Pentru asta s-au gasit bani| UE a cerut 420 de milioane Euro corectii finaciare si Romania a platit!!!!

Distribuie!by Romania are bani de dat cand vine vorba de UE,  in loc sa construiasca spitale si scoli cu grupuri sanitare, sa se construiasca autostrazi,  sfabrici, trebuie aruncati banii in gunoiul de UE.   Romania a fost nevoita sa plateasca la Comisia Europeana peste 420 milioane euro reprezentand corectii financiare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Romania are bani de dat cand vine vorba de UE,  in loc sa construiasca spitale si scoli cu grupuri sanitare, sa se construiasca autostrazi,  sfabrici, trebuie aruncati banii in gunoiul de UE.

 

Romania a fost nevoita sa plateasca la Comisia Europeana peste 420 milioane euro reprezentand corectii financiare aplicate in urma unor nereguli in absorbtia fondurilor europene prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a declarat, joi, noul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, potrivit unui comunicat de presa emis de minister.


Ghinea a avut marti o intalnire la Bucuresti cu reprezentantii Comisiei Europene si autoritatile romane privind situatia intreruperii POSDRU si stabilirea masurilor pe care Romania trebuie sa le intreprinda, a precizat, joi, Ministerul Fondurilor Europene intr-un comunicat remis HotNews.

Domnul Cristian Ghinea a subliniat faptul ca, pana in prezent, Romania a fost nevoita sa plateasca peste 420 milioane euro reprezentand corectii financiare aplicate in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, insa i-a asigurat pe reprezentantii Comisiei Europene ca exista un interes politic crescut pentru gasirea celor mai bune solutii de rezolvare a acestei probleme in vederea diminuarii presiunii asupra bugetului de stat, dar si pentru finantarea apelurilor de proiecte din cadrul Programului Operational Capital Uman aferent perioadei 2014-2020”  – precizeaza sursa citata.


Potrivit MFE, misiunea comuna derulata de Autoritatea de Audit si Comisia Europeana “a constatat un progres” in ceea ce priveste rata de eroare preliminara pentru aplicatia transmisa in 31 decembrie 2015 la Comisia Europeana (valoare de 167,9 milioane euro), bani pe care Romania i-a achitat din bugetul de stat pentru cheltuielile efectuate de diversi beneficiari in POSDRU, dar pe care Bruxelles-ul refuza momentan sa i-i deconteze tarii din fondurile europene.

Aceasta rata de eroare din POSDRU a fost de aproximativ 3%, in ceea ce priveste proiectele in care s-au cheltuit cei 167,9 milioane de euro, blocati de la plata, cel putin temporar.

loading...

Referitor la noua perioada de programare 2014-2020, MFE recunoaste ca nu a reusit inca sa treaca autoritatile de management romanesti pentru fondurile UE prin procedura de desemnare, in lipsa careia practic tara nu poate cere ca Bruxelles-ul sa-i ramburseze cheluielile efectuate in noile proiecte europene.

Hotnews a scris AICI despre riscul ca Romania sa mai piarda si cei 167,9 milioane de euro, blocati de CE.

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) a inregistrat cea mai mica rata de absorbtie – doar 49,68 %, adica 1,72 miliarde de euro. (Situatia fondurilor UE, AICI)

In ceea ce priveste sistemul de management si control pentru perioada de programare 2014-2020, in acest moment se lucreaza la <<pachetul de desemnare>>, scopul fiind instituirea unui sistem de management si control pentru Programul Operational Capital Uman fundamentat pe proceduri simplificate si fluxuri operationale viabile atat intre institutiile care gestioneaza programul, cat si intre aceste institutii si beneficiarii asistentei” – mentioneaza MFE, in comunicat.

Ma astept la proceduri simple si coerente si la eliminarea suprapunerii responsabilitatilor. De asemenea, voi incerca sa evit unele greseli facute in perioada anterioara de programare si sa schimb abordarea de la proces catre impact si rezultate“, a spus, la randul sau, ministrul Ghinea, potrivit sursei citate.

hotnews

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Dezvăluirile unui spion CIA recrutat pentru asasinate la comandă! Legătura cu ucigaşul Preşedintelui Kennedy | „Am făcut ceea ce fac teroriştii”
DEZVALUIRI SOCANTE! OMV A PACALIT STATUL ROMAN CU SUTE DE MILIOANE DE EURO!
Neurochirurg Lidia Gheorghitescu: Și eu și profesorul Dănăilă ne rugăm în timpul operațiilor pentru că am văzut cazuri medicale disperate care doar printr-o minune dumnezeiască au reușit să se vindece și asta mi-a întărit credința în Dumnezeu. Noi, ca medici, muncim și ne facem datoria dar Dumnezeu este Cel care ne coordonează. Din experiența mea am înțeles că în medicină este 50% muncă iar Dumnezeu îți dă restul”, mărturisește doamna doctor.
Claxonandu-L pe Hristos
Invazia musulmana profetita de Vechiul Testament, Nostradamus, Baba Vanga si Iustin Parvu
Sacrificiile lunii aprilie: de ce exista atatea nenorociri in luna aprilie
Ion Cristoiu | Față de slugile șmechere care sunt politicienii noștri, premierul Alexis Tsipras e un erou, un erou tragic Ion Cristoiu
Ultimul „tun” al lui Cioloș, patru miliarde de euro dați cadou germanilor și olandezilor lui Iohannis, care l-au decorat recent
KOVESI a absolvit Facultatea de DREPT cu media 6. Vezi notele lui BĂSESCU, COLDEA, BICA!
Pastori citați în instanță, cu predici cu tot
Charles Darwin a creat teoria evolutiei. A fost de asemenea si un mason de grad inalt, insemnand ca il venera in secret pe Lucifer ( Satana). Concluzia: teoria evolutiei a fost creata de un satanist de rang inalt
JOHN PERKINS: "România este deja infestată cu «asasini economici»"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite