Preotul Eugen Tănăsescu, despre femeile hărțuite sexual: ”Dacă taci… înseamnă că ai consimțit!”

Distribuie!by Preotul Eugen Tănăsescu, despre femeile hărțuite sexual. Preotul Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a comentat pe pagina sa de Facebook mișcarea #Metoo, prin care mai multe femei și-au făcut curaj să vobească despre cazurile de hărțuire sau agresiune sexuală ale căror victime au fost. Preotul a făcut referire în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
MeeToo  Preotul Eugen Tănăsescu despre femeile hărțuite sexual: Dacă taci înseamnă că ai consimțit

Preotul Eugen Tănăsescu, despre femeile hărțuite sexual. Preotul Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a comentat pe pagina sa de Facebook mișcarea #Metoo, prin care mai multe femei și-au făcut curaj să vobească despre cazurile de hărțuire sau agresiune sexuală ale căror victime au fost.

Preotul a făcut referire în special la vedete care l-au acuzat de hărțuire sexuală pe producătorul american Harvey Weinstein și de la care a pornit și valul de mesaje din ultimele zile.


”Vedetele alea care au ‘dezvăluit’ că au fost agresate sexual, la XXX ani după, nu cumva s-au complăcut pentru niște avantaje?”, a scris Tănăsescu.

Imediat, a fost asaltat de comentarii critice, dar preotul a revenit cu precizări, continuând totuși să își susțină punctul de vedere.

”Pai dacă taci zeci de ani pentru ca să faci carieră înseamnă că ai consimțit. Presupun că asta înseamnă prostituție pentru carieră. Te complaci. Dacă te simți rău, nu te complaci. Prostituția mascată n-am s-o menajez, punct”, a spus Eugen Tănăsescu, care este și jurnalist, citat de antena3.ro.

loading...

Preotul Eugen Tănăsescu, despre femeile hărțuite sexual

Mișcarea #MeToo a luat naștere cu un mesaj postat de actrița Alyssa Milano pe Twitter. Persoanele hărțuite sau abuzate sexual era îndemnate să folosească acest hashtag, iar în scurt timp povești care mai de care mai terifiante au ieșit la iveală.


Astfel, mișcarea #MeToo ia pe zi ce trece tot mai multă amploare. Campania online privind hărțuirea sexuală nu este doar în atenția femeilor, ci și a bărbaților.

Sute de mii de bărbați au folosit hashtagul în campania privind hărțuirea sexuală. Mai precis, aproximativ 30% dintre cei care au folosit hashtagul #MeToo pe rețelele de socializare sunt bărbați, arată un studiu citat de The Telegraph.

Vezi aici psihologia mișcării #MeToo și profilul psihologic al hărțuitorului sexual, abuzatorului și șantajistului.

FOTO: Facebook.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite