Parada MOGULILOR PERVERȘI de la HOLLYWOOD … WEINSTEIN e doar UN VÂRF DE ICEBERG împins în față pentru a MUȘAMALIZA o rețea criminală enormă

Distribuie!by Iată ce putem citi la Parade of dirtbags: Ben Affleck, Jimmy Kimmel, Harvey Weinstein all exposed as liberal Hollywood elitists who abuse women .de pe Natural News: Parada nemernicilor: Ben Affleck, Jimmy Kimmel, Harvey Weinstein cu toții expuși ca liberali hollywoodieni elitiști ce abuzează femei Uneori cu cât fierbi oala mai mult, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iată ce putem citi la Parade of dirtbags: Ben Affleck, Jimmy Kimmel, Harvey Weinstein all exposed as liberal Hollywood elitists who abuse women .de pe Natural News:

Parada nemernicilor: Ben Affleck, Jimmy Kimmel, Harvey Weinstein cu toții expuși ca liberali hollywoodieni elitiști ce abuzează femei

Uneori cu cât fierbi oala mai mult, cu atât mai multă mizerie iese la suprafață. Se numește “Hollywood”.


Asta vedem acum cu o grămadă de elitiști liberali din Hollywood acuzați de femei pentru abuz, exploatare, misoginie și tot felul de comportamente deviante ce cultura hollywoodiană pretinde ironic că sunt specifice conservatorilor.

Lumea “zeului” media hollowidian Harvey Weinstein implodează pe măsură ce femei continuă să iasă la iveală afirmând că le-a supus la pipăiri, dușuri perverse sau chiar sex oral forțat, sub premiza că Weinstein le poate transforma în staruri de film. Nesurprinzător, media de stânga în întregime a acoperit totul timp de cel puțin un deceniu, permițându-i lul Weinstein să-și continue comportamentul predator. Rețelele media ce s-au implicat în această acoperire includ the New York Times and NBC News, printre alți suspecți uzuali.


Jimmy Kimmel filmat cerându-le femeilor pe stradă “să-și pună gura” pentru a afla ce are sub prohab.

Jimmy Kimmel a fost expus într-un video ce-l filma cu multiple femei pe stradă, încurajându-le să “ghicească ce are în pantaloni”. Kimmel, desigur, este același opozant al lui Trump ce promovează vaccinuri copiilor din californiaîntr-un tip de schemă de molestare medicală infantilă.

Aici sunt câteva cadre din video, arătând cum Jimmy Kimmel convinge femei pe stradă să-i atingă prohabul și chiar să se implice în “activitate orală”, totul filmat în public:

Jimmy Kimmel, Anthony Weiner, Ben Affleck, Bill Clinton, Bill Cosby, Harvey Weinstein… începeți să vedeți un tipar? Cu toții sunt susținători Clinton și stângiști convinși, și toți au fost prinși abuzând femei, violând femei sau exploatând femei prin comportamente predatoare sau complet inadecvate.

Cu toții urăsc cel de-al Doilea Amendament, cu toții sunt pro-avort, cu toții l-au criticat pe Donald Trump pentru presupusa sa maltratare a femeilor. Totuși secretele lor sinistre sunt mult mai grave decât orice ar fi făcut Donald Trump, vorbind cu un jargon de vestiar. (Urmăriți mai multe noutăți despre reputația celebrităților la CelebrityReputation.com)

Ben Affleck pipăie o tânără jurnalistă speriată, filmat

Ben Affleck, vechi tovarăș de-al lui Weinstein, probabil știa de indiscrețiile lui Weinstein în tot acest timp. De fapt a fost prins chiar și el într-o filmare video pipăind o tânără jurnalistă. Este înregistrat în acest video, zicându-i, “Duminică dimineață? Asta nu te-a oprit să-ți expui t**ele înainte.”

Nicio infracțiune nu este prea gravă să nu fie tolerată de stânga propriilor cultiști politici

De peste un deceniu, media de stânga a îngropat deliberat subiectul Weinstein, asigurându-se că donațiile sale generoase pentru cauze de stânga nu vor fi întrerupte. Femei nevinovate au plătit prețul, desigur, în timp ce mașinăria media fake news de stânga s-a implicat total în favoarea lui Weinstein, devenind complicitară în multitudinea de infracțiuni comise împotriva femeilor. În afara îngropării subiectului de către the New York Times în 2004, NBS News a încercat de asemenea să strivească subiectul în ultimele două săptămâni. Acoperirea e posibil să fi fost chiar ordonată de către directori de top de la NBC News, relatează Mediaite.com:

Afirmația că NBC nu a fost comforabilă cu sursele reportajului lui Farrow este una deosebit de stranie dacă este advărată. Articolul a fost publicat cu audio înfățisând un domn Weinstein disperat presând o tânără actriță să i se alăture în camera sa de hotel, în timp ce aceasta exprimă clar neplăcere și spune că “i-a atins sânul” în ziua precedentă. Alți subiecți menționați în articol, de atunci au confirmat public reportajul. Se pare că este un articol cu surse pe cât de bune ne putem aștepta, în special luând în considerare subiectul.

Acoperirea media este într-atât de gravă încât și Jake Trapper de la CNN a criticat complicitatea media (ce include bineînțeles și propria rețea) în pătarea reputațiilor femeilor ce l-au refuzat pe Weinstein. Via Mediaite.com:

Tapper a dorit să evidențieze un articol din 2015 al New York Post defăimând modelul Ambra Gutierrez, remarcând că a fost doar unul din multiplele atacuri media împotriva Gutierrez din acea vreme. (The New Yorker a publicat recent un audio cu Weinstein admițând că a pipăit sânii lui Gutierrez.)

“Au mâinile pătate de asalt și viol, în opinia mea”, a declarat Tapper.

Via Natural News:

Waxman a făcut parte dintr-o investigație amănunțită în viața privată a lui Weinstein, scoțând la iveală munți de dovezi prin interviuri cu presupuse victime, dosare legale, emailuri și documente interne ce arătau că Weinstein are înclinația de a face avansuri nedorite tinerelor actrițe, uneori chiar asaltându-le și violându-le. Și deoarece Weinstein ședea în fruntea companiilor și studiourilor majore precum Miramax și Weinstein Company, era scuzat de presă pentru astfel de comportamente.

Toate acestea au fost cunoscute de NYT de aproape 15 ani, și totuși datorită influenței lui Weinstein nu s-a publicat niciodată.

Acoperirea continuă cu nicio rețea de media de stânga îndrăznind să menționeze violurile și abuzurile lui Bill Clinton

Niciunul dintre articolele mediei de stânga despre Harvey Weinstein îndrăznesc să-l menționeze pe Bill Clinton, fostul rapist-in-chief al Americii ce a asaltat sexual numeroase femei ce l-au acuzat apoi în mod public. Aceste femei, bineînțeles, sunt cenzurate, discreditate și defăimate de către aceeași media de stânga ce a defăimat tinerele modele ce au refuzat avansurile lui Weinstein.

Numeroase femei ce au fost acostate sau abuzate sexual de Bill Clinton au fust reduse la tăcere de către mașinăria de război Clinton, condusă anterior de către Hillary Clinton și George Stephanopoulos, ambii prioritizând discreditarea acuzatoarelor utilizând aceleși tactici media de înjosire la care a recurs Harvey Weinstein împotriva propriilor acuzatori.

“Weinstein a întrebuințat media ca un ciomag pentru a-și ține victimele la distanță. A făcut-o cu îndemânare – și cu mult ajutor”, relatează the Washinton Post, ce în mod ironic l-a ajutat pe Weinstein în eforturile sale de a-și insjosi dușmanii. “O tehnică: Furnizarea de informații ce pot împroșca noroi în acuzatori”, afirmă the Post, rezonând tocmai tacticile ce le-au folosit înpotriva candidatului Donald Trump.

Hollywood a devenit o mocirlă de stânga de perverși, pedofili și predatori sexuali

Sub tutelajul stângisților lipsiți de moralitate, Hollywoodul a devenit o mocirlă de stânga de perverși, pedofili, predatori sexuali și violatori. Incluzându-i pe ceilalți perverși de stânga proeminenți precum Mr. “date rape” Bill Cosby, Anthony “text me your t#tties” Weiner și William Jefferson “you might want to put some ice on that” Clinton, și puteți să începeți să înțelegeți de ce femeile de stânga sunt de părere că toți bărbații sunt porci: Este deoarece bărbații puternici de stânga chiar sunt niște porci, și se ascund în spatele unei narațiuni pro-avort, pro-transgender pentru a abuza, exploata și viola femei vulnerabile și adolescenți nestingheriți.

Faimosul actor infantil Corey Feldman a făcut multe acuzații publice, spunând că pedofilia este “cea mai mare problemă a Hollywoodului.” Vedeți videoclipul său aici:

Un film documentar denumit “An Open Secret” îndrăznește să arunce o privire mai adâncă culturii pedofile a Hollywoodului de stânga, expunând abuzul ritualic al băieților și fetelor tinere, în scopul satisfacției personale a puternicilor moguli din Hollywood.

Chiar și Robert Downey Jr. a atenționat asupra culturii de pedofilie din Hollywood:

Asta aduce un nou context asupra unei alte probleme: Vă reamintiți cum media de stângă a încercat să acopere subiectul Pi##agate? Nici nu pot utiliza acest cuvânt aici, sau articolul va fi interzis algoritmic de către Google, Facebook și Twitter, deoarece termenul a fost clasat ca “fake news permanent”. Tutuși acum vedem cum media de stânga a fost de asemenea complicitară în acoperirea abuzului sexual sistematic, violului și exploatarea femeilor de către elitiști hollywoodieni. Teoria nu mai pare chiar atât de bizară, nu-i așa?

Singura întrebare rămâne: Cât de adânc este totul? Părerea mea este că mii de producători, regizori și directori hollywoodieni sunt implicați într-o rețea masivă de pedofilie, viol și acordări de roluri pay-to-play. Cultura comportamentului sexual deviant, apropo, arată starea de spirit a democraților puternici, cu relații înalte, ce sunt aproape toți bolnavi psihici și înclinați spre rău. Aceiași oameni ce strigă în gura mare condamând drepturile de deținere a armelor, adeseori în viața lor privată, violează minori și tineri pentru a-și satisface plăcerile perverse. Asta a devenit Hollywood: o mocirlă de boală, suferința, exploatare și perversiune.

Nu-i de mirare că totul pe Netflix acum include perversiuni sexuale: Face parte din cultura lor. Iar aceeași oameni ce își găsesc satisfacția în violarea copiilor și femeilor sunt aceleași persoane care ne spun că Donald Trump e rău, că America nu are nevoie de controale la granițe și Hillary Clinton era un înger. Vedeți tiparul acum?

CE-I DE FĂCUT: Nu mai urmăriți filme. Nu mai închiriați filme. Nu mai sprijiniți financiar pedofilii și perverșii de la Hollywood. Fiecare film pentru care plătiți să-l vizionați constituie un “vot” pentru exploatarea sexuală a femeilor și copiilor de către elitisti bogați și puternici din Hollywood precum Harvey Weinstein. Tot ceea ce stânga atinge este infectat: Hollywood, NFL, univeristăți și chiar știința climatologică. Stânga este un cartel scăpat de sub control de demenți și perverși ce încearcă sistematic să distrugă bărbați, familii, suveranitate națională și Constituția Americană. Războiul cultural este în plină desfășurare, iar dacă stânga câștigă vor prăda întreaga cultură, eviscerând fiecare instituție până când țara este decimată.

Rămâneți informați citind OutrageDepot.com.

Foto: https://www.naturalnews.com/wp-content/uploads/sites/91/2017/10/harvey-weinstein.jpg

Iată și ce putem citi la The (Authorized) Downfall of Harvey Weinstein de pe Vigilant Citizen:

Decăderea (autorizată) a lui Harvey Weinstein

A fost odată cel mai puternic și intangibil mogul Hollywood. Acum a căzut în dizgrație și a fost demis de la compania ce-i poartă numele. Ce s-a întâmplat?

Harvey Weinstein este arhetipul producătorului Hollywood depravat. Promitea actrițelor tinere și frumoase roluri în schimbul favorurilor sexuale. Dacă lucrurile nu decurgeau bine, se încrunta și recurgea la tipica replică hollywodiană: “Nu vei mai lucra în acest oraș vreodată”. Dacă subiectele avansurilor sale îndrăzneau să se întoarcă împotriva sa, le arunca bani până tăceau. Sau mai rău, amenința că le va distruge carierele prin intermediul relațiilor sale mass media.

“Surse multiple relatau că Weinstein se lăuda frecvent despre cum introducea subiecte în media împotriva detractorilor săi; aceste surse se temeau că pot fi vizate în mod similar.”

– The New Yorker, De la avansuri agresive la asalt: Acuzatorii lui Harvey Weinstein își spun poveștile

Un secret deschis

De ani de zile, șirul de asalturi sexuale ale lui Weinstein erau un secret deschis. Chiar mai grav, era o glumă recurentă. Acesta e un clip de la Oscarurile din 2013 unde Seth McFarlane face aluzie la abuzurile lui Weinstein.

Răsul publicului e oarecum jenant.

Aici e un clip din 30 Rock cu personajul Jenna refuzându-l pe Weinstein.

Sfera de putere a lui Weinstein nu era limitată la Hollywood. Și-a croit calea către elita politică devenind un important susținător financiar al tuturor candidaților democrați din ultimele două decenii.

Conform Centrului pentru Politică Receptivă, Weinstein a donat personal 1,4 milioane de milioane de dolari pentru Partidul Democrat, candidații săi și comitetele sale începând din 1990. În plus, rețeaua sa a strâns sute de mii de dolari pentru Barack Obama în 2012 și Hillary Clinton în 2016, permițându-i să atingă un nivel mai înalt pe scara donatorilor, cât și un nivel mai înalt de acces.

De exemplu, în 2011 Weinstein a invitat VIPuri (incluzând staruri precum Gwyneth Paltrow și Alicia Keys) la locuința sa din New York pentru o recepție de stângere de fonduri pentru Barack Obama – ce era prezent. Da, Obama se afla în locuința sa.

Harvey Weinstein era de asemenea un vizitator regulat la Casa Albă. În 2011, era la masa de onoare cu ocazia unui prânz al Departamentului de Stat alături de Hillary Clinton și Angela Merkel. În 2012, era la o cină în onoarea prim-ministrului britanic David Cameron. Soția lui Weinstein, Georgina Chapman, a croit rochia lui Michelle Obama cu acea ocazie.

Pe 20 iunie 2016, Hillary Clinton a mers la o stângere de fonduri în locuința lui Weinstein din New York unde aproximativ 60 de invitați au achitat fiecare 33,400 de dolari pentru a participa. Da, Clinton se afla în locuința sa.

Cu candidata fiind prezentă, strângerea de fonduri din 20 iunie 2016 a acumulat 1,8 milioane de dolari pentru campania Clinton. Evenimentul la care au participat Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick a fost unul din multele în care s-a implicat Weinstein în anul precedent pentru bătălia lui Clinton pentru nominalizare iar apoi împotriva lui Donald Trump în efortul de a deveni prima femeie președinte din America. Îndemnându-i pe alții să scrie cecuri substanțiale, Weinstein a donat el însuși mii de dolari pentru campania Clinton și 30.000 de dolari pentru Fondul Victoriei Clinton.

– Deadline, Hillary Clinton primește mai mulți bani de la Harvey Weinstein, JLo & Sarah Jessica Parker

Weinstein a fost apropiat de Hillary …

… și soțul acesteia …

… și fiica acesteia.

Weinstein cu Obama și Schumer.

Weinstein la aniversarea de 100 de ani a Planned Parenthood pe 2 mai 2017 – cu Hillary.

Încă un amănunt: În 2004, Weinstein a fost desemnat Comandor onorific al Ordinului Imperiului Britanic.

Dizgrația

Timp de decenii, Weinstein părea să fie intangibil, dar recent s-a petrecut ceva. Elita a încetat să-l mai protejeze. Omerta s-a încheiat. Zvonurile s-au transformat în relatări personale iar apoi a venit potopul. Un număr uluitor de actrițe hollywoodiene au înaintat, acuzându-l pe Weinstein de orice, de la “comportament inadecvat” până la viol. Aici e cea mai recentă listă de acuzații.

Cara Delevingne: Modelul devenită actriță a vorbit despre cum Weinstein a încercat s-o convingă să facă sex în trei cu el și altă femeie dintr-o cameră de hotel din New York.

Gwyneth Paltrow: Starleta a zis pentru New York Times că Weinstein a atins-o și a sugerat să-și facă reciproc masaje în dormitorul său înainte să înceapă realizarea filmului din 1996 Emma. A mai spus că i-a povestit pritenului său Brad Pitt despre incident și el l-a confruntat pe mogul.

Angelina Jolie: Jolie a zis pentru the Times că a fost nevoită să refuze avansuri din partea lui Weinstein în 1998 și a ales să nu mai lucreze cu el vreodată. A zis că a avertizat și alte femei în legătură cu el.

loading...

Louisette Geiss: Actrița a fost chemată la o întâlnire târzie cu Weinstein în 2008, unde și-a făcut apariția într-un halat de baie și i-a spus că va aproba scenariul ei dacă-l va urmări masturbându-se. A părăsit întâlnirea.

Judith Godreche: Actrița franceză spune că Weinstein a încercat s-o maseze și să-i dea jos pulovărul după ce a invitat-o în apartementul său din Cannes pentru a admira priveliștea în 1996.

Dawn Dunning: Actrița aspirantă a fost chemată la o întâlnire pentru a discuta proiecte de film viitoare în 2003. Când a ajuns, Weisntein i-a prezentat trei scenarii pentru următoarele sale trei filme în care ar putea juca, dar numai dacă e de acord să facă sex în trei. A fugit din hotel.

Tomi-Ann Roberts: Weinstein a întâlnit-o când era chelneriță în primul an de facultate în 1984 și a invitat-o să se întânlnească la locuința sa. Când a ajuns, era dezbrăcat în baie și i-a spus că ar face o probă mai bună dacă era dezbrăcată. Ea spune că a refuzat și a plecat.

Asia Argento: Actrița italiană l-a acuzat pe Weinstein că a forțat-o să facă sex oral când avea 21 de ani. ‘M-a îngrozit, și era mare. Nu se oprea. A fost un coșmar.’ Ea spune că a continuat prin a avea relații consensuale cu el în următorii ani. A prezentat presupusul atac în filmul ei din 2000 “Scarlet Diva”.

Katherine Kendall: Actriței din “Swingers” i s-a spus că Weinstein trebuia să treacă pe la apartamentul său să ia ceva după o ecranizare în 1993. S-a schimbat într-un halat de baie și i-a spus să-l maseze. Când a refuzat mogulul s-a întors dezbrăcat și a fugit după ea.

Lucia Evans: Actrița, cunuscută anterior ca Lucia Stoller, susține că Weinstein a forțat-o să facă sex oral în 2004. Vorbind pentru New Yorker, a spus că a suferit ani de zile în urma traumei după incident, ce s-a petrecut într-o ‘întâlnire de selecție’ într-un birou Miramax din Manhattan. A sunat-o apoi târziu seara după incident.

Mira Sorvina: Actrița “Mighty Aphrodie” a spus pentru New Yorker că Weinstein a încercat s-o maseze într-o cameră de hotel la Festivalul Internațional de Film din Toronto în 1995. Apoi a mers la locuința ei la miezul nopții, dar ea a sunat un prieten s-o protejeze. A zis că refuzul avansurilor mogulului i-a afectat advers cariera.

Rosana Arquette: Actrița a zis de asemenea că cariera sa avut de suferit după respingerea avansurilor lui Weinstein la începutul anilor 1990. La o întâlnire dintr-o cameră de hotel a încercat să-i pună mâna pe penisul său erect.

Rose McGowan: Actrița, ce a devenit celebră în 1996 cu filmul de relansare a stilului slasher “Scream” produs de Weinstein, l-a dat în judecată după ce a violat-o în 1997 la Festivalul de Film Sundance. A semnat un contract de confidențialitate la încheierea procesului și s-a referit la el evaziv în social media de atunci. Duminică s-a referit ca fiind abuzată de un ‘monstru’ și anterior s-a referit ca fiind violată de un director de studio.

Ashley Judd: Rolurile de film ale lui Judd includ thrillerul din 1997 “Kiss the Girls” – și spunce că în perioada producerii filmului, Weinstein i-a cerut în mod repetat să-l privească în timp ce face duș. A fost una dintre femeile ce au vorbit pentru The New York Times în această săptămână, zicând: ‘Noi, femeile discutam despre Harvey între noi de mult timp, și a venit momentul să purtăm această conversație în public.’

Emma de Caunes: Actrița franceză Emma de Caunes a zis că l-a întâlnit pe Weinstein în 2010, în curând după ce acesta i-a spus că lucra la un scenariu bazat pe o carte cu un personaj feminin puternic. Weinstein s-a oferit să-i arate scenariul, și a chemat-o la camera sa de hotel, unde a început să facă duș. Apoi a apărut dezbrăcat cu o erecție, cerându-i să se așeze cu el pe pat spunându-i că a mai făcut asta de multe ori. ‘Eram petrificată’, a zis de Caunes. ‘Dar nu vroiam să-i arăt asta căci cu cât mă agitam mai mult, cu atât se excita mai mult.’

Lauren O’Connor: O fostă angajată a Companiei Weinstein, le-a spus directorilor în toamna anului 2016 că era ‘un mediu toxic pentru femei în cadrul companiei’ după ce una dintre colegele sale i-a spus că Weinstein a presat-o să-l maseze în timp ce era dezbrăcat, conform NYT.

Ambra Battilana: O actrița italiană, a spus pentru NYT că în martie 2015 Weinstein a invitat-o în biroul său din New York. Acolo a întrebat-o dacă sânii ei erau naturali înainte de a-i apuca și de a-și pune mâinile sub fusta ei. A raportat incidentul la poliție dar nu a fost pus sub acuzare. Potrivit NYT, Weinstein a plătit-o pentru a rămâne tăcută apoi.

Jessica Barth: Weinsteina presat-o pe Barth, o actrița, să-i facă masaj nud în Hotelul Peninsula începând din 2011.

Laura Madden: O fostă angajată, a spus pentru NYT că Weinstein i-a cerut să-l maseze începând din 1991, în timp ce erau la Londra și Dublin. ‘Era o situație atât de manipulatoare’, a spus pentru NYT. ‘Te îndoiai constant de tine însuși – sunt eu problema?’ Weinstein a negat că știe de așa ceva.

Emily Nestor: Nestor a fost o angajată temporară pentru Compania Weinstein timp de doar o zi în 2014 când Weinstein a abordat-o și i-a oferit o opurtunitate de a-și avansa cariera în schimbul de relații, relatează NYT.

Zelda Parkins: Asistenă a lui Weinstein, locuind în Londra în 1998; atunci în vârstă de 25 de ani, l-a confruntat pe Weinstein după ce ea și ‘altele’ au fost hărțuite iar apoi au ajuns la un acord în afara instanței.

Elizabeth Karlsen: Producătoarea nominalizată la Oscar a “Carol” și “The Crying Game”, printre altele, a spus pentru The Hollywood Reporter duminică că în urmă cu 30 de ani, o tânără directoare nenumită ce lucra la Miramax cu Weinstein l-a găsit dezbrăcat în dormitorul ei într-o seară. Directoarea era într-o casă închiriată de Miramax la acel timp pentru a reduce costurile.

Liza Campbell: O editoare de scenarii independentă, a spus pentru Sunday Times că Weinstein a blocat-o la camera sa din hotel din Londra înainte de a-i cere să intre în baie cu el.

Laura Sivan: Fosta prezentatoare Fox News a spus că Weinstein a blocat-o într-un restaurant închis după ce a refuzat să-l sărute și s-a masturbat în fața sa în 2007, conform The Huffington Post.

Jessica Hynes: Actriță britanică, cunoscută pentru rolul ei din filmele “Bridget Jones” și co-creerea și co-scrierea sitcomului “Spaced”, a spus că a fost invitată la Weinstein pentru o probă când avea 19 ani – în bikini. Hynes, cunoscută anterior ca Jessica Stevenson, a refuzat să poarte așa ceva – și și-a pierdut slujba.

Romola Garai: Actrița britanică Romola Garai a spus că s-a simțit ‘agresată’ în urma unei întâlniri cu Harvey Weinsttein la camera sa de hotel când avea 18 ani, întâlnindu-l într-un halat de baie. Garai, cunoscută cel mai bine pentru rolul ei în “Atonement”, a spus că fusese deja angajată pentru un anumit rol dar i s-a spus că avea nevoie de o probă privată cu mogulul hollywoodian deoarece ‘e nevoie să fii aprobată personal de el’. ‘Precum toate femeile din industrie, am avut parte de o ‘probă’ cu Harvey Weinstein’, a spus pentru The Guardian. ‘Deci trebuia să merg la camera sa de hotel din Savoy și a răspuns la ușa în halatul de baie. Aveam doar 18 ani. M-am simțit agresată de asta.’

Asistentă nenumită: Aparent Weinstein s-a purtat într-un mod necorespunzător cu o femeie angajată ca asistenta sa în 1990. Cazul a fost stabilit în afara instanței.

Altă asistentă nenumită: În 2015, Weinstein a supus-o la presiune să-l maseze nud la Hotelul Peninsula, unde a pus-o pe Barth în aceeași situație.

Angajată Miramax nenumită: La un moment dat la începutul anilor 1990, o tânără a părăsit brusc compania în urma unei situații cu Weinstei. A căzut de acord în afara instanței de asemenea.

Femeie nenumită: O femeie ce nu a dorit să fie identificată deorece se temea de legăturile lui Weinstein a spus pentru The New York Times că producătorul a chemat-o la hotelul său la o dată necunoscută și a violat-o.

– Daily Mail

Peste 30 de femei au ieșit în față și l-au acuzat pe Weinstein pentru tot felul de comportamente inadecvate. Unele dintre aceste acuzații datează de peste 20 de ani în urmă. Hillary Clinton a declarat că a fost “șocată și oripilată” – de parcă acestea sunt noutăți pentru dânsa.

De ce sunt dezvăluite toate acestea acum? De ce toate aceste staruri au ieșit în față în același timp?Atunci când Weinstein a fost protejat de elite, actrițelor care doreau șă-și spună povestea li se spuna că nimeni nu le va crede, să tacă, că nu era nimic serios, iar dacă persistau, să-și ia banii.

Acum, fie că este rezultatul a prea multor femei bine-cunoscut dispuse să mărturisească sau vreun alt motiv necunoscut, Weinstein a căzut din grațiile elitei hollywoodiene. Zidul media ce obișnuia să-l protejeze-în același fel în care continuă să protejeze mulți alți agresori elitiști-a căzut.

Weinstein este acum în mijlocul unei “decăderi” americane clasice. În decursul câtorva zile, acuzații au zburat de pretutindeni, mariajul său s-a destrămat, și a fost demis din propria companie.

În ciuda tuturor acestor fapte, mulți se tem că Weinstein îl va imita pe Polanski și va evita urmărirea penală. (Roman Polanski a fost acuzat de abuzul unei fetițe de 13 ani, dar a evitat urmăriea penală în SUA plecând în Europa. A continuat să fie respectat ca regizor.) În timp ce cariera din Hollywood a lui Weinstein s-a terminat, s-ar putea să stea pe milioanele de dolari câștigate și să evite închisoarea pentru tot restul vieții. Până cum, nu a fost pus sub  acuzare.

Lindsay Lohan nu e de acord

Împorivindu-se acestui val de acuzații, Lindsay Lohan a spus într-un videoclip Instagram bizar (cu noul său accent):

“Nu mi-a făcut nimic rău sau necorespunzător. Am realizat câteva filme împreună. Cred că toată lumea trebuie să se oprească; cred că este greșit. Deci luați atitudine.”

Acest videoclip este neașteptat deoarece Lohan este unul din cele mai evidente cazuri de celebritate Hollywood “abuzată” de elită. Chiar apare în ședințe foto descriind statutul ei de Beta Kitten.

Lindsay Lohan într-o ședință foto de Tyler Shields unde urmează să fie “folosită” de bărbați.

Videoclipul a fost șters după aproximativ o oră. Rose McGowan, una din cele mai vocale acuzatoare ale lui Weinstein a postat:

“Vă rog s-o luați ușor cu Lindsay Logan. Fiind o actriță infantilă devenită sex simbol denaturează creierul în moduri pe care nu le puteți înțelege.”

Are dreptate. Actorii infantili sunt în mod repetat abuzați și traumatizați pentru a fi transformați în sclavi MK. Precum este explicat în acest articol, schimbarea bruscă a accentului și discursului lui Lohan e un simptom al controlului mintal bazat pe traumă.

Vârful icebergului

Deși acuzațiile împotriva lui Weinstein sunt dezgustătoare, ele reprezintă doar vârful icebergului acțiunilor sordide ce sunt “zvonite” despre elita hollywoodiană. Cum rămâne cu rețelele de trafic cu minori și prostituție infantilă? Abuzul ritualic? Sclavii MK? Asasinate la comandă? Desigur, divulgând toate acestea îi supune riscului pe cei încă aflați sub protecția elitei. Momentan,acuzațiile împotriva lui Weinstein îl implică numai pe el, și așa vor să și rămână. Este o demolare controlată.

Actorul James Van Der Beek a postat de câteva ori în sprijinul actrițelor care au mărturisit și a dezvăluit ce i s-a petrecut și lui.

După cum puteți vedea, nu îi numește pe acei “oameni bătrâni, puternici”. De ce? Pentru că încă sunt protejați.

A fost implicat Weinstein în mai mult decât atât? Probabil nu vom ști niciodată, dar ultimul paragraf din articolul New Yorker despre Weinstein ridică îndoieli.

“A procedat în felul acesta sistematic de mult timp”, fosta angajată ce a fost nevoită să servească rolul de “honeypot” mi-a spus. Mi-a mărturisit că se gândește adeseori la ceva ce a șoptit-pentru sine însuși, din câte se pare-după una din multele cerți la birou. A tulburat-o într-atât de mult că a notat în iPhone, cuvânt cu cuvânt: “Sunt lucruri pe care le-am făcut de care nu știe nimeni.”

– The New Yorker

http://ortodoxinfo.ro/2017/10/20/parada-mogulilor-perversi-de-la-hollywood-weinstein-e-doar-un-varf-de-iceberg-impins-fata-pentru-musamaliza-o-retea-criminala-enorma/

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

FBI: „Am gasit CARNE DE OM in produsele de la McDonald’s” Descoperirea care CUTREMURĂ planeta! O fi adevarat?
Dupa esecul cu Guseth, SOROS nu se lasa. RALUCA PRUNĂ - FOST BURSIER SOROS SI ONG-IST DE-O VIATA IN ONG-urile finantate de Soros in zona Justitiei, ESTE noua propunere pentru Ministerul Justiţiei
Cand in Romania o casiera la Kaufland va castiga 1000 de Euro pe luna, un medic va avea minim 3000 de Euro pe luna atunci vom crede minciunile voastre Ciolos, Iohannis, Dragnea!
Dr. Călin Georgescu: Proiectul înseamnă întoarcerea la Hristos. Vreau ca poporul român să trăiască în demnitate și prosperitate, să NU mai fie sluga nimănui, să păstrăm linia neamului. UE pentru moment este un maldăr de cioburi
Statul român, în genunchi: după eşecul Bechtel, SRI l-a „pierdut” şi pe Ghiţă | OPINIE
BANCA MONDIALA ŞI FMI
Alertă în Franţa! Adevărul despre un vaccin foarte periculos pentru nou-născuţi iese la iveală
Slujitor al Domnului şi doctor în horticultură: Costel Vânătoru este ”părintele” a 22 de soiuri noi de legume obţinute prin cercetare
Atac fără precedent la adresa vedetelor de la Hollywood: Vă daţi VIOLATE după ce aţi câştigat FAIMĂ şi BANI
PLANUL DE DESTRAMARE A ROMANIEI – Putem pierde Moldova si Ardealul pana in 2018 daca liderii politici continua sa asmuta romanii impotriva romanilor
Romania a redevenit granarul Europei, doar ca romanii nu beneficiaza de acest statut, ci firmele straine care exporta cerealele din tara noastra!
RAPIREA? 2014-2015 Cometa evreiasca&Tetrada celor 4 LUNI IN SANGE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite