Ponta: UE nu ne lasa sa facem autostrada Comarnic- Brasov. Cand am vrut sa dezvalui acest lucru in timp ce eram premier, ma amenintau mereu ca ma aresteaza!!!!!

Distribuie!by   Rar a produs Sistemul Mafiot un mincinos si un iresponsabil ca Ponta ! As spune ca e cel mai bun „produs” din ultimii 26 de ani ! Ponta minte si cind doarme ! Dar, culmea tupeului, de data asta Ponta a spus adevarul : UE nu doreste Autostrada […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Rar a produs Sistemul Mafiot un mincinos si un iresponsabil ca Ponta ! As spune ca e cel mai bun „produs” din ultimii 26 de ani ! Ponta minte si cind doarme !

Dar, culmea tupeului, de data asta Ponta a spus adevarul : UE nu doreste Autostrada Unirii, asa cum a botezat-o NASUL TV ! E vorba de Comarnic-Brasov !


De fapt nu atit UE cit Germania ! Acesta e un adevar pe care l-am spus inca din ianuarie 2015, cind Ponta era inca premier!

De ce Germania nu doreste aceasta mica portiune de autostrada ?! E limpede, din motive economice ! Pai daca am avea continuitate de la Marea Neagra si Ruse pina la granita cu Ungaria, portul Rotterdam ar pierde 30% din cifra de afaceri iar mincarea ieftina si buna din Turcia, Bulgaria, Grecia si Romania ar inunda pietele UE !


Germania este un mare exportator de hrana, multa si proasta! Germania este cel mai mare actionar al portului Rotterdam ! De aceea este important pentru Merkel sa sugrume transportul ieftin intre Comarnic si Sibiu sau intre Pitesti si Sibiu !

Dar de ce Ponta a pus botul cind era prim ministru ?! Cica l-a amenintat Kovesi cu arestarea! Dar de ce nu ne-a spus acest „amanunt” cind era in functie?!

Ar fi culmea ca Romania sa rateze Autostrada Unirii fiindca Merkel sau Kovesi, plus Ponta Prostul… ar fi de vina ! Merkel pleaca, nici Kovesi nu se simte bine iar Ponta e puscarie curata ! Asadar, HAI ROMANIA ! Autostrada Unirii pina in 2020 !

 

Sebastian Ghiţă a afirmat, duminică seara, la RTV, că Victor Ponta a fost ameninţat de DNA, când era premier, că va fi arestat dacă va semna contractul pentru Autostrada Comarnic-Braşov. Fostul premier PSD confirmă cele spuse de Ghiţă şi lansează o teorie a conspiraţiei: factori externi nu doresc legarea Transilvaniei de restul României printr-o autostradă, conform stiripesurse.ro

„Da, am mai spus chestia asta (că a fost ameninţat – n.r.), nu e aşa o noutate, decât faptul că o spune şi domnul Ghiţă. Ce e mai important e că nu a reuşit nimeni să lege Transilvania de restul României prin autostradă. Şi ce a anunţat domnul Cioloş (autostrada Piteşti-Sibiu – n.r.) nu e ok, nu s-a semnat nici măcar studiul de fezabilitate. Urmează să se facă licitaţia pentru studiul de fezabilitate. Poveşti deocamdată”, a declarat Ponta, la RTV.

loading...

„Eu am susţinut că exista o conceptie cum că Europa s-ar termina la Carpaţi, de aceea investiţiiile germane se fac în Transilvania, de aceea acolo se spune ‘ne-am săturat de restul României’. Am văzul partide care îşi spun naţionale şi care spun că Transilvania e altfel decât restul României. Sper ca după campanie să reuşim să o discutăm în mod serios”, a mai precizat fostul premier.

Întrebat despre ce ameninţări este vorba, Ponta a răspuns: „Eu am mai spus aceste lucruri. Este vorba atât de declaraţiile publice făcute de Băsescu, cât şi discuţii pe care le-am avut cu tot felul de factori din sistem, ca să spun aşa. Am fost ameninţaţi toţi cei implicaţi, cu obişnuitele dosare pentru abuz în serviciu.”

Ponta, declaraţie incredibilă | Factori externi nu doresc legarea Transilvaniei de restul României printr-o autostradă

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite