Presa mainstream adica FAKE NEWS a ignorat total 110.000 de oameni care au ieșit la Marșul pentru viață

Distribuie!by Peste 110.000 de oameni de toate etniiile și confesiunile au manifestat sâmbătă în toată România la cea de-a VII-a ediție a evenimentului Marșul pentru viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”. Lamia Beligan, Manuela Hărăbor sau Gigi Becali s-au numărat printre personaliățile prezente la marșul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Peste 110.000 de oameni de toate etniiile și confesiunile au manifestat sâmbătă în toată România la cea de-a VII-a ediție a evenimentului Marșul pentru viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”.

Lamia Beligan, Manuela Hărăbor sau Gigi Becali s-au numărat printre personaliățile prezente la marșul din Capitală, alături de alți 10.000 de oameni. La Oradea au fost prezente peste 10.000 de persoane, oamenii manifestând în alte 138 de orașe din România și 149 de localități din Republica Moldova.


Evenimentul a fost însă ignorat de presa mainstream, doar câteva publicații sau televiziuni prezentând câteva informații.

În luna februarie, televiziunile făceau “Breaking News” pentru câteva mii de oameni care se strângeau în Piața Victoriei. Internetul vuia de imagini cu protestatarii care cereau demisiile lui Dragnea și Grindeanu. Din contră, acum au existat foarte multe reacții adverse față de marș, fiind viralizate mesajele împotriva Bisericii și a familiei.


loading...
Acest lucru se întâmplă în condițiile în care România ocupă  locul a doilea în lume în statistica numărului total de avorturi raportat la populația actuală (Rusia este pe locul întâi): 22.832.650 de avorturi legale, chirurgicale, doar în spitalele de stat, în perioada 1958–iunie 2016, față de o populație de 19.760.000 de persoane la 1 ianuarie 2016.
http://www.activenews.ro/stiri-social/Presa-mainstream-a-ignorat-total-110.000-de-oameni-care-au-iesit-la-Marsul-pentru-viata-142236

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite