Pasaport masonic, cine il are si cu ce este diferit fata de restul?

Distribuie!by Intr-un interviu dat de marele regizor Aaron Russo in care expune detaliat planurile Noii Ordini Mondiale, aflam ca masonii au alte acte de identitate, pe care slugile sistemului cand le vad, ii exonereaza de orice vina. Spre exemplu, o incalcare a legii circulatiei, politistul vede actul si il lasa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-un interviu dat de marele regizor Aaron Russo in care expune detaliat planurile Noii Ordini Mondiale, aflam ca masonii au alte acte de identitate, pe care slugile sistemului cand le vad, ii exonereaza de orice vina. Spre exemplu, o incalcare a legii circulatiei, politistul vede actul si il lasa sa plece. De asemenea multi poate au observat in aeroport ca anumite persoane nu prezinta un pasaport rosu ci de culoare neagra. Acestea sunt persoanele care detin un pasaport masonic, care ii elibereaza de obligatia de a avea viza pentru anumite state. Practic masonii sunt peste oamenii de rand, denumiti de catre un mason precum Oprescu “pulime”.

De ce trebuie sa fim sclavii sitemului, platitori de taxe si altii nu? Raspunsul este tot la noi, pentru ca acceptam masoneria sa ne conduca de 26 de ani. Am ales DOAR presedinti masoni si acestea sunt rezultatele. Nu uitati ca, capetenia masoneriei este Casa Regala, deci practic ei ne conduc din umbra, presedintii, lumea, Noua Ordine Mondiala. Amintiti-va ca regina Anglia spre exemplu nu detine un pasaport, deci este peste “pulimea” muritoare de rand.


loading...

1

1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite