Poate asa va lamuriti: o fetita are atacuri de epilepsie in urma vaccinarilor!!!

Distribuie!by Poti accepta ca un copil nevinovat sa sufere de “dragul binelui tuturor”? Acesta este un atac de Grand Mal (epilepsie), filmat atunci cind copila avea 3 ani. Fetita a avut prima criza epileptica putin dupa vaccinul de imunizare de la 2 ani. Mama crede cu tarie ca problemele de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Poti accepta ca un copil nevinovat sa sufere de “dragul binelui tuturor”?
Acesta este un atac de Grand Mal (epilepsie), filmat atunci cind copila avea 3 ani. Fetita a avut prima criza epileptica putin dupa vaccinul de imunizare de la 2 ani. Mama crede cu tarie ca problemele de sanatate au fost declansate in urma vaccinarii. Autoritatile, ca peste tot, neaga.
Dar in America exista, din 1986, Actul National privind vatamarile vaccinale ale copiilor si o instanta specializata care judeca numai astfel de spete, pe care guvernul le-ar trece, altfel, sub pres. Doar pina in 2010, Curtea a depagubit vicimele catastroficelor vaccinuri cu 3 miliarde de dolari. Cele mai frecvente si grave vatamari sint autismul si decesul. Doua din trei reclamatii sint respinse, de cele mai multe ori pentru ca medicii refuza, de teama represaliilor ulterioare, sa depuna marturie in instanta.

loading...

Sursa: Olivia Steer


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite