Platon si Aristotel- Scoala din Atena- de Rafael

Distribuie!by   Platon si Aristotel – Scoala din Atena, capodopera lui Rafael. Disputa despre geometria sacra, ambii tinand cate o carte in mana care cuprinde operele lor, discutand de unde vine aceasta planeta, daca priviti cu atentie la mainile lor, Aristotel aratand in jos reprezantand ca geometria vine din sferele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1

 


Platon si Aristotel – Scoala din Atena, capodopera lui Rafael.

Disputa despre geometria sacra, ambii tinand cate o carte in mana care cuprinde operele lor, discutand de unde vine aceasta planeta, daca priviti cu atentie la mainile lor, Aristotel aratand in jos reprezantand ca geometria vine din sferele joase, iar Platon aratand .. “nu nu .. toata informatia vine de sus” … Platon a scris despre Poliedru regulat – Platonic solids, cele 5 forme geometrice importante, (ceea ce in materia de matematica nu se vrea a fi predata in scoli – geometria sacra) : Tetraedru, Cub, Octaedru, Dodecaedru, Icosaedru – Geometria sacra reflecta miscarea spiritului in vid, fiind un adevarat “ghid” al miscarilor necesare pentru a ajunge la un punct initial in lumea tridimensionala. Acesti doi mari filozofi dezbateau ceea ce scria in Biblie deja cu mult timp inainte, iar ideea de Salvator al lui Platon il intruchipeaza pe Iisus, inainte ca El sa vina pe pamant. Mari savanti au argumentat ca daca Platon ar fi trait in vremea lui Iisus, s-ar fi regasit perfect in invataturile Sale.


loading...

Joseph Parker afirma:

“Dupa ce citim doctrinele lui Platon, Socrate sau Aristotel, simtim ca diferenta specifica dintre cuvintele lor si cele ale lui Cristos este diferenta dintre cercetare si revelatie.”


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite