Preotii ortodocsi din Maramures strang semnaturi pentru schimbarea Constitutiei

Distribuie!by Preotii din Maramures, care in aceste zile umbla cu crucea, sa sfinteasca locuintele oamenilor, toata lumea pregatindu-se de Sarbatoarea Bobotezei, strang semnaturi pentru a modifica articolul din Constitutie referitor la casatorie. Mai exact, Articolul 48 din Constitutia Romaniei referitor la Familie spune la articolul 1 ca “Familia se intemeiaza […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preotii din Maramures, care in aceste zile umbla cu crucea, sa sfinteasca locuintele oamenilor, toata lumea pregatindu-se de Sarbatoarea Bobotezei, strang semnaturi pentru a modifica articolul din Constitutie referitor la casatorie. Mai exact, Articolul 48 din Constitutia Romaniei referitor la Familie spune la articolul 1 ca “Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor.”.

Biserica vrea ca acest articol sa elimine orice dubiu cu privire la sexul sotilor, mai exact in Constitutie sa se arate clar ca o casatorie se poate incheia numai intre un barbat si o femeie. Credinciosii care vor sa semneze acea petitie sunt pusi sa isi treaca datele personale intr-un tabel si anume CNP-ul, seria si numarul de buletin. Aceste semnaturi se strang, spun preotii oamenilor, pentru a cere socoteala parlamentarilor de Maramures vizavi de aceasta problema, cea a casatoriei dintre persoane de acelasi sex.


Cezar TUDOR

Preotii ortodocsi din Maramures strang semnaturi pentru schimbarea Constitutiei

loading...

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite