Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit la deschiderea Festivalului George Enescu

Distribuie!by Preşedintele Klaus Iohnnis a fost întâmpinat la Festivalul Internaţional George Enescu cu fluierături şi huiduieli. Şeful statului a venit împreună cu soţia sa la evenimentul de la Sala Palatului, dar nu a părut foarte afectat de atitudinea celor care protestau. Iohannis a salutat lumea și a intrat zâmbind în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele Klaus Iohnnis a fost întâmpinat la Festivalul Internaţional George Enescu cu fluierături şi huiduieli. Şeful statului a venit împreună cu soţia sa la evenimentul de la Sala Palatului, dar nu a părut foarte afectat de atitudinea celor care protestau.
Iohannis a salutat lumea și a intrat zâmbind în clădire, nu înainte de a merge către un grup de cunoscuţi pe care i-a salutat şi cu care a dat mâna.
Oamenii i-au reproşat preşedintelui faptul că a petrecut prea mult timp în vacanţe.
“Concendiul ăla prelungit de 50 de zile să îl facă de 500, că altceva nu știe să facă!”, a declarat un protestatar, potrivit B1 TV.
“Președintele a aprobat legea sau triplarea salariului demnitarilor. Dar profesorii și medicii când? Nu le e rușine? Oamenii ăia nu au din ce trăi, au chirii. Ea se plimbă, se îmbracă pe banii românilor. Nu se poate!”, este un alt reproș adus familiei prezidențiale.

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Presedintele-Klaus-Iohannis-a-fost-huiduit-la-deschiderea-Festivalului-George-Enescu-124320

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
PRESEDINTI MINCINOSI: Basescu afirma ca nu a stiut ce se intampla la ANRP|RUSINE!!!!

Mai aveti indoieli ca regele a adus comunismul in Romania? Andrew Popper e nimeni altul decât fiul comunistului Armand Popper care a sprijinit “alungarea” Regelui Mihai din țară!

BICARBONATUL DE SODIU IMPOTRIVA CANCERULUI

Revelatia din ultima Luna Insangerata: Obama e GOG si va incepe razboiul mondial impotriva Israelului. Un tanar de 15 ani a vazut toate astea dupa ce a fost declarat mort 15 minute VIDEO

Mii de credinciosi de religii diferite au infruntat ploaia pentru a cere familii doar intre barbati si femei| S-a ajuns sa trebuiasca sa protestezi pentru normalitate!
Închide