Peste 1000 de copii abuzați de Martorii lui Iehova, în Australia

Distribuie!by Inainte sa cititi acest articol, mare atentie sa nu credeti cumva ca Secta Martorii lui Iehova ar avea de-a face cu crestinismul, desi ei sustin ca da, mai multe dovezi despre masoneria si satanismul din aceste secte, cititi aici: http://www.puppe.ro/?p=4725 Un scandal de proporții a ieșit la iveală în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte sa cititi acest articol, mare atentie sa nu credeti cumva ca Secta Martorii lui Iehova ar avea de-a face cu crestinismul, desi ei sustin ca da, mai multe dovezi despre masoneria si satanismul din aceste secte, cititi aici: http://www.puppe.ro/?p=4725

Un scandal de proporții a ieșit la iveală în vara acestui an: peste 1000 de copii au fost abuzați sexual de congregația Martorii lui Iehova.


Pe 7 septembrie a avut loc în Australia procesul în cazul acestor abuzuri făcute pe parcursul a mai bine de 60 de ani. Scuza adusă în fața instanțelor de reprezentanții Martorilor a fost bulversantă: religia Martorilor este una foarte strictă iar asemenea cazuri trebuiau să rămână ascunse. Doi martori au susținut că de multe ori au încercat să denunțe astfel de abuzuri, dar au fost opriți de către congregația neoprotestantă, conform New York Post.

Ancheta făcută de către autoritățile australiene au descoperit 631 de adulți implicați în aceste scandaluri. Dintre aceștia 230 de membri au rămas în continuare în congregație. Cercetările nu s-au încheiat iar cei care vor fi găsiți vinovați vor fi condamnați la ani grei de închisoare pentru faptele comise. Din păcate copilăria pierdută nu va putea fi redată victimelor niciodată.


loading...

Martorii lui Iehova sunt o ramură desprinsă din biserica adventistă. Conform unor interpretări abrupte ale Bibliei Iisus Hristos nu este de fapt Dumnezeu. Martorii refuză să își exercite dreptul la vot, serviciul militar sau operațiile și transfuziile de sânge, sărbătorirea zilei de naștere. Sunt binecunoscuți datorită campaniilor media stradale și door-to-door cu reviste viu colorate, anual fiind tipărite milioane de cărți, reviste, broșuri și pliante în peste 30 de limbi ale globului. Distribuirea este organizată după toate principiile marketingului de rețea.

Secta Martorii lui Iehova este originară din Australia, în lume există peste 8 milioane de adepți. În România numărul membrilor este incert, între 50.000 și 100.000.
http://www.activenews.ro/prima-pagina/Peste-1000-de-copii-abuzati-de-Martorii-lui-Iehova-124849

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Londonistan. Glorie lui Allah- pe autobuzele din Londra, primarul e musulman
Austriecii au luat România ca servitor. N-au rezistat tentaţiei de a lua România la secătuit pe toate părţile deodată. Au contribuit din plin la transformarea României într-o colonie jalnică!
Sibiu: Într-o casă a lui Iohannis, IT-iștii lui Soros vor sa decredibilizeze orice sursa de pe Facebook care nu spune bine despre ei, numindu-le sitiri FALSE
Parchetele din Franța și Belgia DEZMINT informațiile mincinoase a lui Cioloș/Soros : NU s-au folosit cartele pre pay din România
Palma data de micul taran din Salaj, frantuzit si marele prostovan sas: statul vinde TOT- Hidroelectrica, CE Oltenia, Aeroporturi, Porturi, de parca ei le-au facut!
CAMPANIA “AFARĂ CU MASONERIA DIN ȚARĂ”: Demontați toate însemnele cluburilor Rotary și Lions de la intrarea în orașe. VIDEO: Însemnele ROTARY și LIONS îndepărtate de la intrările în Timișoara
Media de viata a homosexualilor este de 42 de ani in SUA, 51 in Europa. Iar dupa moarte nu ii asteapta lucruri bune pe homosexuali, din relatarile oamenilor intorsi din moarte clinica.
Școala secolului XXI. Educația sexuală (documentar rusesc subtitrat în română)
Nu mai arunca seminţele de la Pepenele roşu! Sunt un MIRACOL
(FOTO) Cel mai iubit preşedinte din lume își încheie mandatul
Cum e să ai o familie cu 16 copii ce au vârste cuprinse între 2 și 26 de ani (Video)
CUM SA CONSUMI ALIMENTELE DUPA METODA YIN/YANG! CHINEZII O FOLOSESC DE SUTE DE ANI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite