Presedintele Cehiei: Suntem din nou independenti, am SCAPAT de sub presiunea UE si SUA

Distribuie!by Intr-un interviu pentru televiziunea chineza CCTV, presedintele Cehiei, Milos Zeman, a declarat ca tara sa a reusit sa scape de sub presiunea politica a SUA si UE. Conform lui Zeman, dovada in acest sens sta in vizita presedintelui chinez in Cehia, Xi Jinping. „Acesta e un nou inceput, din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

zeman_milos4


Intr-un interviu pentru televiziunea chineza CCTV, presedintele Cehiei, Milos Zeman, a declarat ca tara sa a reusit sa scape de sub presiunea politica a SUA si UE.

Conform lui Zeman, dovada in acest sens sta in vizita presedintelui chinez in Cehia, Xi Jinping. „Acesta e un nou inceput, din moment ce intre China si fosta guvernare a Republicii Cehe relatiile au fost proaste. Eu confirm: fostul guvern se afla sub presiunea politica a SUA si UE”.

Zeman a adaugat ca, odata cu venirea la putere a social- democratilor, Cehia a scapat de influenta politica a partenerilor din Vest. „Acum suntem din nou o tara independenta si, singuri, decidem agenda externa bazata pe interesele noastre proprii”, a spus Zeman, citat de Vlasteneckenoviny.


loading...

Nu este prima data cand Zeman socheaza Vestul cu afirmatiile sale. Dupa ce ambasadorul american la Praga a criticat intentia presedintelui Zeman de a merge la comemorarea a 70 de ani de la victoria impotriva fascismului, la Moscova, liderul ceh i-a raspuns: „Eu nu pot sa ma gandesc ca ambasadorul ceh la Washington ii va da sfaturi presedintelui american unde trebuie sa mearga”.

 


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Chevron se retrage din Bulgaria, unde explorarea gazelor de sist a fost interzisa de Guvernul de la Sofia
Ion Cristoiu: S-a ivit în Europa o proastă cu bani, România. Aflând vestea, Emmanuel Macron s-a grăbit să-i facă o vizită
Dupa noua lege un om va trebui sa aduca de acasa 190 de lei pentru ca firma la care lucreaza sa poata achita cei 665 lei catre bugetul de stat
Din relatarile membrilor Marii Loji Nationale Romane
Paradisul pierdut de primii oameni. Trei lucruri pe care diavolul nu vrea sa le stim
VIDEO 4 aprilie 1944, ziua în care americanii au OMORÂT 2942 de bucureşteni. REVOLTĂTOR: românii le-au ridicat două monumente aviatorilor americani doborâţi!
Miliardarul Paul Singer - estimări sumbre pentru Wall Street: „Pregătiţi-vă să se dezlănţuie iadul”
Disperat, i-a dat ulei de CANABIS fiicei sale aflate pe moarte, copilul revenindu-și spectaculos. Oncologul a făcut plângere la poliție, tatăl va înfunda pușcăria
Medicii de renume, milionarii si elitele NU ISI VACCINEAZA copiii, sa va intre bine in cap!
lluminati, organizaţia care a pregătit cel de-al doilea război mondial ! Ei il vor pregati si pe cel de-al treilea!!!
Regii-dragon Regii succesori ai descendenţilor reptilieni erau cunoscuţi ca „dragoni". Când mai multe regate se aliau într-o luptă, era desemnat un rege al regilor, cunoscut ca Mare Dragon sau... Draco.
A transportat in spate o pacienta pe o distanta de o jumatate de kilometru pentru ca autoritatile nu au fost capabile sa faca un drum pana la casa ei...Unde esti tu Ceausescu doamne?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite