Povestea Palatului din Stockholm, bântuit de fantome „prietenoase”. Ce spune Regina Suediei despre asta

Distribuie!by Regina Silvia a Suediei (73 de ani), care este căsătorită cu regele Carl Gustav al XVI-lea de 40 de ani, a declarat că Palatul Drottningholm este vizitat de fantome. Într-un interviu, ea a spus: „Există acolo prieteni mici… fantome. Toate sunt foarte prietenoase, dar uneori simți că nu ești […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Regina Silvia a Suediei (73 de ani), care este căsătorită cu regele Carl Gustav al XVI-lea de 40 de ani, a declarat că Palatul Drottningholm este vizitat de fantome.

Într-un interviu, ea a spus: „Există acolo prieteni mici… fantome. Toate sunt foarte prietenoase, dar uneori simți că nu ești singur în castel”.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

S-a dus Iohannis dupa Visa Waiver si se intoarce cu factura uriasa NATO plus restante...vom intra oare in istorie drept prostii tuturor timpurilor?
MARIA GRECEA: «Cea care a investigat cazul este colega lui Ruth Bodnariu de la școala de asistenți medicali. A fost invidie colegială»
OAMENII PUTERNICI MENTAL: 13 LUCRURI PE CARE LE EVITĂ
Contributia anuala la sanatate la un salariu mediu este de 46 de ori mai mare decat contributia catre culte-asa ca terminati cu minciunile
CEA MAI PRESTIGIOASA PUBLICATIE DIN GERMANIA AVERTIZEAZA POPULATIA: USTUROIUL DIN CHINA ESTE ALBIT CU CLOR! NU MANCATI, RISCATI SA MURITI!
Ministrul Finanțelor, sfat halucinant pentru români: În Brazilia sau India săracii lucrează şi pe doi lei
1800- Cungagnaq-Petru:Primul indian nordamerican care a murit pentru credinta ortodoxa- torturat de catolici
Baiatul caruia i-a crescut un san cupa A! Boala pe care o are afecteaza din ce in ce mai multi adolescenti
O fată din Scoția a rămas în scaunul cu rotile după Vaccinarea cu Vaccinul HVP. "În câteva luni după vaccin am simțit dureri și atrofieri ale mușchilor și am rămas în scaunul cu rotile"
Controlul populatiei umane prin FLUOR. Distrugerea mentala a omului pentru a fi manipulat si controlat. Substante toxice in alimente, medicamente, pasta de dinti, apa, lapte, sare (s31)
Dezvăluirile unui ofițer de securitate. Avertismentul lui Gorbaciov pentru Ceaușescu: Pleacă de la putere
Clotilde Armand după ce a încasat 50 milioane de euro de la Bechtel: REGRET
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite