Porcul domestic nu este o creatie divina ci un mix intre porc mistret si adn uman, este creatia ingerilor decazuti pentru a spurca omul

Distribuie!by Un alt motiv pentru care trebuie sa cunoasteti conspiratia reptilienilor si cum au creat ei porcul din porc mistret si adn uman, de aceea i se spune spurcaciune, ca nu e creatia lui D-zeu, adica s-a umblat la creatie de catre acesti “ingeri” decazuti….dar e prea mult pentru lumea […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un alt motiv pentru care trebuie sa cunoasteti conspiratia reptilienilor si cum au creat ei porcul din porc mistret si adn uman, de aceea i se spune spurcaciune, ca nu e creatia lui D-zeu, adica s-a umblat la creatie de catre acesti “ingeri” decazuti….dar e prea mult pentru lumea de rand sa ii zicem asa 🙂))

In Biblia exista multe interdictii catre consumul de porc. Nu vi se pare ciudat atunci, ca totusi atat de multi oameni, in special in Romania consuma carne de porc. Cresterea porcului cat si taierea lui, sunt un obicei pagan, transmis mai departe de catre pagani.


Casele regale in setea lor dupa sange uman, si-au creat un hibrid ca sa isi potoleasca seteta cand nu au la dispozitie carne de om, in special in datele oculte de sacrificiu. Nu v-ati intrebat de multe ori de ce inima sau alte organe de porc , seamana foarte mult cu organele umane?

Ritualurile de sacsrificiu au ramas si in TRansilvania cu precadere, cum ar fi ignatul, sau consumul de Anul Nou, obiceiuri care au ramas din vremurile monarhiei si din vremurile zeilor romani, de Saturnalii se consuma foarte multa carne de porc.


loading...

Biblia interzice clar carnea de porc, dar Vaticanul scotand Cartea lui Enoh, a scos astfel din Scriptura, capitolele despre acesti ingeri decazuti, denumitia stazi extraterestrii, extradimensionali, a scos astfe din atentia umana, faptul ca ingerii decazuti dispuneau de o tehnologie superavansata, nave spatiale, cunostiine de medicina si genetica, de tehnologie. Deci pentru ei era foarte simplu sa mixeze genetic sange, adn uman cu adn animal, fapt rezultat si in creaturile din mitologia greceasca, egipteana, babiloniana.

Atata informatie ne-a ramas in Biblie astazi ca carnea de porc e spurcata, iar spurcat, adica modificat, murdar, care nu poate fi consumat. Credeti ca Dumnezeu si in special Iisus si-a avertizat oamenii degeaba cu privire la acest fapt? Cum putea el oare sa explice la oamenii de rand de atunci despre modificarile genetice, car l-ar fi crezut nebun?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Stiati ca femeile sau barbatii pot absorbi ADN viu si celule de la fiecare partener cu care au intretinut relatii s*xuale? MICROHIMERISM
Ce se întâmplă cu cel care nu se roagă?
VIDEO: Calugarul Teodot despre cipuri, masonerie, Noua Ordine Mondiala
Daca ai inteles acest articol ti-ai salvat singur viata ! ! !
TRADAREA ROMANIEI – Grefierii romani de la CEDO arunca la cos plangerile romanilor pe motive inventate. Iata un caz in care desi s-a aratat ca decizia Inaltei Curti nu a fost motivata, pentru a putea fi depusa in termenul de 6 luni de prescriptie la CEDO, angajatii romani au distrus plangerea victimei. A ordonat cineva ca plangerile la CEDO sa fie distruse programat? CSM nu-i pedepseste pe judecatorii ICCJ care motiveaza peste 6 luni (Document)
STRIGATOR LA CER: Marea Britanie a condamnat la MOARTE un bebeluș de 10 luni. Până și Donald Trump s-a implicat în acest caz!
Preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor: ”Ceara de pe fructe se depune pe pereții stomacului și poate provoca mai multe tipuri de cancer”
Cum a ajuns Europa să aspire la visurile lui Ceauşescu. Independenţa energetică, reindustrializarea şi consumul de alimente sănătoase revin în prim-plan
ALARMA: Masonii recunosc ca anticristul se va ridica din Romania: Conjuratia Masoneriei, a Cluburilor mondiale si a Ordinelor Illuminati
Ceausescu iritat de Papa si declaratia transanta pe care i-a facut-o
EXCLUSIV NAȚIONAL Cutremur la Cotroceni | Iohannis schimbă garda lui Băsescu!
Hristosul nostru vrea să Îi vorbim, nu să Îi spunem un sec:Doamne, Iisuse Hristoase, miluiește-mă
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite