Partidă de s*x oral cu doi elevi din Bacău, pe holurile unui liceu | Religie nu vor in scoli doar s*xologie!

Distribuie!by Doi elevi din Bacau au pus in practica ce au invatat la ora de sexologie, ca la ora de religie nu vroiau sa mearga.   Poliţiştii din Bacău au declanşat o anchetă după ce au fost sesizaţi de către conducerea Colegiului Economic „Ion Ghica“ din Bacău cu privire la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Doi elevi din Bacau au pus in practica ce au invatat la ora de sexologie, ca la ora de religie nu vroiau sa mearga.

 

Poliţiştii din Bacău au declanşat o anchetă după ce au fost sesizaţi de către conducerea Colegiului Economic „Ion Ghica“ din Bacău cu privire la apariţia unui filmuleţ în care o elevă a unităţii şcolare este surprinsă în timpul unei partide de sex oral.


O adolescentă care învaţă la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Bacău a fost filmată de partenerul ei, un elev de la Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” din acelaşi oraş, în timpul unei partide de sex oral.

Mai mulţi dintre elevii care au urmărit filmarea susţin că partida de sex ar fi avut pe unul dintre holurile colegiului într-una dintre pauze, scrie adevarul.ro.


loading...

https://www.antena3.ro/actualitate/partida-de-sex-oral-cu-doi-elevi-din-bacau-pe-holurile-unui-liceu-441568.html?utm_source=Libertatea.ro&utm_medium=referral&utm_campaign=Libertatea%20HP1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite