Polonia a stabilit suma pe care vrea să o ceară drept compensații de război Germaniei pentru prejudiciul cauzat de distrugerea orașelor și satelor poloneze,  a infrastructurii economice și industriale, precum și „potențialul demografic pierdut”.

Distribuie!by Autoritățile poloneze au estimat daunele provocate țării de trupele germane din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial la 850 de miliarde de dolari și intenționează să recupereze această sumă din Germania. Ziarul Rzeczpospolita scrie că șeful comisiei speciale din Parlament, Arkadiusz Mularczyk, a declarat că, în acest an, comisia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Autoritățile poloneze au estimat daunele provocate țării de trupele germane din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial la 850 de miliarde de dolari și intenționează să recupereze această sumă din Germania.
Ziarul Rzeczpospolita scrie că șeful comisiei speciale din Parlament, Arkadiusz Mularczyk, a declarat că, în acest an, comisia va prezenta guvernului suma exactă a daunelor pe care Polonia dorește să o ceară Germaniei, potrivit site-ului uawire.org.
Potrivit lui Mularczyk, 850 de miliarde de dolari este o sumă rezonabilă care va compensa prejudiciul cauzat de distrugerea orașelor și satelor poloneze,  a infrastructurii economice și industriale, precum și „potențialul demografic pierdut”.
De asemenea, a spus oficialul polonez, obținerea de compensații din partea Germaniei ar fi mai fezabilă decât obținerea unor astfel de daune din partea  Rusiei, despre care spune că „nu respectă legile internaționale”.
Problema compensațiilor de război, considerată de mulți ani ca fiind un subiect încheiat, a fost readusă pe tapet în Polonia după venirea la putere a conservatorilor din partidul lui Jaroslaw Kaczynski. Deși guvernul de la Berlin a replicat de fiecare dată, după anunțuri ale Varșoviei privind solicitarea de compensații, că această chestiune a fost tranșată în momentul în care Polonia a adoptat o decizie cu caracter obligatoriu, în august 1953, prin care renunța la noi compensații de război, guvernul conservator polonez a susținut că validitatea acordului din 1953 a fost un dictat impus de Uniunea Sovietică.
În timpul războiului, Polonia a fost prinsă între două fronturi, deschise de Germania nazistă și Uniunea Sovietică. Circa șase milioane de polonezi, dintre care vreo trei milioane de evrei, au fost uciși sub ocupația nazistă din perioada 1939-1945, iar capitala Varșovia a fost distrusă complet.
https://www.activenews.ro/externe/Polonia-a-stabilit-suma-pe-care-vrea-sa-o-ceara-drept-compensatii-de-razboi-Germaniei-149672

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

De la homosexualitate la pedofilie e doar un pas, pentru ca in antichitate homosexualitatea provenea din pedofilie
Presa americana: Ceausescu dorea sa construiasca 14 centrale ATOMICE in Romania pana in anul 2000
Cancerul, 10 factori care favorizează instalarea celei mai cumplite maladii | vaccinarea este unul dintre factori
O romanca venita din America pe litoral s-a speriat ce spitale au romanii: Din cauza acestui spital şi a majorităţilor spitalelor de stat din România, ţara asta este în lumea a treia!
Aceste trei ingrediente iti desfunda arterele, te scapa de grasimea din sange si de infectii
Câţi bani au primit de la miliardarul american George Soros oengiștii invitaţi de Klaus Iohannis la Cotroceni
Lucian Cornescu Ring- MASONUL din spatele politicienilor de dupa 90: in hotelul Triumf bagasem peste 100 de familii de canadieni care venisera in Romania sa adopte copii
S-A INVENTAT PASTILA CARE PERMITE OAMENILOR SA TRAIASCA PANA LA 120 DE ANI!
Ultimele cuvinte ale unui copil sirian: - Am sa-i spun totul lui D-zeu, povestea copiilor crestini din Siria
Sovietizarea României a început la 23 August 1944 odată cu arestarea mareşalului Antonescu de către regele Mihai care bătuse palma cu sovietici prin Bodnăraș și Pătrășcanu sperând că își va salva nu doar tronul și viața, ci și averea.
Economica.net - Cea mai mare banca independentă din Liechtenstein a ajuns, discret, să deţină mii de hectare de pământ în România. Banca nu face agricultură ci le arendează. Modificarea Constituției este singura Soluție
INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ / Ministerul Justiției al lui Tudorel Toader recunoaște: peste 500 de pedofili dovediți și condamnați sunt în libertate, în loc de închisoare!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite