Parintele Arsenie Boca- Viata conjugala si bolile femeilor

Distribuie!by Asa cum spunea parintele, adesea doctor, Arsenie Boca, greselile isi au obarsia in suflet, in minte de la dezechilibrul mintal, sau de la modul in care privim lumea si ne traim viata. Anxietatea femeii, bolile nervoase Femeia e necesar sa fie casatorita de la varsta implinirii fiziologice, dupa 20 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asa cum spunea parintele, adesea doctor, Arsenie Boca, greselile isi au obarsia in suflet, in minte de la dezechilibrul mintal, sau de la modul in care privim lumea si ne traim viata.

Anxietatea femeii, bolile nervoase


Femeia e necesar sa fie casatorita de la varsta implinirii fiziologice, dupa 20 de ani. Pentru mentinerea sanatatatii, ea are nevoie de combustibil masculin, care se poate obtine numai in viata conjugala, legala civil si bisericeste. Ceea ce se face prin desfranare este spre pedeapsa.

Femeile care nu mai primesc combustibil masculin, fie din lipsa casatoriei, fie ca se abtin de la raporturi conjugale, ajung la anxietate ( stare de neliniste, de asteptare incordata, insotit de palpitatii, jena in respiratie, intalnita in unele boli de nervi), nevroza, agresivitate, idei de sinucidere.


Acestea pot fi si efecte ale vaduviei fortate ( moartea prematura a sotului) sau ale sterilitatii.

Asa zice apostolul Pavel: “Sa nu va lipsiti unii de altii, decat cu buna invoiala pentru un timp, ca sa va indeletniciti cu postul si rugaciunea si iarasi sa fiti impreuna, ca sa nu va ispiteasca satana, din pricina neinfranarii voastre.” Corinteni 7:5

Supararile peste masura

Radacinile supararii peste masura, spre exempu moartea neasteptata a copiilor sau moartea prematura a sotului, sunt a fi cautate in lipsa de copii ( cand e cazul), care te fac sa te vezi singur pe lume. Copii atenueaza durerea provocata de pierderea unuia dintre soti prea devreme.

Despre trairea impreuna

Regula de aur in familie consta in evitarea extremelor: nici abuz din partea unuia, nici refuz din partea celuilalt. Dar sa nu se creada ca intre ceel doua extreme totul este ingaduit.

Parintele Arsenie Boca, recomanda de asemenea evitarea alcoolului si a oricaror aberatii sexuale, exacerbarea cu orice pret a placerii senzuale. Pazirea deci a unei armonii intre iubirea spirituala si trupeasca, a uni frumuseti si pudori.

Cand barbatul este plin de alcool, se instaleaza sarcini extrauterine, care trebuiesc operate, caci pot duce chiar la moartea femeii. Din cauza betiei bunicilor si parintilor, copiii pot fi atinsi de epilepsie. Deci feriti-va de legaturi conjugale cand barbatii sunt plini de alcool.

loading...

Multi barbati prefera femeile sterile, ca sa poata profita fara restrictii, dar vina o vor plati prin ratarea vietii. Retroactiv nu se mai poate corecta nimic. De vinovatia de a nu avea copii sau a avea copii putini, nu stiu cum va va dezlega Dumnezeu.

Instalandu-se sterilitatea la femei, sau impotenta la barbati, se poate pierde echilibrul. Antecedentele sexuale, aventuroase dinainte de casatorie, pot duce la sterilitate.

Instinctul sexual

Trebuie tamaduita patima folosirii gresite a instinctului sexual. Intre creier si instinctul sexual este o legatura medicala. Trebuie timp sa iti alimentezi mintea cu cele bune, cu idei duhovnicesti. Rolul duhovnicului si a medicului, consta in a lamuri pe om, mai ales pe cei tineri, asupra pericolelor pe care patima aceasta le poate produce asupra sanatatii trupesti si mintale. Ne putem inchipui cum ar fi sanctionat parintele Arsenie Boca sexualitatea si onania recomandate astazi chiar de medici si de revistele feministe si erotice.

Trebuie pastrata o anumita frana, un anumit calendar, dupa calendarul bisericesc: pazirea zilelor de post ( miercurea si vinerea pentru insemnatatea lor religioasa). Pentru crestini aceste doua zile sunt zile de intristare, de meditatie si rugaciune, nu de placeri trupesti. La fel in zilele de sarbatori si de Duminica cand se savarseste Sfanta Liturgie, Jertfa Domnului Hristos, in posturile anuale, in timpul sarcinii femeilor si in timpul alaptarii pruncilor.

Sursa: LaTaifas.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite