Petiţie împotriva fabricării de vaccinuri cu celule de copii avortaţi

Distribuie!by LifeSiteNews.com a lansat de curând o petiţie care le cere marilor producători mondiali de vaccinuri să renunţe la fabricarea de vaccinuri realizate pe baze lipsite de etică, deoarece au în compoziţie linii celulare derivate din ţesuturile unor copii avortaţi. Practica nu reprezintă un secret, este recunoscută de industria Pharma […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

LifeSiteNews.com a lansat de curând o petiţie care le cere marilor producători mondiali de vaccinuri să renunţe la fabricarea de vaccinuri realizate pe baze lipsite de etică, deoarece au în compoziţie linii celulare derivate din ţesuturile unor copii avortaţi.

Practica nu reprezintă un secret, este recunoscută de industria Pharma (conform bibliografiei menţionate mai jos), care se apără arătând că feţii avortaţi şi părinţii acestora erau perfect sănătoşi.


Petiţia le cere firmelor Merck, Barr Labs, Sanofi Pasteur şi GlaxoSmithKline să folosească liniile celulare disponibile care au o provenienţă etică.

Lista vaccinurilor produse în SUA care folosesc celule de la copii avortaţi la cerere este următoarea: vaccinul contra adenovirusului de la Barr Labs; Varivax de la Merck, contra varicelei; Pentacel de la Sanofi, cvadrivalent, contra difteriei, tetanosului, tusei convulsive (pertussis), poliomielitei şi gripei tip B; Havrix de la Glaxo, contra hepatitei A; Vaqta de la Merk contra hepatitei A; Twinrix de la Glaxo contra hepatitei A şi B; MMR II, contra pojarului, oreionului şi rubeolei; ProQuad de la Merck, contra pojarului, oreionului, rubeolei şi varicelei; antirabicul Imovax de la Sanofi; Zostavax de la Merck, contra zonei Zoster.


Pentru Europa, petiţia împotriva vaccinului MMR II (pojar, oreion, rubeolă) de la Merck, se poate semna la CitizenGO

loading...

Bibliografie:

L. Hayflick et al., “The Limited In Vitro Lifetime of Human Diploid Cell Strains,” Experimental Cell Research 37, (1965): 615.
“Gamma Globulin Prophylaxis; Inactivated Rubella Virus; Production and Biological Control of Live Attenuated Rubella Virus Vaccines,” American Journal of Diseases of Childhood 118, no. 2 (1969): 378.
J.P. Jacobs et al., “Characteristics of a Human Diploid Cell Designated MRC-5,” Nature 227 (1970): 168.
Transcript of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee of the U.S. Food and Drug Administration, hearing date 16 May 2001, 91.

Petiție împotriva fabricării de vaccinuri cu celule de copii avortați

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite