Președintele Haiti recunoaște că Isus Hristos este singura speranță pentru țara sa

Distribuie!by Președintele Haiti recunoaște că Isus Hristos este singura speranță pentru țara sa Președintele Haiti recunoaște că Isus Hristos este cel care poate mișca țara din Haiti și oamenii îl susțin Președintele haitian Jovenel Moise, a recunoscut că Isus Hristos este unul care poate mișca țara înainte, care suferă o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Haiti recunoaște că Isus Hristos este singura speranță pentru țara sa

Președintele Haiti recunoaște că Isus Hristos este cel care poate mișca țara din Haiti și oamenii îl susțin


Președintele haitian Jovenel Moise, a recunoscut că Isus Hristos este unul care poate mișca țara înainte, care suferă o mizerie foarte mare.

Recunoașterea președintelui, poporul sa dus în stradă pentru a arăta sprijinul lor și a făcut o demonstrație frumoasă în stradă cu tobe, cântece creștine și o mulțime de cult.


Potrivit unor persoane implicate în demonstrație de susținere a președintelui „, a declarat acum țara va avea un progres foarte mare, cu această poziție de președinte, știm că țara noastră suferă de o mizerie extraordinară și probleme politice și financiare.

Președintele a recunoscut că numai Isus Hristos poate ajuta guverna țara, și el știe că mulți se vor trezi în părți ale unor oameni, dar el a spus că nu renunță Isus este singurul care poate schimba țara din Haiti.

(traducere prin google translator)

loading...

Sursa: https://noticiascristianasdigitales.com/2019/01/05/presidente-de-haiti-reconoce-a-jesucristo-como-el-unico-esperanza-para-su-pais-video/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite