Polonia se îndreaptă către o ieșire din Uniunea Europeană. Donald Tusk: „Mă tem că suntem mai aproape ca niciodată de acest moment”

by Donald Tusk, președintele Consiliului European, s-a declarat îngrijorat de faptul că țara sa natală, Polonia, s-ar putea îndrepta către o ieșire din Uniunea Europeană, relatează The Associated Press. Fostul premier polonez a făcut această declarație joi, în contextul în care Partidul Lege și Justiție (PiS, conservator și populist), o formațiune eurosceptică, se află în conflict cu Uniunea din cauza unei încercări de modificare profundă a sistemului judiciar. Bruxellesul denunță aceste eforturi ale PiS ca nedemocratice, dar și tăieri masive într-o pădure virgină aflată la frontiera dintre Polonia și Belarus. Guvernul de la Varșovia a sfidat Uniunea în ambele dosare […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Donald Tusk, președintele Consiliului European, s-a declarat îngrijorat de faptul că țara sa natală, Polonia, s-ar putea îndrepta către o ieșire din Uniunea Europeană, relatează The Associated Press.
Fostul premier polonez a făcut această declarație joi, în contextul în care Partidul Lege și Justiție (PiS, conservator și populist), o formațiune eurosceptică, se află în conflict cu Uniunea din cauza unei încercări de modificare profundă a sistemului judiciar.
Bruxellesul denunță aceste eforturi ale PiS ca nedemocratice, dar și tăieri masive într-o pădure virgină aflată la frontiera dintre Polonia și Belarus.
Guvernul de la Varșovia a sfidat Uniunea în ambele dosare și refuză să dea curs unei hotărâri a Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) care dispune încetarea tăierilor în pădurea Bialowieza.
”Mie mi se pare că este un preludiu al unui anunț că Polonia nu are nevoie de Uniunea Europeană. Mă tem că suntem mai aproape ca niciodată de acest moment”, a declarat Tusk pentru presă.
El a făcut aceste declarații după ce a fost audiat de procurori la Varșovia, într-o anchetă cu privire la prăbușirea aeronavei prezidențiale poloneze, în 2010, în Rusia, în apropiere de Smolensk, soldată cu moartea lui Lech Kaczynski și majorității elitei poloneze.
http://www.activenews.ro/externe/Polonia-se-indreapta-catre-o-iesire-din-Uniunea-Europeana.-Donald-Tusk-„Ma-tem-ca-suntem-mai-aproape-ca-niciodata-de-acest-moment-145205
loading...

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Cocoon.ro - Conspirații Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii indeplinite: Conspiratii, Arta, Fibonacci, Divizia de Aur, Rapire, Serialul Sosirile, Medicina Naturista, Geometrie Sacra, Spiritualitate, Reptilieni, Biblie si multe altele... Contact: came@cocoon.ro

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Istoria Satanismului – religia Iluminatilor din Sumer, Babilon si pana in prezent

Ritualurile de magie neagră cunoscute sub numele de satanism sunt expresia modernă a ritualurilor antice care includeau sacrificii umane din...

PENIBIL:Iohannis nu e bagat in seama de NICIUN presedinte UE| VIDEO

Moment trist pentru Klaus Iohannis! La reuniunea Consiliului European, oficialii fiind ocupați cu efectele Brexit nu au avut timp de...

Salvare spectaculoasa a unei femei la cutremurul din 77: Emotionat, tovarasul Nicolae Ceausescu, a rostit clar, uitandu-se in ochii celor din jurul lui.- Trebuie s-o salvati cu orice pret pe aceasta femeie!

In data de 7 martie 1977 o angajata a Cofetariei Scala din Capitala avea sa fie scoasa de sub daramaturi....

Fața neștiută a NASA: biserica astronauților

„Se spune că în tranșee nu există atei, dar cred că nici în rachete nu sunt”, spune colonelul catolic Mike...

Secvența de emisiune care a determinat alungarea lui Ion Cristoiu de la TVR

Ultima ediție a emisiunii pe care Ion Cristoiu a susținut-o la TVR 2 înainte de a fi demis a avut...

Închide