Patronul HEXI-Pharma: Si-a inscenat moartea sau a fost lichidat?

Distribuie!by Un bărbat, despre care televiziunile de știri spun că este Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, și-a pierdut viața într-un accident de mașină în județul Ilfov, între localitățile Buftea și Corbeanca. Există informații neconfirmate oficial că Dan Condrea se afla la volan, iar în urma impactului, acesta și-ar fi pierdut […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un bărbat, despre care televiziunile de știri spun că este Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, și-a pierdut viața într-un accident de mașină în județul Ilfov, între localitățile Buftea și Corbeanca. Există informații neconfirmate oficial că Dan Condrea se afla la volan, iar în urma impactului, acesta și-ar fi pierdut viața. Potrivit Poliției Ilfov, au existat doi martori ai accidentului, un șofer și un biciclist. La fața locului nu au existat urme de frânare, susțin polițiștii. Bărbatul este desfigurat, dar la locul accidentului s-au găsit actele lui Dan Condrea.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambulanțe, dar medicii nu au mai putut salva viața șoferului.


loading...

Șoferul a intrat cu mașina într-un copac. Șoferul este desfigurat, dar polițiștii au găsit actele lui Dan Condrea, menționează autoritățile ajunse la fața locului.

http://republica.ro/dan-condrea-patronul-hexi-pharma-mort-intr-un-accident-de-masina


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite