Poşta Română afirmă că aproape UN MILION de români AU REFUZAT cardul de sănătate

Distribuie!by În timpul dezbaterii publice de la Ministerul Sănătăţii pe tema cardului de sănătate, unul din reprezentanţii societăţii civile, preotul Mihai-Andrei Aldea a făcut o afirmaţie ce a părut la prima vedere, şocantă.   Clericul a spus că peste un milion de români au refuzat cardul de sănătate, acesta fiind contrazis […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În timpul dezbaterii publice de la Ministerul Sănătăţii pe tema cardului de sănătate, unul din reprezentanţii societăţii civile, preotul Mihai-Andrei Aldea a făcut o afirmaţie ce a părut la prima vedere, şocantă.

 

Clericul a spus că peste un milion de români au refuzat cardul de sănătate, acesta fiind contrazis de şeful CNAS, Vasile Ciurchea.


Acesta din urmă spusese că nu e vorba despre un milion de oameni, ci doar despre 2.000-3.000 de români.

Iată însă că noi informaţii au ieşit la iveală, care confirmă că părintele Mihai-Andrei Aldea avea dreptate. Astfel, conform datelor puse la dispoziţie de Poşta Română, instituţia a avut un retur de 7% din cele 13,2 milioane de carduri pe care trebuia să le distribuie, informează jurnalistul Alex Rădescu pe blogul său.


loading...

În cifre, asta înseamnă că 924.000 de români, au refuzat sau nu au putut primi cardul de sănătate. Pentru a vedea situaţia pe judeţe faceţi click AICI.

http://activenews.ro/posta-romana-afirma-ca-aproape-un-milion-de-romani-au-refuzat-cardul-de-sanatate_1881973.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Atentatul din Turcia prezis de cartea ILLUMINATI din 1995 | Coincidenta sau incepeti sa deschideti ochii?
Dr. Barry Marshall era convins ca bacteria H. Pylori cauzeaza ulcer la stomac. insa nimeni nu il credea. Fiindca era ilegal sa testeze aceasta teorie pe oameni, el a baut bacteria, s-a imbolnavit de ulcer in cateva zile, l-a tratat cu antibiotice si a castigat Premiul Nobel.
Rapiri extraterestre|studiu: cei ce strigau numele lui IISUS erau lasati in pace de catre aceste fiinte
Organizație britanică, raport devastator | DNA și serviciile secrete subminează independența justiției din România. Politicienii au capacitatea de a dirija anchetele
BUSTED! The French Government Staged Paris Terror Attacks – Proven Beyond All Doubt
Carnea din deserturile noastre preferate (video)
REVOLTA FERMIERILOR ROMANI: Tot ce producem noi nu este bun. E bun numai ce vine din occident. Ne-au ras industria, acum se duce si agricultura!!!
#COLECTIV/ DEZVĂLUIRILE ȘOCANTE ALE UNUI COLONEL STS: S-a dat foc, Oprea știa
Nu exista elitist fara Dumnezeu, iar Dumnezeu a lasat NATIUNILE. Un elitist ESTE nationalist sau deloc. Pentru elitism nu exista alta alegere decat NATIONALISM sau minciuna.
Marius Bodnariu s-a intalnit cu baietii pentru prima oara, dupa aproape trei luni : Tata am avut un vis ca eram impreuna toti. Te iubesc!
Dacă multinaționalele ar plăti impozite în România, s-ar strânge patru miliarde de euro la buget”
GENERAL Prima mașină sport din România a fost construită la IAR Brașov
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite