Pensie de 1 leu pentru o tânără suferindă. Casa de Pensii din Brașov oferă argumente juridice. Fata s-ar putea opera în 11.000 de ani!

Distribuie!by Ramona Poplahov, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Brașov,  primeşte o pensie de handicap de 1 leu pe lună, potrivit Digi24.ro. Ca să strângă 30 de mii de euro pentru operaţia care i-ar salva viaţa, tânăra ar trebui să economisească toate pensiile din următorii 11 mii de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ramona Poplahov, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Brașov,  primeşte o pensie de handicap de 1 leu pe lună, potrivit Digi24.ro. Ca să strângă 30 de mii de euro pentru operaţia care i-ar salva viaţa, tânăra ar trebui să economisească toate pensiile din următorii 11 mii de ani. Sau 143 de vieţi. Motivul pentru care primește această pensie de boală ridicolă este acela că a cotizat prea puțin la bugetul de stat.

„Nu mă aşteptam la zeci de milioane, dar 4 milioane, 3 milioane sunt de ajuns. Dar când am văzut un leu… prima oară când mi-a zis mami că am luat un leu, ce să faci cu un leu?”, întreabă, dezamăgită, tânăra.


La 22 de ani, Ramona Poplahov este pensionată pe caz de boală. Medicii au descoperit că suferă de sindromul Marfan, o boală – extrem de rară care afectează vasele de sânge.

„Vasele mele de sânge sunt mult mai elastice faţă de un om normal. Vasele s-ar putea să îmi plesnească, cum de altfel mi-a plesnit acum şi aorta şi pot face dezlipire de retină si miopie, miopie am”, spune Ramona.


Casa de Pensii Braşov a calculat că tânăra are dreptul la o pensie de invaliditate de 1 leu.

„Punctajul pe o lună pentru că o singură lună a avut stagiul de cotizare s-a împărţit la 35 de ani, stagiul complet de cotizare astfel cuantumul pensiei a fost mic”, a explicat Delia Stanciu, purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Braşov.

Ramona locuieşte în oraşul Victoria, împreună cu mama ei care are un salariu de doar 600 de lei.  Sunt, în România, și alte personae care primesc pensii intre 1 și 3 lei pe lună, calculate „conform legilor și normelor în vigoare”.

loading...

Vedeti deci cum functioneaza sistemele lumesti, agatati-va de cel spiritual al lui Iisus, caci dupa cum v-am spus doar acela functioneaza. Cautati mai intai imparatia Lui si toate celalalte vi se vor adauga.  Sistemul lumesc si masonic a dat deja de atatea ori gres si a chinuit lumea in asa hal , incat e imposibil sa ne mai legam si sa avem incredere in el. Cautati imparatia lui Iisus si toate celalalte vi se vor adauga voua. Caci D-zeu binecuvanteaza pe cei ce il cauta si ii umple cu bunastare pe toate planurile, dar la momentul in care esti lovit de Duhul Sfant si accesezi informatia suprema, nu iti mai trebuie nimic din ce e lumesc, asa cum o fac calugarii, pentru ca ei acceseaza deja alte informatii, cum sa primesti energia divina fara sa trebuiasca sa te alimentezi, cum sa practici deplasarea in timp si spatiu. Si masonii fac aceste lucruri doar ca in secret si prin sacrificii umane pentru demoni. Iar motivul pentru care tin lumea in suferinta si cu pensii de 1 leu este ca lumea sa nu aibe timp sa il caute pe Dumnezeu.

http://ampress.ro/stiri/pensie-de-1-leu-pentru-o-tanara-suferinda-casa-de-pensii-din-brasov-ofera-argumente-juridice-fata-s-ar-putea-opera-in-11-000-de-ani/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite