Ponta, declaraţie incredibilă | Factori externi nu doresc legarea Transilvaniei de restul României printr-o autostradă

Distribuie!by Sebastian Ghiţă a afirmat, duminică seara, la RTV, că Victor Ponta a fost ameninţat de DNA, când era premier, că va fi arestat dacă va semna contractul pentru Autostrada Comarnic-Braşov. Fostul premier PSD confirmă cele spuse de Ghiţă şi lansează o teorie a conspiraţiei: factori externi nu doresc legarea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sebastian Ghiţă a afirmat, duminică seara, la RTV, că Victor Ponta a fost ameninţat de DNA, când era premier, că va fi arestat dacă va semna contractul pentru Autostrada Comarnic-Braşov. Fostul premier PSD confirmă cele spuse de Ghiţă şi lansează o teorie a conspiraţiei: factori externi nu doresc legarea Transilvaniei de restul României printr-o autostradă, conform stiripesurse.ro

„Da, am mai spus chestia asta (că a fost ameninţat – n.r.), nu e aşa o noutate, decât faptul că o spune şi domnul Ghiţă. Ce e mai important e că nu a reuşit nimeni să lege Transilvania de restul României prin autostradă. Şi ce a anunţat domnul Cioloş (autostrada Piteşti-Sibiu – n.r.) nu e ok, nu s-a semnat nici măcar studiul de fezabilitate. Urmează să se facă licitaţia pentru studiul de fezabilitate. Poveşti deocamdată”, a declarat Ponta, la RTV.


„Eu am susţinut că exista o conceptie cum că Europa s-ar termina la Carpaţi, de aceea investiţiiile germane se fac în Transilvania, de aceea acolo se spune ‘ne-am săturat de restul României’. Am văzul partide care îşi spun naţionale şi care spun că Transilvania e altfel decât restul României. Sper ca după campanie să reuşim să o discutăm în mod serios”, a mai precizat fostul premier.

Întrebat despre ce ameninţări este vorba, Ponta a răspuns: „Eu am mai spus aceste lucruri. Este vorba atât de declaraţiile publice făcute de Băsescu, cât şi discuţii pe care le-am avut cu tot felul de factori din sistem, ca să spun aşa. Am fost ameninţaţi toţi cei implicaţi, cu obişnuitele dosare pentru abuz în serviciu.”


loading...

Ponta, declaraţie incredibilă | Factori externi nu doresc legarea Transilvaniei de restul României printr-o autostradă

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Decizie fără precedent: Căsătoriile homosexuale au fost ANULATE în Insulele Bermude, respectându-se VOINȚA poporului, după ce parlamentul le legalizase
Unul TACE, altul DOARME! Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, A ADORMIT BUŞTEAN în timpul unei întâlniri oficiale a lui Klaus Iohannis cu președintele Serbiei. REACȚIE: Este o MANIPULARE ORDINARĂ!
Regii-dragon Regii succesori ai descendenţilor reptilieni erau cunoscuţi ca „dragoni". Când mai multe regate se aliau într-o luptă, era desemnat un rege al regilor, cunoscut ca Mare Dragon sau... Draco.
Luptătorul Daniel Ghiţă spune că aşa-zişii membri ai galeriilor i-au recunoscut că sunt plătiţi de partide să spargă protestele: "Vor să ne sperie, să plecăm acasă. Nu trebuie să ne lăsăm intimidaţi!"
Intrebarea unui pescar la care un absolvent de Harvard nu a stiut raspunsul
Islanda nu mai vrea să intre în UE. Noi am trecut deja prin criza în care sunteţi voi acum, dar voi nu aţi învăţat nimic
Prim-ministrul Bulgariei acuză hipermarketurile pentru îmbolnăvirea populației din cauza standardelor duble ale produselor alimentare: „La următoarea reuniune de la Sofia, liderii statelor din UE vor mânca ce mănânca și bulgarii”
Cei mai importanți lideri europeni sunt toți fără copii: Angela Merkel, Juncker, Theresa May (UK), Paolo Gentiloni (ITA), Emmanuel Macron (FRA), Mark Rutte (HOL), Stefan Löfven (SWE), Xavier Bette (LUX), Nicola Sturgeon (SCO). La noi IOHANNIS și CIOLOȘ
Sovietizarea României a început la 23 August 1944 odată cu arestarea mareşalului Antonescu de către regele Mihai care bătuse palma cu sovietici prin Bodnăraș și Pătrășcanu sperând că își va salva nu doar tronul și viața, ci și averea.
Casa regala doreste sa dezbine Romania
INTREBAREA DE CLASA INTAI LA CARE PUTINI STIU SA RASPUNDA! TU STII DE CE TARA TA SE NUMESTE ROMANIA SI DE CAND?
Cum prospera austriecii ca niciodata in istorie prin petrolul nostru
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite