalele, copiii, hainele, gospodăria, tot ce le apare în față. Dând diavolului pe cineva sau ceva, tu îi dorești răul. În loc să zici să fie a lui Dumnezeu lucrul respectiv, adică să aibă parte de Dumnezeu, tu îl închini satanei.o foarte mare iresponsabilitate exista la cei ce înjură și pomenesc numele satanei!

Numele diavolului conține cel mai mare rău, o puternică doză de energie negativă, conține răul în sine, conține pe diavol care este izvorul răului. Or, cel care rostește zilnic numele diavolului nu face altceva decât să-l cheme pe satana în sufletul, în inima și mintea lui.


loading...

Trebuie să alegem: ori chemăm pe Dumnezeu zilnic prin rugăciune și prin pomenirea Numelui Său, care este izvorul binelui, binele în sine și pozitivul prin excelență, ori pe satana cu tot răul lui. Vom da răspuns în ziua Judecății pentru fiecare cuvânt pe care l-am rostit în viață (Matei 12, 36). Să ne ferim în toată viața noastră a spune cuvinte rele și dimpotrivă, să rostim cât mai multe cuvinte ziditoare de suflet, după cuvântul Sfântului Pavel care zice: ”Din gura noastră să nu iasă nici un cuvânt rău, ci numai ce este bun, spre zidirea cea de trebuință, ca să dea har celor ce ascultă”(Efes. 4, 29)

(Arhim. Ioanichie Pârvulescu)


http://www.pelerinortodox.com/pacatul-injuraturilor/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ginerele a dezvaluit cum a prins odata Ceausescu Securitatea ca ii montasera microfoane in casa: i-a dat afara pe toti
O substanţă chimică din usturoi este mult mai eficientă în combaterea toxiiinfecţiilor alimentare decât două dintre cele mai utilizate antibiotice, arată un studiu recent.
150 de oameni mor pe planeta anual loviti de o nuca de cocos. Dar nu va faceti griji, vor face un vaccin si impotriva acestui lucru. Jim Carrey
Buna dezvoltare a copiilor depinde de credinta parintilor
România are 5 milioane de pensionari necăjiţi, aproape 5 milioane emigranţi şi restul…Din acest rest, ni se duc tinerii, domnilor!
Ideea ca societatea noastra este cel mai bine deservita cand toti membri familiei se separa dimineata, sa faca lucruri care nu le plac, ar putea fi cea mai mare greseala imprimata vreodata asupra umanitatii!!!
CERCETATORII SUNT SOCATI: LAPTELE ESTE IN STRANSA LEGATURA CU APARITIA CANCERULUI
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook: „Nu mai sunt ateu. Cred că religia este foarte importantă"
Un avion dispărut în '46 a aterizat în '93 în America de Sud
Kevin Sorbo, actorul care nu se teme să-și strige credința: Hollywood-ul te desființează dacă îndrăznești să spui că ești creștin. Creștinii sunt demonizați, deși nu ei decapitează copii și aruncă în aer biserici și autobuze pline cu oameni!
Cel mai mare festival muzical din Suedia, anulat din cauza violurilor
Quincy Jones, declaraţii scandaloase: „Michael Jackson a furat multe piese. The Beatles au fost cei mai proşti muzicieni din lume“
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite