Planul secret al lui Pike privind Al Treilea Razboi Mondial: Noi am creat islamismul si noi vom distruge prin el lumea

Distribuie!by Albert Pike este considerat un geniu. S-a născut în 1809, în Boston, a studiat la Harvard şi era apreciat pentru faptul că vorbea cursiv 16 limbi. De altfel, el avea multe talente şi pasiuni: era poet, filosof, pionier, militar, umanitar, filantrop şi de asemenea mason în grad 33 (cel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Albert Pike este considerat un geniu. S-a născut în 1809, în Boston, a studiat la Harvard şi era apreciat pentru faptul că vorbea cursiv 16 limbi. De altfel, el avea multe talente şi pasiuni: era poet, filosof, pionier, militar, umanitar, filantrop şi de asemenea mason în grad 33 (cel mai înalt grad din masonerie).

A fost unul din părinţii fondatori şi Mare Maestru al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat al francmasoneriei, Mare Comandor al Francmasoneriei nord-americane din 1859 şi şi-a păstrat această poziţie până la moartea lui, survenită în 1891. În 1869, a fost conducător de rang înalt în Cavalerii Ku Klux Klan.


Pike a fost recrutat de Giuseppe Mazzini, şeful de operaţii al Illuminati, pentru a impune secta în SUA. Dar imediat, Albert Pike a fost captivat de ideea seducătoare a guvernului mondial şi a scris un plan de implementare în trei etape, sub forma unor previziuni pentru a instaura proiectul său totalitar şi ocult.

loading...
Documentul scris de Pike şi Mazzini la 15 august 1871 este şi astăzi negat, deşi numeroşi autori fac referire la acesta. Care sunt cele trei puncte ale acestui document atât de controversat?
„Primul Război Mondial trebuie să permită Iluminaţilor să răstoarne puterea ţarilor în Rusia şi de a face din această ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. Diferenţele cauzate de agentur (agenţi ai Illuminati) dintre Imperiile Britanic şi Germanic vor fi folosite pentru a instiga acest război. La sfârşitul războiului, comunismul va fi construit şi folosit pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile.
Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferenţele dintre fascişti şi sioniştii politici. Acest război trebuie să fie realizat în aşa fel încât nazismul să fie distrus şi sionismul politic destul de puternic pentru a instaura un stat suveran al Israelului în Palestina.
În cursul celui de-al Treilea Război Mondial , comunismul internaţional trebuie să devină destul de puternic pentru a echilibra creştinătatea, care va fi apoi imobilizată şi ţinută în şah până în momentul în care vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final.
Al Treilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitându-se de diferenţele cauzate de agentura Illuminati între sioniştii politici şi conducătorii lumii islamice. Războiul trebuie să se desfăşoare în aşa fel încât islamul musulmanii Lumii Arabe şi sionismul politic statul Israel să se distrugă reciproc. Între timp celelalte naţiuni, o dată mai mult divizate pe această temă, vor fi nevoite să se lupte până la punctul complet, fizic, moral, spiritual şi de epuizare economică.
Vom elibera nihiliştii şi ateii, şi vom provoca un formidabil cataclism social care, în toată oroarea sa va arăta clar naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a turbulenţelor cele mai sângeroase. Apoi, peste tot, cetăţenii, vor fi nevoiţi ei-înşişi să se apere împotriva unei minorităţi de revoluţionari din lume, pentru a extermina aceste distrugătoare ale civilizaţiei, şi masele deziluzionate de creştinism, ale cărei spirite deiste vor fi în acele momente fără nicio busolă, în căutarea unui ideal, fără să ştie către ce să-şi îndrepte adoraţia, vor primi adevărata lumină graţie manifestării universale a purei doctrine a lui Lucifer, în cele din urmă dezvăluit în ochii tuturor, manifestaţie care va urma distrugerea creştinismului şi ateismului, simultan supuse şi exterminate în acelaşi timp”.
În acest document elaborat de Pike găsim tema clasică a Illuminati, Ordo ab Chao care înseamnă crearea ordinii (noua ordine) din haos. Folosirea elementelor pentru a face să avanseze cauza sa şi mai mult chiar, de a le crea de la zero pentru a manipula viitorul.
Chiar dacă aspectele mistice scapă unui spirit din secolul XXI, principiul este destul de coerent. Illuminaţii s-au bazat pe munca lui Hegel (contemporan cu Adam Weishaupt, fondatorul Illuminaţilor din Bavaria).
Potrivit filosofului Hegel, societăţile funcţionează pe principiul „teze” şi „antitezei”, guvern şi opoziţie. Din acest conflict de idei rezultă un compromis care face ca fiecare parte să adopte anumite aspecte ale celuilalt formând o specie de hibrid numită „sinteză”. Scopul este de a gestiona acest conflict permanent şi fără învingător, căci după Hegel „conflictul a dus la schimbare şi conflictul planificat a dus la schimbarea planificată”.
Dar această filosofie se regăseşte şi în planul lui Pike, cu logica tezei şi antitezei. Schimbarea planificată dorită de sectă urmăreşte totuşi un alt scop: cel de a merge lent către Noua Ordine Mondială condusă de un guvern unic.
De asemenea, se poate observa că liga a fost creată ca răspuns la măcelul din Primul Război Mondial. La sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial a apărut fratele său, ONU. Mai nou, se vorbeşte tot mai insistent despre un guvern mondial pentru a răspunde crizei financiare mondiale, pandemiilor, terorismului sau schimbărilor climatice. Toate aceste ameninţări mondiale, mondializate, fără frontiere ar susţine practic necesitatea instaurării unui guvern mondial ori a unei autorităţi mondiale.
noua ordine mondiala Planul secret al lui Pike privind Noua Ordine Mondială
Ordo ab Chao, este în viziunea Illuminati aprinderea unui foc şi apoi să susţii că eşti singurul în măsură de a-l stinge! Cine ar putea să-i oprească? Doar Iisus si oamenii crestini.
Sursa: Efemeride

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite