Planul de depopulare prin PASTA DE DINTI si cum sa ne ferim de efectele nocive ale chimicalelor asupra organismului

Distribuie!by Nu va mai spalati cu pasta de dinti din comert, ca este calea cea mai usoara prin care ni se distruge glanda pineala si intregul organism.Fluorura ajunge prin gingie direct in sange si in organism. A fost calea cea mai eficienta de a otravi populatia prin aceasta metoda, de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1.gif


Nu va mai spalati cu pasta de dinti din comert, ca este calea cea mai usoara prin care ni se distruge glanda pineala si intregul organism.Fluorura ajunge prin gingie direct in sange si in organism. A fost calea cea mai eficienta de a otravi populatia prin aceasta metoda, de a ne calcifia glanda sa nu mai gandim, sa ne tampeasca, sa ne imbolnaveasca si sa ne sclavuiasca. Incercati sa folositi paste de dinti naturale care nu contin fluor si alte chimicale nocive, ei au insemnat pastele prin culori, ca sa le recunoasca si ca nu cumva cineva din familiile lor sa cumpere otrava.
Verde: Natural;
Albastru : Natural + Medicamente;
Rosu: Natural + Chimicale;
Negru : Doar Chimicale

1.gif

In pasta de dinti pe care o folositi majoritatea dintre voi, ingredientul de baza, este Fuorura de Sodiu, sau Fluorul, o substanta chimica despre care s-a vorbit indelung, cum ca ar fi esentiala protejarii danturii dumneavoastra impotriva cariilor. Primele studii care implicau efectele Fluorului asupra danturii s-au facut in imprejurari cel putin suspecte, incepand cu anul 1945, in Statele Unite.
In realitate Fluorul si Fluorura de Sodiu sunt substante considerate toxice si extrem de periculoase, din ele fabricandu-se inclusiv produse precum otrava de soareci / sobolani, si un mare numar de pesticide si insecticide.
Efectul advers cel mai important in aceasta perioada este unul de natura spirituala: expunerea indelungata la Fluor creaza acumulari de Fluor si blocaje la nivelul glandei Pineale, o parte esentiala a corpului nostru infor-energetic pe care, acum mai mult decat niciodata o vrem libera, curata si in stare perfecta de functionare (informatii detaliate despre rolul energetic / spiritual al glandei Pineale sunt disponibile on-line).
Mai jos gasiti cateva argumente, mult mai multe astfel de informatii fiind disponibile pe internet.
Va invit sa le cautati, sa le cititi si sa decideti singuri daca inca mai doriti sa folositi (si implicit sa va obligati copiii sa foloseasca) produse din gama Colgate, Blend-a-med, Aquafresh, Sensodyne, etc.
Pentru aceia care va intrebati deja: “Pai si cu ce sa ne spalam pe dinti ?” se gasesc la Plafar paste de dinti fara fluor, pe baza de plante; eu personal folosesc o pasta de dinti de la VivaNatura, fabricata in Romania, pe baza de plante si argila; dar bineinteles ca exista si alti producatori.


Acumularile de Fluor la nivelul glandei Pineale au efecte importante asupra functionarii optime a organismului:
– o declansare timpurie a pubertatii si o accelerare semnificativa a proceselor acesteia;
– accelereaza procesul de imbatranire si incetineste procesele de regenerare celulara in urma leziunilor sau plagilor deschise (ca urmare a inhibarii productiei hormonului “melatonina”. Melatonina este deasemenea considerata unul din sistemele de aparare a corpului uman impotriva cancerului si studii medicale aprofundate o leaga in mod direct de alte procese vitale organismului.

Scoateti fluorul din alimentatie


Fluorul, este una din substantele cu care s-a facut teste pe oameni, in gulagurile rusesti si probabil si in lagarele naziste, si care odata ingerata are ca rezultat, pe langa alte efecte nocive, avarierea portiunii din creier responsabila pentru luarea deciziilor. Cu alte cuvinte fluorul ii face pe subiecti mult mai docili, mai supusi, mai ascultatori. Fluorul transforma fiintele umane in niste zombie teleghidati.

Primul pas pe care il puteti face este sa va informati personal asupra toxicitatii fluorului, iar urmatorul, daca sunteti convinsi de afectele nocive produse si reusiti sa invingeti psihic unul dintre ele, apatia, puteti achizitiona de acum inainte pasta de dinti fara fluor, care este cel putin la fel de buna si eficienta ca si cealalta. In magazinele naturiste la noi se gaseste pasta de acest gen de la “Viva Natura”, dar probabil ca mai sunt si alti producatori.

Fluorul in apele potabile romanesti

Daca nu stiati si nu v-ati gandit la aportul de fluor din apa minerala aveti mai jos cateva informatii: (concentratia de fluor mg/l)
Aqua panna 0,93 !
Perla 0,4788 !
Dorna 0,2736 !

Carpatina light 0,2
Poiana Negri 0,2
Biborteni aqua magnezia 0,2
Bonaqua 0,18
Biborteni aqua viva 0,18
Harghita 0,18
Carpatina forte 0,13
Borsec 0,06
Perla Harghitei 0,02
Izvorul minunilor 0,01
Zizin 0,01
Bucovina 0,01
Izvorul alb 0,01
Izvorul minunilor 0,01
Perla sport 0,01

P.S. Doza toxica cu efect toxic subletal 1 mg/kg corp
5 mg/kg corp doza toxica ce necesita tratament de urgenta
5-15 mg/kg corp doza letala (pentru copii si 5 mg/kg corp este letala)

Citat din “Fluorul in medicina oro-dentara” Nuca, Amariei, Totolici

Niveluri crescute de fluor in apa potabila

Un raport prezentat miercuri arata ca fluorul din apa potabila, adaugat in mod deliberat pentru intarirea dintilor, poate fi de fapt daunator pentru acestia si pentru oase in general. Agentia pentru Protectia Mediului permite cantitati prea mari de fluor, astfel ca, in unele zone, copiilor li se decoloreaza dintii, smaltul acestora fiind si el afectat.

Chiar daca majoritatea americanilor consuma apa cu nivelul de fluor sub limitele impuse de APM, aproximativ 200 000 de oameni din Statele Unite aflati in zone unde este prezent fluor natural pot primi mai mult din aceasta substanta decat le este necesar. APM permite 4 miligrame de fluor pe litru, de patru ori mai mult decat
cantitatea recomandata pentru lupta impotriva cariilor si prevenirea altor afectiuni.

Acest studiu recent este un imbold pentru oamenii care se opun adaugarii de chimicale in apa potabila. Acum 50 ani, o parte din acestia acuzau guvernul ca a incercat sa imbolnaveasca si sa otraveasca populatia prin adaugarea de fluor.

Oamenii care beau apa cu nivelul de fluor aproape de cel maxim permis prezinta un risc ridicat de fracturi ale oaselor. Unele studii au demonstrat o legatura intre fluor si cancerul de oase, dar rezultatele au fost catalogate drept “experimentale si amestecate”.

50 de motive pentru a ne opune Fluoridarii

loading...

Fluorura de Sodiu este o substanta extrem de toxica – doar 200 mg de fluor este suficient pentru a ucide un copil si doar 3-5 grame ( o lingurita ) este destul pentru a ucide un adult. Atat copiii (prin inghitirea tabletelor sau gelurilor cu fluor) cat si adultii (accidente inplicand echipamente si filtre ale dispozitivelor de dializa) au murit din cauza expunerii excesive.
[…]
Primele studii efectuate in 1945-1955 in Statele Unite, care au ajutat ca lansarea fluoridarii, au fost indelung criticate pentru metodologia slaba si a alegerii nepotrivite a comunitatilor testate (De Stefano 1954; Sutton 1959, 1960 and 1996; Ziegelbecker 1970).
[…]
Experimentele pe animale arata ca fluorul se acumuleaza la nivelul creierului si ca expunerea la el altereaza comportamentul mental intr-o maniera identica unui agent neurotoxic (Mullenix 1995). Sobolanii expusi prenatal au demonstrat un comportament hiperactiv, in timp ce aceia expusi postnatal au devenit hipoactivi. Teste mai recente au demonstrat ca fluorul poate dauna creierului (Wang 1997; Guan 1998; Varner 1998; Zhao 1998; Zhang 1999; Lu 2000; Shao 2000; Sun 2000; Bhatnagar 2002; Chen 2002, 2003; Long 2002; Shivarajashankara 2002a, b; Shashi 2003 and Zhai 2003) and impact learning and behavior (Paul 1998; Zhang 1999, 2001; Sun 2000; Ekambaram 2001; Bhatnagar 2002).
[…]
Cinci studii efectuate in China arata o reducere a IQ-ului la copiii asociati cu expunerea la fluor (Lin Fa-Fu 1991; Li 1995; Zhao 1996; Lu 2000; and Xiang 2003a, ).
[…]
Studii efectuate de Jenifer Luke in 2001 au aratat ca la oameni fluorul se acumuleaza in glanda pineala pana la nivele foarte inalte
[…]
In prima jumatate a secolului 20, fluorul a fost prescris de catre unii doctori europeni pentru a reduce activitatea glandei tiroide, la cei ce sufereau de hipertiroidism (Stecher 1960; Waldbott 1978). Prin expunerea indelungata la fluor promovam nivele mai ridicate de hipotiroidism in randul populatiei si toate problemele implicite care provin din asta. Printre aceste probleme implicite se numara: depresia, oboseala acuta, ingrasarea respectiv obezitatea, dureri de muschi si articulatii, nivele ridicate de colesterol, si disfunctii / boli cardiace.
[…]
Conform Agentiei de Inregistrare a Bolilor si Substantelor Toxice (ATSDR 1993) si altor cercetatori (Juncos & Donadio 1972; Marier & Rose 1977 and Johnson 1979), anumite segmente ale populatiei ar putea fi in mod deosebil vulnerabile la efectele toxice are fluorului: batranii, diabeticii, si oamenii cu disfunctii renale.
[…]
Serviciul de Sanatate Publica a Sattelor Unite a aprobat si finantat pentru prima data introducerea fluorului in apele potabile destinate populatiei in 1950, inainte ca macar unul dintre testele care i-au “demonstrat” eficienta sa fi fost concluzionat. (McClure 1970)
[…]
Dupa 1950 mai multe studii independente au descoperit ca fluorul nu contribuie aproape deloc la prevenirea carierii dintilor, un fapt care a fost recunoscut chiar si de comunitatea stomatologilor (Seholle 1984; Gray 1987; PHS 1993; and Pinkham 1999).
[…]
Recentul laureat al premiului Nobel in Medicina, Dr. Arvid Carlssom a fost unul din cei mai insemnati oponenti ai fluorizarii apelor potabile destinate populatiei, in Suedia. El si colegii lui au recomandat oficial ca guvernul Suedez sa respinga aceasta practica, ceea ce s-a si intamplat.
[…]
Multi oameni de stiinta si stomatologi care au vorbit in public despre aceasta problema au fost tinta cenzurii si intimidarii. Cel mai recent, Dr. Phyllis Mullenix a fost concediata din postul ei de director al departamentului de toxicologie de la Centrul de Medicina Dentara Forsythe dupa ce si-a publicat descoperirile privind efectele fluorului asupra creierului; si Dr. William Marcus a fost concediat de la EPA (Agentia Americana de Protectie a Mediului) pentru ca a contrazis public controlul exercitat de guvern asupta studiilor efectuate de NTP ( Programul National de Toxicologie) asupra legaturii dintre fluor si cancer.
Acest tip de tactici nu ar fi necesare daca cei care promoveaza expunerea la fluor ar avea argumente stiintifice solide.
[…]
Uniunea oamenilor de stiinta de la sediul central al EPA (Agentia Americana de Protectie a Mediului) din Washington DC a declarat presei ca ei se opun practicii de introducere a fluorului in apele potabile destinate populatiei, conform Vicepresedintelui Uniunii, Dr. William Hirzy:
“Pe scurt, suntem de parere ca fluorizarea apei prezinta un risc nerezonabil. Asta pentru ca nivelul de toxicitate a fluorului este atat de ridicat, iar presupusele beneficii asociate cu folosirea lui, sunt atat de mici – asta daca ele chiar exista – ca practica de a impune fiecarui barbat, femeie sau copil din America sa il ingereze, este efectiv un comportament criminal din partea guvernelor.”

sursa : http://www.fluoridealert.org/50-reasons.htm

…………………………………………………………………………………………….

Fluorul si Glanda Pineala

Pana in anii ’90 nici un studiu sau cercetare nu s-a efectuat pentru a determina impactul fluorului asupra glandei Pineale – o glanda de dimendiuni mici localizata intre cele doua emisfere ale creierului, responsabila cu producerea hormonului “melatonina”. Acesta este un hormon care ajuta la reglarea proceselor pubertatii si contribuie la protejarea organismului impotriva degenerarii celulare cauzata de radicali liberi.

Se cunoaste acum – multumita cercetarilor meticuloase ale Dr. Jennifer Luke de la Universitatea Surrey din Marea Britanie – ca glanda pineala este principala tinta a acumularilor de fluor in corp. […]

sursa : http://www.fluoridealert.org/health/pineal/

……………………………………………………………………………………………..

Florura de Sodiu este utilizata pentru producerea otravei de sobolani si ca pesticid. Conform studiilor stiintifice efectuate in urma cu cativa ani – Comparatie a Toxicitatii Compusilor de Fluor – florura de sodiu este de 85 de ori mai toxic decat compusul format in mod natural, Florura de Calciu.
[…]
In general majoritatea compusilor de fluor care intra in organism sunt eliminati cu greutate. Fluorul are tendinta de a se acumula in oase si dinti. Recent s-a descoperit ca se acumuleaza chiar si mai mult in glanda pineala, localizata in centru creierului.

Aceasta consecinta a fluorizarii dintilor, datorata introducerii fluorului in apele potabile, este documentata. Cu toate astea, AMA (Asociatia Dentistilor din America)
continua sa persevereze in aceasta greseala, promovand fluorul. Acestia refuza sa recunoasca faptul ca in loc de a preveni degradarea dintilor, acesta de fapt cauzeaza si mai mult rau danturii.
Introducerea abuziva a Fluorurii de Sodiu in apele potabile si in alimente deasemenea creaza si mai multe probleme de sanatate, care nu sunt date publicitatii, ba dimpotriva, sunt suprimate. Pe langa fluorizarea danturii, laboratoare independente si cercetatori cu reputatie, au demonstrat legatura intre ingerarea zilnica a Fluorurii de Sodiu si urmatoarele probleme de sanatate:

*Cancer.
*Mutatii Genetice la nivel ADN.
*Disfuncii ale Tiroidei – care afecteaza intregul sistem endocrin conducand la diverse dereglari, inclusiv obezitate.
*Disfunctii Neurologice – IQ micsorat, incapacitatea de concentrare asupra sarcinilor, letargie si oboseala psihica.
*Boala Alzheimer’s.
*Blocarea secretiei de Melatonina, fapt care scade imunitatea impotriva bolilor de toate felurile, accelereaza imbatranirea, produce dereglari ale somnului.
*Calcifierea glandei Pineale, fapt care blocheaza aceasta glanda localizata in centrul creierului.

 

 

 

Cum sa ne decalcifiem glanda pineala- cititi  aici:Glanda pineala- legatura cu divinitatea, efectele rugaciunii

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite