Particula lui D-zeu, bosonul Higgs, transpusa in muzica

Distribuie!by Domenico Vicinanza, un compozitor profesionist si specialist in fizica particulelor la DANTE (Livrare de tehnologie avansata de retea pentru Europa) a luat datele de cercetare de la “particula lui Dumnezeu” si le-a transformat intr-o melodie. Domenico Vicinanza a explicat cum a transpus bosonul Higgs in muzica, potrivitopenculture.com: “Ca sa luam o particula subatomica ca bosonul Higgs si sa-l transformam intr-o melodie, cu note, ce am facut este sa culegem informatiile si sa asociem fiecare dintre valorile numerice unei singure note pe un scor. Melodia practic urmeaza exact acelasi comportament ca datele stiintifice afisate”. In luna iulie, cercetatorii de la CERN au anuntat descoperirea bosonului Higgs. Bosonul Higgs, […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Domenico Vicinanza, un compozitor profesionist si specialist in fizica particulelor la DANTE (Livrare de tehnologie avansata de retea pentru Europa) a luat datele de cercetare de la “particula lui Dumnezeu” si le-a transformat intr-o melodie.
Domenico Vicinanza a explicat cum a transpus bosonul Higgs in muzica, potrivitopenculture.com:
“Ca sa luam o particula subatomica ca bosonul Higgs si sa-l transformam intr-o melodie, cu note, ce am facut este sa culegem informatiile si sa asociem fiecare dintre valorile numerice unei singure note pe un scor. Melodia practic urmeaza exact acelasi comportament ca datele stiintifice afisate”.
In luna iulie, cercetatorii de la CERN au anuntat descoperirea bosonului Higgs.
Bosonul Higgs, poreclit si “particula lui Dumnezeu“, este crucial pentru intelegerea formarii universului si poate explica cum s-au alaturat particulele pentru a forma stele, planete si chiar viata.
Este ultima piesa nedescoperita din Modelul Standard care descrie nasterea universului.

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspirații Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii indeplinite: Conspiratii, Arta, Fibonacci, Divizia de Aur, Rapire, Serialul Sosirile, Medicina Naturista, Geometrie Sacra, Spiritualitate, Reptilieni, Biblie si multe altele... Contact: came@cocoon.ro