Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit la deschiderea Festivalului George Enescu

Distribuie!by Preşedintele Klaus Iohnnis a fost întâmpinat la Festivalul Internaţional George Enescu cu fluierături şi huiduieli. Şeful statului a venit împreună cu soţia sa la evenimentul de la Sala Palatului, dar nu a părut foarte afectat de atitudinea celor care protestau. Iohannis a salutat lumea și a intrat zâmbind în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele Klaus Iohnnis a fost întâmpinat la Festivalul Internaţional George Enescu cu fluierături şi huiduieli. Şeful statului a venit împreună cu soţia sa la evenimentul de la Sala Palatului, dar nu a părut foarte afectat de atitudinea celor care protestau.
Iohannis a salutat lumea și a intrat zâmbind în clădire, nu înainte de a merge către un grup de cunoscuţi pe care i-a salutat şi cu care a dat mâna.
Oamenii i-au reproşat preşedintelui faptul că a petrecut prea mult timp în vacanţe.
“Concendiul ăla prelungit de 50 de zile să îl facă de 500, că altceva nu știe să facă!”, a declarat un protestatar, potrivit B1 TV.
“Președintele a aprobat legea sau triplarea salariului demnitarilor. Dar profesorii și medicii când? Nu le e rușine? Oamenii ăia nu au din ce trăi, au chirii. Ea se plimbă, se îmbracă pe banii românilor. Nu se poate!”, este un alt reproș adus familiei prezidențiale.

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Presedintele-Klaus-Iohannis-a-fost-huiduit-la-deschiderea-Festivalului-George-Enescu-124320

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Zodiac haios

Dacă nu sunteți cununaţi, să vă cununaţi, sau dacă nu ţineţi posturile, să începeţi să le ţineţi

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Pacepa, omul care a fost în anturajul fraţilor Castro | Droguri, vodkcă, Golful Porcilor, Alfa Romeo şi aventurile de la Bucureşti. Cui a lăsat Fidel Cuba MOŞTENIRE

Invocare oculta si demonica in toata tara prin sarbatoarea FOCUL LUI SUMEDRU

Nu pleca nicăieri fără Biblie! Unul dintre supraviețuitorii tragediei aviatice din Columbia citea Psalmii în momentul prăbușirii avionului: „Și în umbra aripilor Tale voi nădăjdui, până ce va trece fărădelegea”

Închide