PREMIERA MONDIALA- in Bangkok s-a lansat electricitatea wireless, fara fir

Distribuie!by Bangkok : – Locuitorii din Bangkok vor beneficia în curând de electricitate fără fir , după ce Ministerul Energiei și  Administratia Metropolitana Bangkok a anunțat pe 4 aprilie 2014, planurile pentru o reamenajare majora a rețelei de electricitate a capitalei . Administratia Metropolitana Bangkok consideră că noul sistem a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bangkok : – Locuitorii din Bangkok vor beneficia în curând de electricitate fără fir , după ce Ministerul Energiei și  Administratia Metropolitana Bangkok a anunțat pe 4 aprilie 2014, planurile pentru o reamenajare majora a rețelei de electricitate a capitalei .

Administratia Metropolitana Bangkok consideră că noul sistem a energiei electrice fără fir ,  cunoscuta sub numele de Wi -Fi Electric , va revoluționa modul în care oamenii din Bangkok se vor putea folosi de energia electrică în toate aspectele vieții lor de zi cu zi .

Locuitorii nu vor mai trebui să isi faca griji cu privire la necesitatea unei baterii sau sa mai fie nevoiti să-si  încărce smartphone-urile sau calculatoarele  cu ajutorul unui adaptor de alimentare .


În schimb, ei se pot bucura de posibilitatea de a juca Candy Crush Saga și Cookie Run pe Facebook și online  , sau de a lua un număr infinit  de selfies pe Instagram in orice moment din zi sau noapte , fără a fi nevoie de reîncărcare
wifi

Credite : Thai Visa


Wi – Fi electric va fi livrat direct  de la un dispozitiv electronic de la o serie de stat a terminalelor de putere electrica , care sunt în prezent construite în puncte strategice din Bangkok

Tensiunea  Wi – Fi Electric va fi de 110V în faza inițială BETA , dar  trecerea la 220 V se va face prin convertoare care vor fi puse în vânzare pentru 995 THB(moneda)

Locuitorii   din Bangkok sunt invitați să se înscrie pentru Wi – Fi electric la biroul local Metropolitan Autoritatea de energie electrică , asigurându-se că au o copie a cărții de identitate .

Cetățenii străini care locuiesc în Bangkok si care doresc , de asemenea, să  aplice pentru schema de Wi – Fi Electric vor trebui să prezinte următoarele documente împreună cu cererea lor :

loading...

– Pașaport original , cu trei fotocopii
– Copii x3 cu viză valabilă
– 4 fotografii tip pașaport , 4x3cm
– Copie de pe Tabien Ban galben
– Copie contract de închiriere apartament acolo unde este cazul
– Fotografia  solicitantului
– Certificatul de naștere
– Harta casei , apartamentului sau locul de reședință ( Google Maps nu este permis )
– Certificat de căsătorie Copie
– Copie după certificatul de naștere pentru copii ( dacă este cazul )
– Toate copiile de pe documente trebuie să fie semnate și datate

La lansarea schemei electrice Wi – Fi , purtătorul de cuvânt oficial , domnul Somchai Wittiporn a spus:

” Aceasta este o zi cu adevărat mare pentru oamenii din Bangkok și pentru națiunea thailandeza ca un întreg  Aceasta zi va ramane în istorie ca ziua în care Thailanda a devenit centrul mondial al energiei electrice fără fir și urmează si alte inițiative guvernamentale de succes”

Odată cu lansarea inițială a Wi – Fi Electric care a fost setata să înceapă în Bangkok cel mai târziu în această săptămână , se crede că planurile sunt deja într-un stadiu avansat de a introduce aceasta noua tehnologie in regiuni din Thailanda , mai ales Chiang Mai , Pattaya , Phuket și Hua Hin .

http://clinicaextraterestra.blogspot.ro/2014/04/premiera-mondiala-in-curand-in-bangkok.html

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ce l-a determinat pe marele compozitor Franz Liszt să rostească în faţa lui Barbu Lăutaru: „Tu eşti mai mare decât mine!“
Revelionul - sarbatoarea inchinata zeilor Ianus, Saturn/Cronos si Dionis
3 ani cu președintele #rezist. Pleșoianu, mesaj CRUNT
PROFETIE spre indeplinire: „Așa cum rupi o coală de hârtie tot așa va fi sfâșiată Turcia”- Paisie Aghioritul
Miracolele făcute de scorţişoară în tratarea diabetului: „S-a constatat o creştere de 20 de ori a capacităţii insulinei de a metaboliza glucoza“
Deși au trecut 30 de ani de la Revoluție, Nicolae Ceaușescu rămâne cel mai apreciat președinte al României
Un preot călugăr, scrisoare deschisă lui Iohannis: Nimic NU dovedește că respectați CREDINȚA și valorile acestui NEAM. Vreți să fiți președintele nostru sau un STĂPÂN STRĂIN peste hotarele României?
Mesaj pentru Norvegia! Un grup de copii cântă melodii patriotice și creștine într-o biserică de ziua Unirii Principatelor. Preot: Mă bucur că părinții români își educă așa cum trebuie copiii
Armele secrete ale Romaniei: in 1968, Armata Romana a folosit un laser puternic cu care a topit tancurile rusesti invadatoare ! Arma cu laser a fost construita in baza Proiectului „Romteleghid”, fiind o copie a „Razei Mortii” a lui Tesla !
Catalin Tolontan: Primul om demis dupa incendiul de la Colectiv a ajuns acum ministrul Tineretului si Sportului
Psihiatru despre copiii de azi: „Am plecat de la a nu avea voie să le dăm o palmă la fund și am ajuns la a nu avea voie să le zicem nimic”
Fostul locţiitor al şefului Direcţiei de Contraspionaj, Filip Teodorescu : În 1989-1990, la Revoluție, erau 29.000 de agenti ruși în România. Confruntările de la Târgu-Mureș din martie 1990, au fost pregătite de Serviciile Secrete Maghiare.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite