Parlamentarii din Comisia specială pentru Roşia Montană au chefuit în cartierul strămutaţilor

Distribuie!by Parlamentarii din Comisia specială pentru Roşia Montană au chefuit în cartierul strămutaţilor Postat la: 25.09.2013 – 15:07 | Scris de: Oana Pall 3 Un număr de opt din 12 parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Roşia Montană care au anunţat că se vor face deplasarea în zonă au ajuns […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Parlamentarii din Comisia specială pentru Roşia Montană au chefuit în cartierul strămutaţilor

Postat la: 25.09.2013 – 15:07 | Scris de: Oana Pall
3
Parlamentarii din Comisia specială pentru Roşia Montană au chefuit în cartierul strămutaţilor
Un număr de opt din 12 parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Roşia Montană care au anunţat că se vor face deplasarea în zonă au ajuns marţi seara la Alba Iulia, iar ceilalţi patru au sosit în această dimineaţă.
Parlamentarii care au ajuns marţi seara la Alba Iulia, în frunte cu preşedintele comisiei, senatorul Darius Vâlcov, au fost întâmpinaţi de autorităţile locale şi de staff-ul companiei Roşia Montană Gold Corporation (RMGC). După obişnuitul schimb de amabilităţi, parlamentarii au fost invitaţi de către conducerea companiei să viziteze cartierul rezidenţial Recea, construit de Roşia Montană Gold Corporation la Alba Iulia în 2007, unde acum locuiesc 125 de familii din Roşia Montană au optat pentru strămutarea în această zonă unde beneficiază de avantajele unei locuinţe construite la standarde europene.
După terminarea vizitei, cei opt parlamentarii ai Comisiei comune speciale pentru Roşia Montană au fost invitaţi de către conducerea de la Roşia Montană Gold Corporation pentru socializare la un local din zonă. Aici atmosfera s-a destins, si parlamentarii au petrecut din greu până spre dimineaţă cu muzică, berbecuți la proţap, purceluşi de lapte, palincă şi vin de Jidvei la discreţia. Astăzi,parlamentarii din această comisie au ajuns,în jurul orelor 9.00, la Roşia Montană urmând să se deplaseze în teren unde vor vizita perimetrul minier inclus în proiectul demarat de către la Roşia Montană Gold Corporation.
www.ziuanews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Teatrul Balshoi isi redeschide portile astazi
Recomandari pentru cei grav bolnavi
Mesaj DUR transmis de o profesoară de origine română care predă în Franța! Toți elevii trebuie să citească asta!
Celebritati care si-au sacrificat oameni dragi din familie sau prieteni prin ritualuri de sacrificiu de sange
Emotiile pot provoaca boli grave! Vezi ce organe afecteaza frica si rusinea!
Actorul de la Hollywood Shia LaBoeuf s-a crestinat in urma rolului sau din FURY
Regina Elisabeta a fost gasita vinovata in cazul copiilor disparuti. Oameni care au chestionat sau anchetat vinovatia ei, au fost omorati, incarcerati sau bagati in spitale de psihiatrie!!!!
VIDEO cu ultimele minute inainte sa moara tinerii arsi in club- Goodbye to Gravity - The Day We Die (Live in Club Colectiv, Bucharest, Romania, 30.10.2015)
Când statul poarta grija copiilor noștri: din 5 salvează doar unul...In stat sa nu ai incredere referitor la vaccinuri caci daca devine leguma nu au bani sa ti-l "repare"
Tanarul care a vrut sa il asasineze in cap a recunoscut de ce a vrut sa faca asta: auzeam voci in cap, in ultima vreme tot mai puternice si mai frecvente | Efectul de voci in cap se datoreaza antenelor GSM sau implantului de microcip
Victor Ponta: Distrugerea sistemului energetic românesc e una din "sarcinile" Guvernului de tehnocrați! Când vor pleca, ei vor primi un "bonus" de la șefii lor, iar românii vor rămâne să platească prețul! Ghinion? Sau trădare?
JURĂMÂNTUL FRANCMASONIC – un jurămănt cumplit pe care cei ce intră în masonerie trebuie să-l respecte! În jurământ aceștia acceptă de bună voie să fie torturați sau uciși dacă revelează secretele masonice noua „profanilor” (conspiraționiștilor)!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite