PERVERTIRE: Pentru prima dată, Disney introduce o poveste gay într-unul din serialele pentru copii

Distribuie!by Pentru prima dată, Disney Channel va introduce o poveste gay într-unul dintre serialele sale pentru copii. Acest lucru se va întâmpla în al doilea sezon al serialului Andi Mack, care a avut premiera vineri, 27 octombrie. Nu este vorba despre un personaj secundar, ci despre unul dintre personajele principale […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru prima dată, Disney Channel va introduce o poveste gay într-unul dintre serialele sale pentru copii. Acest lucru se va întâmpla în al doilea sezon al serialului Andi Mack, care a avut premiera vineri, 27 octombrie.

Nu este vorba despre un personaj secundar, ci despre unul dintre personajele principale ale serialului: Cyrus, un băiat de 13 ani care începe să realizeze că are sentimente faţă de un alt băiat din clasa lui.


Acesta va fi punctul de pornire pentru Cyrus în descoperirea proprie sexualități, iar personajele din serial au reacții pozitive în legătură cu revelația lui Cyrus.

loading...

„Andi Mack este o poveste despre preadolescenţi care se descoperă. Terri Minsky, distribuţia şi toţi cei implicaţi în show au mare grijă ca el să fie potrivit tuturor tipurilor de public şi să transmită un mesaj despre includere şi respect faţă de umanitate”, se arată într-un comunicat Disney Channel.


https://noizz.ro/film/poveste-gay-intr-un-serial-disney/1h2ghxb

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

În anii '70, Aro era al patrulea vehicul de teren din lume ca performanță. Masina era ravnita de SUA. Germania, Polonia, China
O SĂPTĂMÂNĂ DEGEABA LA NEW YORK/ Iohannis și Meleșcanu, eșec pe linie la ONU: Nici o întâlnire cu un lider al unei țări importante
V-ar plăcea să plătiți un impozit de 10 lei la un salariu de 5.000 de lei? Atâta au plătit în 2015, firmele austriece (fără bănci) ca impozit pe profit, statului român, la o uriașă cifră de afaceri de 8,047 miliarde de euro.
Despre bolile copilariei: sfaturi de la cadre medicale ce nu isi vaccineaza copiii
Cazul Bodnariu: Grupul Bilderberg, în spatele răpirilor de copii din Norvegia
Crăciunul, o sărbătoare plină de simboluri oculte
Compasul si ochiul masonic pe tavanul catedralei St. Paul´s din Londra- Luciferianism-Satanism
Cercetator american: “Moartea este o iluzie, ne continuam viata intr-un univers paralel”
Povestea fabricii de masini OLTCIT | Ceausescu trebuia oprit de urgenta caci altfel ii depaseam pe nemti la nivel mondial in productia masinilor!!!
Un ofițer ceh a înapoiat medaliile oferite de NATO: “Sunt niște criminali”
BOMBĂ! Iohannis a numit director adjunct la SRI un personaj IMPLICAT în afacerea NATO-trafic de droguri din Columbia | MISTERIOASA FEMEIE DIN AFACEREA EXPLOZIVĂ şi naşii pedofilului american din Iaşi
DEMISIA. Iohannis: "Mi s-a propus să fiu membru" în organizația condusă de un Bilderberg și finanțată de Soros. "Sunt bucuros să spun că-mi doresc acest lucru"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite