Prefectul brasovului se preocupa iarasi de bannerele informative privind vaccinurile in loc sa vada de spitale, imunoglobulina, salariile medicilor etc.

Distribuie!by Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia, asa s-ar explica iarasi atitudinea prefectului brasovului diletantul Rasaliu: Iata de data asta cu ce articol vine Mediafax: Mesajul transmis de iniţiatorii campaniei outdoor pe DN 1, între Predeal şi Buşteni este: „Vaccinurile sunt medicamente! Citeşte prospectele! Cunoaşte riscurile!“. „L-am […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia, asa s-ar explica iarasi atitudinea prefectului brasovului diletantul Rasaliu:

Iata de data asta cu ce articol vine Mediafax:


Mesajul transmis de iniţiatorii campaniei outdoor pe DN 1, între Predeal şi Buşteni este: „Vaccinurile sunt medicamente! Citeşte prospectele! Cunoaşte riscurile!“.

„L-am informat deja pe Raed Arafat despre aceste două panouri amplasate pe Valea Timişului. Textul lor, de această dată, nu mi se pare agresiv, te duce cu gândul la a fi foarte precaut. În funcţie de decizia sa şi de ce discuţii are, voi lua măsuri. Este în curs de verificare cine a dat autorizaţia şi dacă au luat autorizaţie de la Ministerul Sănătăţii“, a declarat, marţi, Marian Rasaliu, prefectul judeţului Braşov, corespondentului MEDIAFAX.


Conform legii, „campaniile de informare, educare şi comunicare cu privire la teme care privesc sănătatea publică trebuie sa fie avizate de Ministerul Sănătăţii”.

„Vaccinarea a salvat zeci de milioane de vieţi şi reprezintă unul dintre câştigurile omenirii în domeniul sănătăţii, aceasta este realitatea. Să nu confundăm efectele adverse care pot apărea foarte rar în cazul administrării oricărui medicament, cu periclitarea vieţii. În această perioadă, în România, vorbim încă despre vaccinuri care ne pun vieţile în pericol. Cel mai probabil, aşa-zişii activişti anti-vaccinare ne vor comunica în curând că aparatele de fotografiat ne fură sufletele“, a declarat senatorul braşovean, dr. Florin Orţan, medic cardiolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

loading...

În luna decembrie, anul trecut, în zona 13 Decembrie, a fost amplasat un panou antivaccinare care avea următorul mesaj: „Vaccinurile nu sunt sigure! Citeşte prospectele! Informează-te! Cunoaşte riscurile! Libertatea e un DREPT, vaccinarea e o alegere!“ Potrivit autorităţilor braşovene, prima campanie a fost plătită de o persoană fizică din Cluj, care nu a putut fi amendată pentru că nu există bază legală.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite