Poşta Română afirmă că aproape UN MILION de români AU REFUZAT cardul de sănătate

Distribuie!by În timpul dezbaterii publice de la Ministerul Sănătăţii pe tema cardului de sănătate, unul din reprezentanţii societăţii civile, preotul Mihai-Andrei Aldea a făcut o afirmaţie ce a părut la prima vedere, şocantă.   Clericul a spus că peste un milion de români au refuzat cardul de sănătate, acesta fiind contrazis […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

În timpul dezbaterii publice de la Ministerul Sănătăţii pe tema cardului de sănătate, unul din reprezentanţii societăţii civile, preotul Mihai-Andrei Aldea a făcut o afirmaţie ce a părut la prima vedere, şocantă.

 

Clericul a spus că peste un milion de români au refuzat cardul de sănătate, acesta fiind contrazis de şeful CNAS, Vasile Ciurchea.


Acesta din urmă spusese că nu e vorba despre un milion de oameni, ci doar despre 2.000-3.000 de români.

Iată însă că noi informaţii au ieşit la iveală, care confirmă că părintele Mihai-Andrei Aldea avea dreptate. Astfel, conform datelor puse la dispoziţie de Poşta Română, instituţia a avut un retur de 7% din cele 13,2 milioane de carduri pe care trebuia să le distribuie, informează jurnalistul Alex Rădescu pe blogul său.


loading...

În cifre, asta înseamnă că 924.000 de români, au refuzat sau nu au putut primi cardul de sănătate. Pentru a vedea situaţia pe judeţe faceţi click AICI.

http://activenews.ro/posta-romana-afirma-ca-aproape-un-milion-de-romani-au-refuzat-cardul-de-sanatate_1881973.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite