Pizdificarea bărbatului

Distribuie!by Preiau un articol de pe Sportfactor caci pe cat de amuzanta , pe atat de reala si ingrijoratoare e situatia :))) Societatea noastră se transformă pe zi ce trece. Femeile care dau dovadă de feminitate sunt din ce în ce mai greu de găsit. Bărbaţii cu personalitate sunt şi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preiau un articol de pe Sportfactor caci pe cat de amuzanta , pe atat de reala si ingrijoratoare e situatia :)))

Societatea noastră se transformă pe zi ce trece. Femeile care dau dovadă de feminitate sunt din ce în ce mai greu de găsit. Bărbaţii cu personalitate sunt şi ei din ce în ce mai rari. Bărbaţii şi femeile din zilele noastre se pare că, odată cu trecerea timpului, şi-au uitat rolul. Văd din ce în ce mai des, bărbaţi efeminaţi până la ridicol. Unii bărbaţi au început deja să creadă că nu pot fi iubiţi de femei dacă nu învaţă să le asculte…dacă nu învaţă cum să fie tandri…cum să le intre în graţii. Unii dintre ei par să se ruşineze de faptul că au testicule! Unele femei (în special femeile-bărbaţi) au început să se poarte ca şi cum lor şi le-ar fi crescut ceva între picioare. Se pare că nu a fost de-ajuns să ne demonstreze că şi ele pot să facă anumite meserii destinate bărbaţilor! Din păcate, acest lucru a trezit în bărbaţi sentimentul de inutilitate. În urmă cu ceva timp ele luptau cu tărie pentru egalitate (dar se pare că nici asta nu le-a fost de-ajuns!). Unele dintre ele au început deja să-şi agreseze verbal bărbaţii…să-i domine. Femeia modernă (şi aici mă doar refer la femeile dominante) chiar dacă poate singură să mute dulapul, ea preferă să-şi ţuguie buzele, să-şi subţieze vocea şi să-şi cheme bărbatul în ajutor. Bineînţeles că el…măcar în astfel de momente…va fi bucuros să afle că e bun la ceva (femeia modernă crede că e o dovadă de slăbiciune dacă îi arată că se simte atrasă de acesta)! Problema apare atunci când femeia începe să se comporte ca şi cum….ceea ce i-a crescut între picioare…depăşeşte lungimea bărbatului!


     Comportamentul femeii moderne a castrat oarecum psihologic, bărbatul. Femeia modernă…femeia independentă…s-a “masculinizat” până la extrem. Această masculinizare l-a determinat pe bărbat să se efemineze şi el la rândul său – tocmai să nu intre în conflict cu aceasta (intuiţia lui îi spune că dacă nu o lasă el mai moale, va ieşi cu scântei!). Unii bărbaţi deja au devenit un fel de fetişcane speriate, care nu ştiu cum să facă să-şi împace femeile – cum să facă faţă aşteptărilor! Unii bărbaţi au înţeles că…pentru a fi iubiţi de acestea…trebuie să se epileze pe tot corpul. Sau să se penseze! Alţii deja sunt clienţii fideli ai magazinelor de produse cosmetice, ai solarelor şi saloanelor de înfrumuseţare! Femeile se masculinizează, bărbaţii se efeminează…şi astfel…atât femeile cât şi bărbaţii…devin toţi încet, încet…egali!

Din ce cauză a apărut această criză de testosteron? De ce iese la iveală…atât de evident în ultima vreme…latura feminină a bărbatului? Răspunsul e simplu. Lipsesc exemplele pozitive! Lipsesc mentorii! Bărbaţii adevăraţi ori au îmbătrânit, ori sunt pe cale de dispariţie! Trăind într-o societate de consum…într-o societate în care banul face legea…e de-ajuns să ai ceva bani în buzunare şi sexul vine de sine – deja bogăţia a devenit echivalentă cu virilitatea (ai văzut în showbiz!). Bărbaţii adevăraţi care încă mai sunt…cei care încă mai rezistă…sunt ridiculizaţi de către “femeile-bărbat”! Dacă deschid acum televizorul…pe orice program…şi caut o emisiune cu conflicte între sexe…sunt sigur că voi găsi cel puţin o emisiune în care un bărbat este ridiculizat de vreo femeie cu cocoşel! Dacă cumpăr acum orice revistă dedicată bărbaţilor…sigur voi găsi vreun titlu care să sune cam aşa: “Zece trucuri, pentru a-ţi face iubita fericită”…sau “Cum să fii plăcut de către femei”! Ce dracu’ vrea să însemne asta? Adică…noi bărbaţii…pentru asta trăim? Pentru asta suntem aici? Să le facem pe ele să se simtă bine?  Asta să fie menirea noastră? Cum rămâne cu perioadele în care bărbaţii cucereau popoare…perioadele în care luptau pentru libertate? Crezi că bărbatul de acum o sută de ani nu ar fi plecat la război, pentru simplul fapt că vreo femeie i-ar fi spus: “Nu pleca nicăieri iubitule…vreau să stai cu mine în seara asta…vreau să intrăm împreună pe Facebook”?


Femeile moderne se pare că nu înţeleg faptul că…chiar dacă sunt feminine, drăguţe, frumoase şi erotice…atunci când intră în competiţie cu bărbaţii, îşi pierd complet feminitatea! Niciun bărbat nu-şi doreşte o femeie care să-l conducă. Un bărbat nu poate iubi o zgripţuroaică! Niciun bărbat inteligent nu se va simţi bine lângă o femeie cu cocoşel…asta-i clar! Poate că o astfel de femeie îi poate face fericiţi pe homosexuali…dar nu şi pe noi, ceilalţi – în nici un caz! Un bărbat vrea lângă el o femeie – nicidecum o femeie-bărbat! Competiţia asta acerbă dintre bărbat şi femeie nu poate aduce cu sine decât o impotenţă psihologică a bărbatului. Dacă deschidem cartea de istorie, aflăm că bărbaţii…încă de la începuturi…au condus lumea. Aflăm că ei au construit aproape tot ce ne înconjoară. Sunt şi câteva nume feminine prin cărţi, dar sunt atât de puţine că nici măcar nu se pot compara cifrele! Clanul avea un şef de clan…tribul avea un şef de trib…orice organizaţie avea un lider…orice armată avea un războinic cu care să se laude – şi nu-mi aduc aminte ca vreunul dintre aceştia să fi fost femeie! Chiar dacă toate femeile se cuplează în zilele noastre cu bărbaţi sensibil, tandri şi efeminaţi…ele totuşi se simt atrase…în secret…de băieţii “răi”! Aici apare dilema! Dacă femeile preferă bărbaţii efeminaţi, cum se face totuşi că ele se simt atrase de bărbaţii greu de abordat? De ce nu au fantezii cu bărbaţii efeminaţi? De ce se simt atrase doar de bărbaţi duri…ca apoi să încerce să-i efemineze? Să fie asta marea provocare?

loading...

Femeia îi cere bărbatului să joace roluri contradictorii. Pe de-o parte…ea vrea ca el să fie sensibil şi efeminat. Pe de cealaltă parte…vrea ca bărbatul să fie dur…să fie cât se poate de masculin (eventual să “dea cu ea de pereţi”, atunci când fac dragoste). Bărbatului îi e greu să fie masculin în pat, dar feminin atunci când citeşte un poem…îi e greu să fie masculin atunci când o apără de golani pe stradă, dar să plângă vizionând “Titanic”. Dar femeile ştiu foarte bine acest lucru! Ce-şi doreşte de fapt o femeie de la un bărbat? Un bărbat brutal dar sensibil în acelaşi timp? Un bărbat care să o adore, dar în acelaşi timp s-o domine? Un Superman cu puţină barbă de trei zile? Un Batman fără mască? Un Spiderman care să stea acasă să gătească lazagna? Un Casanova cu un trecut tumultos, dar care să nu o înşele niciodată? Un James Bond, care să o ia cu el în misiuni, în Veneţia? Să fie bogat dar să aibe un suflet bun? Să fie frumos, să aibe abdomenul tare ca oţelul şi să aibe ochi doar pentru ea? Să fie viril, dar impotent în prezenţa altor femei? Se contrazic aceste calităţi…sau mi se pare mie? Cea mai mare problemă cu care se confruntă femeia-bărbat, e că totul se va întoarce împotriva ei, până la urmă. De ce spun asta? Un bărbat…dacă e criticat la nesfârşit că e prea masculin…dacă e criticat la nesfârşit că e prea insensibil…va încerca să fie pe placul femeii iubite – şi se va efemina, într-un final! Se va…“pizdifica“!!! Ce femeie ar mai vrea să facă dragoste cu un bărbat pizdificat?

Unele femei au experienţă în a manipula bărbaţii (am studiat fenomenul de ceva timp). Fenomenul prin care inima unui bărbat ajunge să i-o la galop atunci când aude vocea nevestii, necesită timp…este un proces relativ lent şi se întâmplă gradual…în etape. Multe femei-bărbat se poartă exemplar la începutul relaţiei…ca apoi…încetul cu încetul…să-şi scoată armele ascuţite precum bisturiul (precum Predator – îţi aminteşti?). Pentru început, femeile-bărbaţi (şi aici vorbesc despre cele cu experienţă) îi critică. După această fază…dacă nu sunt părăsite instant…urmează “faza de început” – le interzice iubiţilor să se mai întâlnească cu anumiţi prieteni, pe motiv că…“Ei sunt cei care îţi vor răul”! Odată ce un bărbat renunţă la activităţile sale din afara cuplului, va fi mult mai uşor de manipulat (scorpia ştie foarte bine acest lucru!). Apoi urmează faza a doua – “reproşurile”! Scorpia îi va repeta la nesfârşit…dar foarte subtil…bărbatului fără experienţă că mai sunt multe lucruri de demonstrat, pentru ca să fie trecut pe lista ei “Cel mai bun dintre toţi la pat”. Deja mă bufneşte râsul doar când mă gândesc (am văzut asta la unul din foştii mei prieteni!)… Bărbatul slab de înger şi fără experienţă va fi astfel foarte uşor de…depersonalizat. Acum urmează penultima etapă – “dominarea”!

Odată ce un bărbat nu mai are prieteni…odată ce nu mai are încredere în el…odată ce a fost depersonalizat…exact când e pe cale să cedeze psihic…femeia-bărbat va scoate “asul din mânecă”! Ea ştie foarte bine că acum este momentul ei! Urmează deci ultima etapă – “resemnarea fraierului”! Ea va ataca cu multă tandreţe de această dată, va veni cu vorbe dulci – ba chiar îl va cocoloşi pe fraier…îl va face să-şi amintească de copilărie – îi va aminti chiar de mama lui…îi va face toate poftele (clătite, gogoşi, etc)…se va purta frumos…îl va face să creadă că el e cel mai bun bărbat din viaţa ei! Îl va face să “înţeleagă” că nu-i chiar atât de rău într-o relaţie, fără prieteni. El…săracu’ de el…va crede că ăsta e genul de caracter care face pe orice femeie să-l dorească şi astfel va prinde din nou încredere în el. Se va simţi din nou capabil. Dar nu va fi la fel de curajos şi în prezenţa altor femei (scorpia i-a “plantat” deja ideea adânc în subconştient, că nu e nici pe departe vreun bărbat care ar putea satisface altă femeie, în afară de ea)!

El…fără să-şi dea seama…o va urî undeva în adâncul sufletului pentru toate cele întâmplate, dar o va iubi, în acelaşi timp. Sexul între ei va deveni mai mult…o obligaţie. Pentru că nu poate uita cât de greu i-a fost să-l schimbe, ea va mima de acum încolo orgasmul – chiar şi atunci când el nu există! Va mima fericirea…va mima probabil chiar şi puţină indiferenţă faţă de el (mai ales atunci când îl va simţi uşor îndrăgostit!). Aceste femei nu înţeleg că…făcând lucrurile astea mizerabile….pe care ele le consideră “Secrete despre cum să-ţi fraiereşti bărbatul”…nu fac decât să mimeze propriul lor viitor…îşi mimează propriul lor destin – practic se mint singure!

Unii bărbaţi se pare că nu realizează că tocmai independenţa şi siguranţa de sine sunt seducătoare pentru o femeie – nicidecum sensibilitatea şi dependenţa faţă de aceasta! Ce femeie are nevoie de un bărbat efeminat? Îţi spun eu. Niciuna! Poate că femeile-bărbaţi vor efeminaţi…dar cui îi pasă de ce vor femeile cu cocoşel? Lasă-le să facă dragoste între ele – nu-ţi mai pierde timpul, încercând să le faci fericite! Ai atâtea lucruri mai bune de făcut. Mai bine mergi la pescuit cu un prieten. Las-o pe zgripţuroaică să fiarbă! Decât într-o relaţie cu o femeie frigidă şi nebună, care ţipă ca o decreierată când întârzii zece minute la cină…mai bine singur…beat…într-un şanţ!

Sursa: http://sportfactor.ro/2013/12/18/pizdificarea-barbatului-partea-a-2-a/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite