Premierul Tudose şi Pescarul Dragnea îngroapă industria românească şi producătorii români! Zeci de mii de români îşi vor pierde slujbele!

Distribuie!by Incerc de citeva zile sa gasesc un exemplu ca sa priceapa tot romanul cum se straduieste Guvernul PSD sa ingroape fabricile din Romania si in general pe toti romanii care produc ! Noroc cu niste prieteni din USA care se afla in aceste zile la Tirgu Mures si mi-au […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Incerc de citeva zile sa gasesc un exemplu ca sa priceapa tot romanul cum se straduieste Guvernul PSD sa ingroape fabricile din Romania si in general pe toti romanii care produc !

Noroc cu niste prieteni din USA care se afla in aceste zile la Tirgu Mures si mi-au povestit cum peste 3.000 de mureseni, romani si maghiari, risca sa fie concediati. Practic, judetul Mures intra in colaps.


E vorba de crima guvernului Tudose-Dragnea la adresa Combinatului Azo Mures, singurul producator din Romania de ingrasaminte pentru agricultura, o fabrica de la care se aprovizioneaza 12.000 de fermieri romani. Un Brand renumit de peste 50 de ani care exporta peste 15% din productia proprie.

Azo Mures consuma aproape 12% din gazul produs in Romania de catre Romgaz si Omv-Petrom. Romania are gaz incit nu mai stie ce sa faca cu el ! Din pacate, gazul produs in Romania este mai scump decit gazul consumat de combinatele austriece, germane sau franceze, ceea ce face ca Azo Mures sa sufle din greu in fata competitiei cu ingrasamintele austriece, de exemplu.


Si totusi, Azo Mures a rezistat in fata tuturor guvernelor si a lobby-ului european care acuza combinatul ca polueaza, cerind inchiderea ! Azo Mures a investit in ultimii 3 ani peste 250 de milioane de euro in retehnologizare si astazi este o companie de talie europeana si la cele mai inalte standarde ! Doar cei mai buni ingineri chimisti au fost primiti in ultimii 50 de ani sa lucreze la acest combinat de ingrasaminte, ramas ultimul !

Ce fac Premierul Tudose si Pescarul in ape tulburi, Dragnea ?!

Incalcind toate promisiunile electorale, cei 2 pun la cale distrugerea industriei romanesti, cita mai exista si lasarea pe drumuri a zeci de mii de romani! Iata cum, si aveti doar un singur exemplu :

1. Premierul Tudose inchide ochii la micsorarea artificiala a productiei de gaz din Romania, de catre Romgaz si OMV, ceea ce duce la cresterea pretului la gazul romanesc! Care oricum e cel mai scump din Europa !
2. Premierul Tudose refuza sa cerceteze daca exista vreo intelegere oneroasa intre cei doi producatori de gaz, singurii din Romania.
3. Premierul Tudose promite sa construiasca o conduca pina in Austria pentru a se permite exportul de gaz ! Adica doar materie prima in loc sa exportam valoare adaugata ! Exact cum Romania exporta in Austria doar busteni ! Iar noi cumparam mobila din Austria!
4. Premierul Tudose uita ca OMV a cumparat, la pachet cu Petrom, atit Arpechim cit si Doljchim, pe care le-a inchis si a lasat romanii pe drumuri ! Doljchimul era un Azo Mures din Oltenia ! Praful s-a ales !
5. Premierul Tudose se face ca nu stie ca OMV are un combinat de tipul Azo Mures la Linz, in Austria ! Care abia asteapta sa moare Azo Mures, sa cumpere gaz romanesc prin conducta lui Tudose si apoi sa inunde piata romaneasca cu ingrasaminte austriece ! Bravo OMV ! Austriecii isi vad interesul si profiturile si mai ales locurile de munca ale austriecilor ! In timp ce 3.000 de familii din Mures vor ajunge sa cerseasca de mincare !
6. Tudose si Dragnea se fac ca nu stiu ca Azo Mures e cu taxele la zi, ca a investit sute de milioane de euro in Romania, nu in Brazilia, si ca va plati taxe si impozite si in viitor ! Plus cele 3.000 de slujbe, din care 700 sint ale etnicilor maghiari ! Se aude musiu Frunda ? Sau Verestoy ?
7. Oare Tudose si Dragnea inteleg ca nu e bine ca fermierii romani sa devina dependenti de ingrasaminte din alte tari ?! Oare ei au auzit de Siguranta Alimentara a Romaniei ?! Oare in CSAT nu se discuta si chestiuni de interes national ?!

loading...

Tudose si Dragnea ar trebui bagati de urgenta in sedinta de catre Presedintele Romaniei ! Direct in CSAT ! Fiindca rolul Statului Roman, asa cum procedeaza toate statele europene, este sa protejeze industria romaneasca, atita cita mai e, pe producatorii romani care inca nu au tras obloanele. 

Instrumentul Statului Roman este Romgaz, companie 100% de stat, si CSAT trebuie sa investigheze de ce a micsorat productia ? Ce coincidenta, in acelasi timp cu OMV ?!?!

Daca Romgaz va produce gaz asa cum o facea inainte atunci si OMV va fi fortat sa lase pretul mai jos ! Fiindca, deocamdata, nici Romgaz si nici OMV nu pot exporta gaz fiindca nu exista infrastructura ! Inca ! Dar cind Tudose va face conducta catre Austria atunci ne vom lua la revedere de la 50% din gazul romanesc si vom importa gaz mai scump decit ce vom exporta ! Probabil din Ungaria :))) !

Aceasta Crima a Statului condus de Tudose-Dragnea se aplica pe toate fabricile din Romania. Acest cuplu politic lichideaza fabricile ori prin „gazare”, ori prin taxe si impozite timpite, ori prin cresterea accizelor la carburanti – tocmai acum cind agricultura romaneasca mergea bine si are un an senzational! – ori prin bilbiiala legislativa si impredictibilitate maxima !

Ma bucur ca am gasit acest exemplu simplu prin care v-am aratat cum 3.000 de familii din Romania pot fi trimise la „cosul saraciei maxime” ! Daca Tudose si Dragnea continua astfel va dau in scris, astazi, ca zeci de mii de romani vor ramine pe drumuri pina la sfirsitul anului !  

Prin nepasarea Premierului Tudose fata de cazul Azo Mures – ultimul combinat de ingrasaminte din Romania – si prin cresterea pretului la carburanti, toata agricultura Romaniei este in pericol ! Chiar in anul 2017 cind inregistram un record absolut ! Dar cum va arata agricultura anii viitori ?! Cind nu vom mai avea record de productie ?! Va spun eu: nu va mai arata nicicum ! O sa mincam numai mizeriile din import !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

9 August 2017

Premierul Tudose şi Pescarul Dragnea îngroapă industria românească şi producătorii români! Zeci de mii de români îşi vor pierde slujbele!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Lunile rosii! Pregatiti sau nu, iata ca se apropie! Implicatiile profetice sunt ametitoare!
AVERTIZARE! CRIZA FINANCIARA de care ne vom aminti si peste 100 de ani – previziunea bancherului care a speculat si criza creditelor toxice
Tăierea moţului, obicei profund păgân. Biserica Ortodoxă Română acceptă, dar condamnă dur: „Îl pune pe copil în opoziţie flagrantă cu semnul crucii”
"E GREU DE GASIT UN SPANIOL CARE SA NU AIBE SANGE EVREIESC"
Un sportiv roman si-a luat concediu fara plata pentru a merge la Olimpiada - lucreaza pe un santier in Germania
SIDA este o boala creata in laborator pentru depopulare si raspandita prin vaccinuri si homosexualitate, unelte promovate tot in scopul depopularii
Istoria României, falsificată pentru elevii secui în manuale aprobate de Ministerul Educaţiei şi tipărite din bani publici. Tricolorul, înlocuit cu steagul secuiesc
SOC la HOLLYWOOD! ! Fetiţa Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt a început tratamentul pentru SCHIMBAREA de sex ! Vestea face înconjurul lumii!
YOGA SATANICA. Interviu video cu OSHO: Distrugeti casatoria / Eliberati copiii din familii / Creati un om nou / Sfantul Duh e organul genital cu care Dumnezeu a violat-o pe Fecioara Maria
FOTO Pacienţi în vârstă din spital, tunşi şi bărbieriţi gratuit de doi tineri frizeri. „Vrem să-i facem să zâmbească din nou“
Au muncit din greu în Anglia, dar au venit acasă să facă agricultură. Șapte olteni au reînviat C.A.P.-ul
Catedrale pentru spitale! Voluntarii Paraclisului CMN au donat aparatură medicală Centrului de transfuzii al Spitalului Militar. În ultimii trei ani, Patriarhia Română a donat spitalelor aparatură medicală în valoare de 190.000 de euro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite