Peste 300.000 de migranți vor fi plasați în România? Ce ni se pregătește?!?

Distribuie!by Veștile sunt extrem de îngrijorătoare! În câțiva ani, Europa nu va mai fi așa cum o știm iar România va avea o nouă comunitate etnică consistentă pe teritoriul ei, dacă lucrurile evoluează așa cum le planifică liderii UE, în raport cu care România este un stat… vasal! 1. Cancelarul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Veștile sunt extrem de îngrijorătoare! În câțiva ani, Europa nu va mai fi așa cum o știm iar România va avea o nouă comunitate etnică consistentă pe teritoriul ei, dacă lucrurile evoluează așa cum le planifică liderii UE, în raport cu care România este un stat… vasal!

1. Cancelarul austriac Werner Faymann, în săptămânalul german Der Spiegel: ”Potrivit estimărilor oficiale, circa 7,5 milioane de oameni vor putea veni în Europa în următorii câțiva ani. Aceasta înseamnă 1,5 la sută din populația Uniunii. Și nimeni nu mă poate convinge că nu putem gestiona corect această situație. Sigur, va trebui să îi trimitem înapoi pe cei care nu au dreptul la azil. Dar fără un sistem corect de cote nu vom putea avansa pe termen lung”.


2. Angela Merkel a pretins că Germania poate primi 800.000 de migranți până la sfârșitul acestui an și că își va deschide granițele pentru alte sute de mii, anual, în viitorul apropiat, cerând, în același timp, cu agresivitate și amenințări, impunerea unor cote obligatorii pentru celelalte membre al UE.

3. Premierul Olandei, Mark Rutte, ne spune că este necesar un sistem OBLIGATORIU de distribuire a refugiaților: „Uniunea Europeana trebuie să ajungă la un acord privind distribuireaobligatorie a refugiaților.”


4. Președintele României, Klaus Iohannis, deși a afirmat că țara noastră nu va accepta cote obligatorii, se gândește și la varianta în care vom fi obligați să le acceptăm. Cu alte cuvinte, opoziția este mai mult formală, pentru imaginea publică. Pentru că, dacă într-adevăr nu vrei, nu accepți și gata. Respingi orice obligație!

Klaus Iohannis: „Este posibil ca printr-o procedură care va fi aplicată săptămâna viitoare UE să ne oblige să primim mai mulți refugiați decât am oferi noi locuri. Este un scenariu pe care nu ni-l dorim, care nu cred că ajută la rezolvarea problemei refugiaților, dar care cel puțin teoretic este posibil și atunci am discutat ce se poate întâmpla și în acest context. Dacă se întâmplă, atunci este clar că trebuie să întreprindem ceva. S-a vehiculat ideea, dar nu s-a luat o decizie, care probabil ar putea aduce la o soluție, de a folosi fonduri europene pentru extinderea facilităților de primire a refugiaților sau in extremis de a folosi fonduri europene pentru construirea altor centre de primire pentru refugiați”

loading...

Concluzia acestor declarații este aceea că, în curând, se vor impune cote obligatorii. Consecința nerespectării lor va fi tăierea fondurilor europene și un sabotaj economic generalizat, pentru pedepsirea neascultătorilor.

Dacă este să se acționeze în cheia procentelor care se doresc a se impune acum, situația devine extrem de alarmantă. Astăzi, la 120.000 de imigranți-refugiați, România ar trebui să preia vreo 5.000. Asta inseamnă aproape 5%. Dacă același procent se va aplica la 7.500.000 de imigranți, ar însemna ca în anii următori, România să preia peste 300.000 de imigranți arabi, majoritatea bărbați, așa după cum arată valul imigraționist de acum.

Or, România, astăzi, nu este în stare să-și îngrijească bătrânii, care au pensii mizere, nu poate să le ofere un viitor tinerilor, mulți alegând calea plecării din țară, nu este în stare să asigure servicii medicale decente, nu finanțează cercetarea științifică etc. Cum ar putea România să asigure cazare, mâncare și bani unui număr atât de mare de migranți? Și dacă ar fi 50.000, tot ar fi o mare problemă. O astfel de perspectivă va însemna o prăbușire economică a țării…

Cititi mai multe pe cunoastelumea.ro

 

http://www.ganduridinierusalim.com/peste-300-000-de-migranti-vor-fi-plasati-in-romania-ce-ni-se-pregateste/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ocultismele pe care le practicau sasii in Transilvania de 1 mai: unul din motivele pentru care s-au autodistrus ca popor si limba lor a devenit una moarta
ȘOCANT! 113 miliarde de dolari s-au furat din România din 1989 până acum. S-a furat de peste tot: Industrie, sănătate, educaţie, cercetare, agricultură
SUA expulzează 35 de diplomați ruși. Reacția lui Putin, de NECREZUT: Liderul rus nu va expulza pe nimeni și i-a invitat pe copiii diplomaților americani la Kremlin, de Anul Nou. Donald Trump: Bine jucat din partea lui Putin!
Stiti ca SISTEMUL va poate lua copiii si ca acestia pot ajunge la un cuplu de homosexuali?
Gest extrem de rar: o romanca a cules de pe strazi 40 de copii si i-a facut olimpici!
INCIDENT: Hillary Clinton atacata cu un pantof din audienta
Povestea unui corporatist care a „falimentat” emoțional: M-am transformat din „progresist” în „tradiționalist”. Am început să înțeleg că emoție poți primi doar din partea unei persoane. Fizice, nu juridice. Și atunci am început să-mi doresc copii
Ierusalim -fotografii din 1862: nicio moschee, niciun palestinian
LIVE Video: Om de afaceri roman dezvaluie cum un mason i-a cerut o spaga fabuloasa ca sa salveze OLTCHIMUL
Nu doar RAZBOIUL va duce la INSCAUNAREA ANTIHRISTULUI. Un paragraf din PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI ne explica ce se petrece in jurul nostru chiar acum …
Vodafone ne spune pe fata adevarul- o reclama explicata
Media de viata a homosexualilor este de 42 de ani in SUA, 51 in Europa. Iar dupa moarte nu ii asteapta lucruri bune pe homosexuali, din relatarile oamenilor intorsi din moarte clinica.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite