Parlamentarii sunt în vacanţă pe banii noştri! Aceştia vor încasa 5,5 milioane de lei pentru a merge în campania electorală

Distribuie!by Vacanţa luată de senatori şi deputaţi îi costă pe români 5,5 milioane de lei. În ciuda faptului că sute de proiecte de legi aşteaptă să fie dezbătute de aleşii neamului, aceştia consideră campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai suficient de importantă încât să lase baltă tot pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vacanţa luată de senatori şi deputaţi îi costă pe români 5,5 milioane de lei. În ciuda faptului că sute de proiecte de legi aşteaptă să fie dezbătute de aleşii neamului, aceştia consideră campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai suficient de importantă încât să lase baltă tot pentru a-şi ajuta, în teren, colegii care candidează.

 

 


Pentru o lună de lucru, cei peste 400 de deputaţi primesc în jur de 14.500 de lei fiecare, salariu plus cheltuieli cu angajaţii şi biroul din teritoriu. Aceeaşi sumă o iau şi colegii lor senatori, care sunt mai puţini, în jur de 180.

Astfel, în total, bugetul lunar de salarii şi cheltuieli forfetare al Camerei conduse de Valeriu Zgonea este de 5,8 milioane de lei, în vreme ce cel al aleşilor senatori, al căror şef este Călin Popescu Tăriceanu, ajunge la 2,6 milioane de lei. Aceşti bani îi vor primi parlamentarii chiar dacă vor avea o vacanţă în timpul campaniei electorale pentru scrutinul europarlamentar.


Pretind că vor munci în teritoriu
Şi cum senatorii vor avea concediu până pe 26 mai, adică o lună, iar deputaţii “doar” două săptămâni, înseamnă că, în total, parlamentarii din Casa Poporului vor primi 5,5 milioane de lei (circa 2,9 milioane, deputaţii şi 2,6 milioane, senatorii), fără să treacă măcar o zi pe la muncă, ci doar pentru a se implica, în teren, în alegerile europarlamentare.

loading...

E caz unic în Uniunea Europeană
În nici una din cele 27 de ţări membre ale UE, cu excepţia României, aleşii din parlamentul naţional nu îşi întrerup activitatea pentru a se implica în campania electorală. Doar senatorii şi deputaţii noştri, în special cei ai actualei coaliţii de la guvernare (PSD-UNPR-PCUDMR), vor să fie liberi şi în acelaşi timp să fie plătiţi din buzunarul românilor.


Solutia: nu ii mai votati sub nicio forma, caci ei au decis pe cine vor sa puna pe listele de candidati si ei oricum lucreaza acolo doar in detrimentul poporului. Daca mergeti la vot scrieti pe el anulat sau orice mesaj vreti voi impotriva lor. Haideti sa le aratam ca ne-am trezit si ca ne-am saturat de ei si ca nu mai vrem sa platim taxe si impozite ca sa ii tinem pe ei bine mersi in functii.

Sursa: Libertatea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite