Porcul domestic nu este o creatie divina ci un mix intre porc mistret si adn uman, este creatia ingerilor decazuti pentru a spurca omul

Distribuie!by Un alt motiv pentru care trebuie sa cunoasteti conspiratia reptilienilor si cum au creat ei porcul din porc mistret si adn uman, de aceea i se spune spurcaciune, ca nu e creatia lui D-zeu, adica s-a umblat la creatie de catre acesti “ingeri” decazuti….dar e prea mult pentru lumea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un alt motiv pentru care trebuie sa cunoasteti conspiratia reptilienilor si cum au creat ei porcul din porc mistret si adn uman, de aceea i se spune spurcaciune, ca nu e creatia lui D-zeu, adica s-a umblat la creatie de catre acesti “ingeri” decazuti….dar e prea mult pentru lumea de rand sa ii zicem asa 🙂))

In Biblia exista multe interdictii catre consumul de porc. Nu vi se pare ciudat atunci, ca totusi atat de multi oameni, in special in Romania consuma carne de porc. Cresterea porcului cat si taierea lui, sunt un obicei pagan, transmis mai departe de catre pagani.


Casele regale in setea lor dupa sange uman, si-au creat un hibrid ca sa isi potoleasca seteta cand nu au la dispozitie carne de om, in special in datele oculte de sacrificiu. Nu v-ati intrebat de multe ori de ce inima sau alte organe de porc , seamana foarte mult cu organele umane?

Ritualurile de sacsrificiu au ramas si in TRansilvania cu precadere, cum ar fi ignatul, sau consumul de Anul Nou, obiceiuri care au ramas din vremurile monarhiei si din vremurile zeilor romani, de Saturnalii se consuma foarte multa carne de porc.


loading...

Biblia interzice clar carnea de porc, dar Vaticanul scotand Cartea lui Enoh, a scos astfel din Scriptura, capitolele despre acesti ingeri decazuti, denumitia stazi extraterestrii, extradimensionali, a scos astfe din atentia umana, faptul ca ingerii decazuti dispuneau de o tehnologie superavansata, nave spatiale, cunostiine de medicina si genetica, de tehnologie. Deci pentru ei era foarte simplu sa mixeze genetic sange, adn uman cu adn animal, fapt rezultat si in creaturile din mitologia greceasca, egipteana, babiloniana.

Atata informatie ne-a ramas in Biblie astazi ca carnea de porc e spurcata, iar spurcat, adica modificat, murdar, care nu poate fi consumat. Credeti ca Dumnezeu si in special Iisus si-a avertizat oamenii degeaba cu privire la acest fapt? Cum putea el oare sa explice la oamenii de rand de atunci despre modificarile genetice, car l-ar fi crezut nebun?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite