Parinti nu va mai otraviti copii cu lapte, reporterii FOX News au fost concediati pentru ca expus adevarul despre laptele Monsanto

Distribuie!by loading... Reporterii Fox News (Reporteri Steve Wilson & Jane Akre *** Vezi mai jos pentru mai multe informații cu privire la statutul lor de azi), au descoperit  că cea mai mare parte  a laptelui în SUA și în unele părți ale lumii este inapt pentru a fi baut  din […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

Reporterii Fox News (Reporteri Steve Wilson & Jane Akre *** Vezi mai jos pentru mai multe informații cu privire la statutul lor de azi), au descoperit  că cea mai mare parte  a laptelui în SUA și în unele părți ale lumii este inapt pentru a fi baut  din cauza Monsanto Corporation Posilac ®, care s- a fost dovedit a fi un hormon de creștere cauzator de cancer. (cunoscut pe scurt ca “BGH” “STB” sau “rBGH”), dar ei au fost concediați pentru încercarea de a informa oamenii de adevăr.
(Important: După o luptă lungă instanță, Tribunalul a respins pe cei care au spus adevarul si dreptul de protecție pentru reporteri, deoarece Curtea a precizat că nu a existat nici o lege pentru a forța ca cei de la  știri sa spuna  adevărul. Stirile nu sunt diferite de alte spectacole TV / showuri, spectacole.)
Acesta este tipul de corupție înșelătoare nu  doar Fox News, ci include aproape toate televiziunile, MSM (Main Media Stream).
A cerceta singur știrile și informațiile alternative (din mai multe surse) este una dintre cele mai bune metode de a rămâne bine informat.
Niciodată sa nu aveți încredere sau să credeti in  corporații MSM / Mega, cum ar fi Monsanto.
Coruptul  FDA s-a întors din nou asupra publicului american și a asistat chiar la suprimarea pericolelor din această problemă.
Dacă ați consumat sau v-ati alimentat familia cu lapte regulat , există  sanse de peste 90% sa fi fost de la o vacă injectata cu BGH.
(Somatotropina bovinelor este dezvoltata folosind tehnologia ADN-ului modificat).
Ai putea fi vinovat de  uciderea sau imbolnavirea copilului tau de fiecare dată când ii torni un pahar de lapte, la fel ca a ii turna un pahar de otravă care acționează lent.
Vă rugăm să luați măsuri pentru a asigura siguranța copiilor voștri, pentru că ei nu se pot proteja. Amintiți-vă de asemenea, că puroiul (exudat, infecție) este aproape întotdeauna prezent in laptele de vacă … ganditi-va la asta data viitoare cand va hraniti copilul dumneavoastră cu acest produs presupus sănătos.
Pentru o mare alternativă sănătoasă la laptele de animale, încercați de migdale, nucă de cocos sau lapte de cânepă (organice).
Astăzi, Steve Wilson este sef de investigație si de acțiune, reporter la 7 Detroit News  el însuși merge după expunerea lăcomiei corporatiste / nedrepte. Mulți simt că el este unul dintre cei mai buni reporteri din SUA astăzi, datorită nedreptatii pe care a experimentat-o. A ajutat neobosit in a-l expune pe  primarul Kwame Kilpatrick din Detroit. Caută “Steve Wilson Bulldog”
Jane Akre este editor de știri pentru National la pupitrul stirilor de la Injuryboard.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Puppe.ro

Puppe.ro