Pentru cine nu înțelege cât de diabolică este impunerea lui Dacian Cioloș ca premier și abureala cu guvernul „tehnocrat”.

Distribuie!by După ce și-au instalat robotul marionetă, care nu are nimic în comun cu neamul românesc, în fruntea coloniei, prin aceleași manipulări și demonstrații de forță, în urmă cu un an, păpușarii sunt nemulțumiți de stagnarea propriilor planuri. România și-a plătit datoriile la FMI și cămătarii sioniști nu mai pot […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După ce și-au instalat robotul marionetă, care nu are nimic în comun cu neamul românesc, în fruntea coloniei, prin aceleași manipulări și demonstrații de forță, în urmă cu un an, păpușarii sunt nemulțumiți de stagnarea propriilor planuri. România și-a plătit datoriile la FMI și cămătarii sioniști nu mai pot să-și impună legile lor pentru secătuirea financiară a poporului și înrobirea țării. La fel, sunt supărați că timp de un an nu s-a dat drumul jafului de la Roșia Montană și nici nu s-a demarat extracția gazelor de șist, ba s-a mai restrâns și jaful forestier. Nu le convine că nu și-au pus labele jegoase pe toate resursele energetice ale țării. Au mai rămas Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Transgaz și Romagaz la statul român! România, o colonie de mâna a doua și bună doar pentru resursele naturale și forța de muncă ieftină, trebuie mulsă complet și stăpânii lumii și-au pierdut răbdarea!


Niciun partid nu va avea curajul să privatizeze restul resurselor energetice, acum când s-au mai deșteptat românii. La fel, niciun partid nu va avea curajul să accepte începerea activităților la Roșia Montană și noi împrumuturi înrobitoare de la FMI fiindcă ar însemna să-și taie craca de sub picioare și să dispară pentru totdeauna din politica românească…
Dar un tehnocrat, un asasin economic ”independent”, o poate face. Asta vă așteaptă, români, de aceea a fost numit Dacian Cioloș din exterior și sluga licuricilor, Joianis, va accepta!

loading...

Sursa


https://www.facebook.com/albinmarinescu/posts/1181666871846045?fref=nf

Pentru cine nu înțelege cât de diabolică este impunerea lui Dacian Cioloș ca premier și abureala cu guvernul „tehnocrat”.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite