Povestea savantului român care a mers pe munte și s-a TELEPORTAT în București!

Distribuie!by În anii ’80, savantul Scipio Dumitrascu, doctor în speologie, si ofiţerul de securitate Hermes Mihalcea (specialist în fenomene paranormale, şcolit la Moscova), precum si alti câtiva oameni de stiinta explorau salina de la Slanic. Dintr-o data, Scipio a simtit ca-si pierde pamântul de sub picioare si a cazut printr-o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În anii ’80, savantul Scipio Dumitrascu, doctor în speologie, si ofiţerul de securitate Hermes Mihalcea (specialist în fenomene paranormale, şcolit la Moscova), precum si alti câtiva oameni de stiinta explorau salina de la Slanic.

Dintr-o data, Scipio a simtit ca-si pierde pamântul de sub picioare si a cazut printr-o crapatura dintre peretele pesterii si podea.


Nemaigasindu-si prietenul, Hermes a raportat incidentul si imediat a sosit în zona o echipa condusa de colonelul Grisa Koniacov, detasat de KGB în România. Totusi, speologul n-a mai fost gasit, iar zona a fost închisa pentru o vreme publicului larg.

Câteva saptamâni mai târziu, Scipio a reaparut, fiind vazut pentru prima oara la bufetul Garii Obor din… Bucuresti, unde bea nestingherit votca alaturi de târgoveti, povestea vrute si nevrute si cânta arii din opere celebre. Nu arata mai rau în urma accidentului, ba din contra, parca întinerise si pofta de viata-i crescuse.


La interogatoriul care a urmat, savantul a oferit o poveste bizara. Dupa ce a alunecat prin acea deschizatura, s-a rostogolit într-o prapastie adânca, unde s-a gasit înconjurat de o bezna deplina, cu picioarele prinse între stânci. A încercat sa strige, dar auzea înapoi alte voci, care îl chemau pe nume: „Brusc, am vazut o scânteie si apoi s-a facut bezna. Eram în imponderabilitate, de parca ma agatasem de o lustra…

Urlam dupa ajutor si o voce îmi raspundea: «Scipio! Scipio!» La cât de panicat am fost, am raspuns: «Da!… Daaa!…» La un moment dat, satul, am zis: «Ce, ba, v-ati dilit?» S-a facut liniste si am crezut ca sunt pierdut”. Omul nu stia cât timp petrecuse prins în zona sufocanta.

Securistul Hermes tocmai primise cadou de la niste colegi de breasla detasati în America de Sud o specie ciudata de animal, între câine si sobolan, un simpatic capybara, care avea un dar fantastic al mirosului. Adus la fata locului si pus sa adulmece, animalul n-a dat însa niciun semn ca ar fi descoperit vreo urma.

Teoria sustine ca Pamantul nu este o sfera solida, ci este gol in interior, iar deschiderile catre lumea interioara sunt polii. Aceste “porti” au fost multiplicate in timp, ca urmare a diversitatii geografice, prin urmare, polilor li s-au adaugat pesterile din jungla sud-americana, muntele Meltpego Punson din Tibet, Stonehenge, Anglia sau Muntele Shastra din California.

loading...

In prezent, aceasta teorie a trecut de pragul in care este descrisa drept sursa unei mari intelepciuni, poate si pentru ca oamenii moderni nu mai doresc sa creada in vise, ci vor sa atinga, sa vada si, mai ales, sa afle exact ce beneficiu le poate aduce orice noua descoperire, cantarita din punct de vedere material.

Faptul ca vechimea teoriei Pamantului Gol contrasteaza cu lipsa unor informatii concrete in legatura cu acest subiect, i-a facut pe foarte multi sa speculeze ca aceasta este de fapt sursa celui mai mare secret guvernamental existent.

Ramanand in aceeasi sfera, conspiratia a fost pusa in legatura directa cu altele, printre care cea a rasei ariene care continua sa se dezvolte si cea a mortii inscenate a lui Hitler, care traieste bine-sanatos in adancurile Pamantului.

In Occident, ideea a prins aripi in anul 1628, cand Edmund Halley marturisea: “Eu cred ca Pamantul e constituit din sfere concentrice, ca o cutie de puzzle chinezeasca. Aceste sfere sustin viata si sunt imbaiate intr-o lumina eterna”.

In opinia lui, aurora boreala era cauzata de gazul care scapa din interior prin crusta subtire. Pornind de la Haley, John Simms a dezvoltat in jurul anului 1800 noile teorii ale golului, potrivit efemeride.ro. “Haley avea dreptate in legatura cu sferele concentrice, dar nu a mentionat deschiderile de la poli. Oceanul curge din si inspre aceste deschideri si nu este nicio indoiala ca exista, de asemenea, locuitori in interiorul Pamantului.”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Compania Royal Carribean Cruises este detinuta de un roman cu origini evreiesti
Cat de adevarata e stirea despre ce s-a vazut pe cer cu trei ore inainte de cutremurul din 77 ?
Porcul domestic nu este o creatie divina ci un mix intre porc mistret si adn uman, este creatia ingerilor decazuti pentru a spurca omul
Se apropie? 10 Mai va fi zi de sărbătoare naţională
Cauta pe Google aceste cuvinte. Daca nu ai auzit macar de jumatate dintre ele, inseamna ca ai trecut degeaba prin viata sau prin scoala!!!
Hillary Clinton si Donald Trump sunt inruditi, stramosul lor comun fiind regele Edward al III-lea din dinastia PLANTAGENETILOR
Aţi mâncat-o toată vara fără să aveţi habar ce conţine în realitate. Ce se găseşte în ÎNGHEŢATA de la magazin
Tesla a inventat radioul, nu Marconi | Insa instanta i-a dat dreptate lui Tesla abia dupa 29 de ani, un an dupa moartea lui Tesla
SECRETELE MARILOR CORPORATII DIN LUME: CUM CONTROLEAZA TOT CEEA CE CITESTI, VEZI SI MANANCI
Printul Andrew al Marii Britanii acuzat de abuz sexual asupra unei minore ! O sclava sexuala a Iluminatilor face dezvaluiri incendiare despre reteaua satanistilor si violatorilor de rang inalt !
Masonii din Nebraska (SUA) promoveaza copiilor nevoia de a le implanta cip-uri sub piele cu pretextul "protectiei" lor! Loja masonica din Nebraska invita copii in templul masonic pentru a le explica "necesitatea" unui chip! Iluminatii inca o data isi arata adevarata fata neagra...
Consulul Austriei si-a lasat mustata ca Franz Iosef. Doar si-au luat tara inapoi nu?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite