Pastă de dinţi REVOLUŢIONARĂ, inventată de un japonez

Distribuie!by Savantul japonez Kazue Yamagishi a inventat o pastă de dinţi revoluţionară, care umple absolut toate fisurile din dinţi şi reface smalţul dentar. Invenţia sa face practic inutilă intervenţia stomatologului. Compoziţia pastei inventate de omul de ştiinţă japonez este similară cu cea a smalţului, cu diferenţa că aceasta este lichidă. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Savantul japonez Kazue Yamagishi a inventat o pastă de dinţi revoluţionară, care umple absolut toate fisurile din dinţi şi reface smalţul dentar. Invenţia sa face practic inutilă intervenţia stomatologului.

Compoziţia pastei inventate de omul de ştiinţă japonez este similară cu cea a smalţului, cu diferenţa că aceasta este lichidă. Astfel, se poate aplica uşor pe zona afectată cu o periuţă de dinti.


Formula noii paste este obţinută după o serie de experimente cu hidroxilapatit sau apatit de calciu, principala componentă a dintelui.

După ce pasta este aplicată pe dinţi, acizii conţinuţi de aceasta încep să dizolve suprafaţa dintelui. Trei minute mai târziu, pasta începe cristalizarea şi se fixează în structura smalţului natural.


loading...

Testele efectuate de stomatologii japonezi au demonstrat că dinţii trataţi cu ajutorul acestei paste nu sunt diferiţi de cei sănătoşi.

http://www.descopera.ro/dnews/14687994-pasta-de-dinti-revolutionara-inventata-de-un-japonez

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

De 10 ani, o mare companie americană raportează pierderi uriașe in Romania. Ca sa nu plateasca impozit oare?
LISTA celor 14 parlamentari PNL și a celor 13 de la USR au blocat a treia oară Referendumul pentru Familie. Președintele CPF: Aici sunt adversarii profesioniști ai referendumului și ai suveranității poporului român
CURAJ: Spitalul de copii din BRASOV da in judecata HEXI Pharma dar si alte companii farmaceutice
Gavril Barnutiu: Cea mai impresionanta marturie a unui om care a fost in moarte clinica | L-a intalnit pe Iisus si a fost trimis inapoi pe pamant sa spuna adevarul despre ce ii asteapta pe oameni in lumea cealalta!!!
Miliardarul Soros isi dezvaluie planurile: „UE trebuie sa accepte 1 MILION de refugiati ANUAL”
Cel mai bine platit adolescent a abandonat Hollywood pentru credinta crestina
Biserica Ortodoxă se ridică ( in sfârșit) împotriva lui Klaus Iohannis
Armă mai tare în cer şi pe pământ nu avem, ca numele lui Dumnezeu
Moartea lui Carol al II-lea, descrisă de Elena Lupescu. „Mihăiţă n-a venit să-şi vadă pentru ultima dată tatăl“
ANDREEA RĂDUCAN a cunoscut succesul olimpic dupa '89, e important de inteles ca (pe langa peseverenta si munca uriasa depusa de ea), sistemul care a propulsat-o printre primele gimnaste ale lumii - a fost construit integral in perioada comunista. 'Olimpiada romanilor', DACIADA a fost pepiniera pentru majoritatea sportivilor romani de succes din acea perioada.
Sfatul omului cu cel mai ridicat coeficient de inteligență din lume: ”Întoarce-te la lucrurile simple, îți va fi mult mai bine”
Îţi mai aminteşti de Cico şi Brifcor? Uite ce ingrediente conţineau celebrele sucuri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite