Premierul Bulgariei: „Am depasit Romania de mult, in TOATE privintele. Presedintele lor cauta azil in Moldova”

Distribuie!by Boiko Borisov, premierul bulgar, a declarat luni ca Bulgaria nu trebuie sa ajunga din urma Romania pentru ca depasirea s-a produs „in toate privintele in urma cu mult timp”. „Ministrii lor fura si in cele din urma au fost prinsi si inchisi, in timp ce presedintele lor cauta azil […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Boyko-Borisov2_3064107c


Boiko Borisov, premierul bulgar, a declarat luni ca Bulgaria nu trebuie sa ajunga din urma Romania pentru ca depasirea s-a produs „in toate privintele in urma cu mult timp”.

„Ministrii lor fura si in cele din urma au fost prinsi si inchisi, in timp ce presedintele lor cauta azil in Moldova. Nu vad niciun bulgar care sa fuga in Romania”, este explicatia premierului.


Acesta confirma si faptul ca in Bulgaria nu exista politicieni condamnati pentru coruptie pentru ca, probabil, nu exista corupti printre ei, scrie focus-fen.net .

loading...

De altfel, a recunoscut si faptul ca unele companii romanesti merg in Bulgaria sa faca afaceri pentru ca e mai bine sa activeze acolo, tara fiind mai stabila si mai previzibila.


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Sistemul medical vaccinist a mai lichidat o gravida de data asta, cine raspunde in cazurile acestea nu cei care detin functii de conducere in sistemul sanitar si care dau jos bannere informative?
Cel mai nepatriot presedinte Iohannis|concediu in Florida, revelion cu cine? Schweighofer, consulul Austriei?
Au otravit apa in Banat prin contaminarea cu arsen mult peste limita admisa, de vina exploatarile de titei si gaze de sist din zona! Nimeni nu vrea sa despagubeasca satenii!!!
3 ani cu președintele #rezist. Pleșoianu, mesaj CRUNT
Printul Charles a zburat la Teius unde se sustine ca sunt ingropati stramosii lui
Jurnalistul care a decis difuzarea interviului cu Ghiță pe TVR catre cei care-l critică: Cati dintre jurnalistii de azi nu au trecut pe la un mogul, fie Voiculescu, Vantu, Patriciu, Ghita, Sarbu sau Burci?
Toata tara a votat cu PSD deoarece Dragnea a promis dublari de salarii, reduceri de T.V.A. si sincer toti s-au saturat de Iohannis care nu a facut nimic de 2 ani decat sa defriseze tara impreuna cu guvernul lui de tehnocrati si sa imbolnaveasca lumea prin spitale!!
Harta pe judeţe a celor mai mari companii. Firmele străine domină trei sferturi din ţară | iar romanii pleaca la munca in strainatate din cauza salariilor de mizerie!
Trump a retras Statele Unite din Tratatul Minciunii Încălzirii Globale. Cerem Guvernului României să retragă România din acest tratat odios care bagă în faliment Industria pe Cărbuni a României și împovărează cu taxe populația și industria țării
Războiul meteorologic împotriva României
Misterioasa convertire in masa de la islam la ortodoxie in Georgia
O celebră actriță franceză, discurs anti vaccinare obligatorie: Peste 20 sau 50 de ani, această CRIMĂ împotriva imunității va fi considerată o CRIMĂ împotriva umanității! Imunizarea e o minciună științifică bazată pe frică. Eu am ales să nu îmi fie frică
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite