Polonia adăpostește familiile care fug terorizate de către Barnevernetul pedofil norvegian- e groaznic câte lucruri injuste li se permit autorităților

Distribuie!by Silje Garmo, de 37 de ani, a cerut azil politic la Varșovia împreună cu fi ica ei de 23 de luni, Eira, când a afl at că agenția de protecție a copilului, faimoasa Barnevernet, plănuia să îi ia copilul. Garmo este mama a două fete. În 2014, tatăl celei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Silje Garmo, de 37 de ani, a cerut azil politic la Varșovia împreună cu fi ica ei de 23 de luni, Eira, când a afl at că agenția de protecție a copilului, faimoasa Barnevernet, plănuia să îi ia copilul.

Garmo este mama a două fete. În 2014, tatăl celei mari, acum în vârstă de 13 ani, i-a făcut lui Garmo raport la Barnevernet că este nepotrivită pentru a-și îndeplini rolul de mamă. Femeia consideră că agenția l-a crezut pentru că era un influent om de afaceri, cu relații printre judecători.


„Barnevernet m-a acuzat că abuzez de calmante, că duc o ‘viață haotică’ și manifest «sindromul oboselii cronice»”,declara Garmo în septembrie anul trecut pentru ziarul polonez Super-Express, citat de Life Style News.

Aceste acuzații sunt suficiente în Norvegia pentru a ți se lua copilul, spune femeia.


A fost nevoită să facă numeroase analize pentru depistarea drogurilor în organism și toate rezultatele au fost negative. Garmo se plânge că la dosarele sale medicale au avut acces mai multe persoane, fără acceptul ei. Cu toate acestea, în ele nu s-a găsit nimic care să o poată acuza.

Premierul Morawieczki a garantat azilul

Dar asta nu a împiedicat Barnevernet să îi ia fata cea mare. „Când agenția se pune în mișcare nimic nu o mai poate opri”, spune Garmo, explicând că în Norvegia este suficientă o simplă plângere la Barnevernet pentru a ți se lua copilul. Fără nici un fel de hotărâre judecătorească.

„Până în 2014, timp de zece ani, nimeni nu a avut nimic de obiectat față de calitatea mea de mamă”, precizează femeia.

Când a primit informații că Barnevernet se pregătește să i-o ia și pe fiica cea mică, Eira, Garmo a fugit în Spania, unde a fost arestată după un timp de Interpol. Dar, potrivit directorului Coaliției Creștine din Norvegia, oamenii au început atunci să o ajute.

loading...

„Din fericire, la întoarcerea ei în Norvegia, psihologi și anchetatori perspicace au început să înțeleagă ce se petrece de fapt”, a declarat pastorul penticostal Jan-Aage Torp pentru Christian Post. „Confiscarea” micuței a fost amânată, așa că a putut fugi în Polonia.

Serviciile de imigrație poloneze au ajuns la concluzia că Garmo și fetița ei au nevoie de protecție, dar ultimul cuvânt aparține guvernului de la Varșovia.

„Săptămâna aceasta, premierul Poloniei, Mateusz Morawieczki, un catolic devotat, a intervenit și a garantat că i se va acorda azilul politic. Aceasta face din Garmo primul norvegian de după Al II-lea Război Mondial care cere și primește azil într-o țară europeană”, spune Torp.

Un pedofil la protecția copilului

Garmo nu este singurul părinte care se luptă cu Barnevernet: la CEDO sunt cinci dosare deschise împotriva agenției norvegiene. „Consiliul Europei și Curtea Europeană a Drepturilor Omului trebuie să ia anul care vine decizii față de atrocitățile norvegiene”, declară pastorul. „Silje Garmo este unul dintre numeroșii părinți din Norvegia care sunt hărțuiți de politicile anti-familie care amintesc de fosta Uniune Sovietică.”

La începutul anului, Barnevernet a ținut prima pagină a presei mondiale când s-a descoperit că un psihiatru care lucra pentru agenția de protecție a copilului avea în computerul său peste 200.000 de filme și fotografii porno cu copii.

Sursa: https://evz.ro/polonia-teroarea-barnevernet.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite