Pentru prima dată după războiul rece, Germania cere cetățenilor să-și facă provizii

Distribuie!by Pentru prima dată de la sfârșitul Războiului Rece, guvernul german plănuiește să le ceară cetățenilor săi să-și facă stocuri de mâncare și apă în cazul unui atac sau al unei catastrofe, susține ediția de duminică a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung. Germania se află în acest moment în stare de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru prima dată de la sfârșitul Războiului Rece, guvernul german plănuiește să le ceară cetățenilor săi să-și facă stocuri de mâncare și apă în cazul unui atac sau al unei catastrofe, susține ediția de duminică a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Germania se află în acest moment în stare de alertă ridicată după două atacuri islamiste și după atacul unui adolescent cu probleme mintale petrecute luna trecută. Berlin a anunțat deja măsuri prin care va aloca mai multe fonduri forțelor de securitate și intenția de a crea o forța specială pentru a lupta contra terorismului, citată de Reuters.


 

“Populația va fi obligată să dețină provizii de mâncare pentru zece zile”, susține publicația, care citează un document pregătit pentru Ministerul de Interne.

loading...
Un purtător de cuvânt al Ministerului a declarat că planul va discutat în cabinet miercuri și apoi prezentat de ministru.Oamenii vor fi obligați să dețină stocuri de apă pentru cinci zile, conform planului. Totuși, documentul de 69 de pagini nu prevede ca probabil un atac pe teritoriul german, unul care să necesite un stil convențional de apărare.

Totuși, măsurile de precauție cer populației să se pregătească adecvat pentru evenimente care le-ar putea amenința existența și care nu pot fi excluse categoric în viitor.

http://www.stiripesurse.ro/pentru-prima-data-dupa-razboiul-rece-germania-cere-ceta-enilor-sa-i-faca-provizii_1148028.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

NICOLAE PAULESCU – INSULINA, O DESCOPERIRE ROMÂNEASCĂ FURATĂ
Jurnalistii din mass-media oficiala ( Fake News) isi dau arama pe fata ca sunt slugi care dezinformeaza la comanda: Emilia Şercan a plecat în lacrimi de la emisiunea Eugeniei Vodă
Invenția unui geniu român sperie marii producători de ENERGIE ELECTRICĂ. Gavrilaș Gabriel Dumitru a inventat un generator electric care folosește APĂ în circuit închis cu presiune de aer
Cum masuram aura umana, cum o putem influenta inspre bine, cum influentam materia
Ministerul Sanatatii: gripa a omorat 10 oameni! pe bune? Nu cumva spitalele voastre infecte cu dezinfectanti Hexipharma? Cine mai are incredere in ce spun cei din sistemul sanitar dupa ce nu au fost in stare sa depisteze ani de zile problema dezinfectantilor!
IMAGINI HALUCINANTE cu un senator în Parlament / VIDEO
Fratele Takayama: samuraiul crestin care va fi sanctificat
Efectul postdecembrist: Sute de mii de copii din România se simt abandonați de părinții care muncesc în străinătate
PREMONIȚIE sau CONSPIRAȚIE? Un ziarist A AFLAT cu 25 de minute ÎNAINTE despre ASASINAREA lui Kennedy. Telegramă CIA. Desecretizarea secolului (VII)
Gabriela Firea vrea sa creasca natalitatea in Bucuresti- da 2500 de lei fiecarui nou-nascut!!!
Petre Ţuţea savuros: “Mor de dragul lui Nicolae Ceaușescu ăsta! Îmi vine să-l pup de drag ce-mi e. Se pupă cu toți negroteii ăia șefi de stat şi face rost de valută să nu mai depindem de muscali!”
Parlamentul a adoptat legea prin care băncile pot fi SALVATE de la faliment prin confiscarea depozitelor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite