Parlamentarii nu s-au vaccinat! Au votat pentru ca romanii, copii si adulti, sa fie vaccinati cu japca. Ei insa n-au facut-o …

Distribuie!by Au votat pentru ca romanii, copii si adulti, sa fie vaccinati cu japca. Ei insa n-au facut-o … In perioada votului, sistemul le-a bagat in Parlament fete frumoase cu seringi contra gripei. Ba vaccinarea mai era si moca. Ideea era ca alesii neamului sa se buluceasca la “imunizare”, pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Au votat pentru ca romanii, copii si adulti, sa fie vaccinati cu japca. Ei insa n-au facut-o …

In perioada votului, sistemul le-a bagat in Parlament fete frumoase cu seringi contra gripei. Ba vaccinarea mai era si moca. Ideea era ca alesii neamului sa se buluceasca la “imunizare”, pentru a da un bun exemplu gloatei.


Iata ce putem citi la REPORTAJ / Câți aleși s-au vaccinat gratuit la Parlament. de pe Libertatea, din 14 noiembrie 2017:

 

Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaţilor, în colaborare cu Asociaţia Pro Imunizare a organizat la Palatul Parlamentului o campanie de vaccinare antigripală gratuită, în perioada 13 – 15 noiembrie.

Un cabinet mobil a fost instalat chiar pe holul sălii de plen, în fața biroului lui Liviu Dragnea. Primele două zile de campanie nu au adus mulți deputați la vaccinare. În prima zi au ajuns la cabinet doar 10 parlamentari, iar mulți au cerut doar pliante, refuzând să facă vaccinul. Marți, activitatea medicilor a fost mai eficientă. 50 de parlamentari și-au făcut vaccinul antigrupal și au promis că îi vor convinge și pe colegi.

 

Dar colegii nu s-au bulucit. Iata ce putem citi la Șocant! Parlamentarii nu vor imunitate…în fața gripei de pe Telegraf, din 19 noiembrie 2017:


 

Parlamentarii sunt din nou privilegiați. Li s-a oferit posibilitatea să se vaccineze împotriva gripei, dar aleșii neamului refuză.

loading...

Dacă Nicușor Dan crede că este suficient de sănătos să nu aibă nevoie de vaccin, alții preferă tratamentele naturiste și remediile băbești: usturoi și ghimbir.

 

Sunt 329 de deputati si 136 de senatori, deci 465 de parlamentari in total:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_legislative_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_2016

Parlamentarii nu s-au vaccinat!

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite