Preşedintele preferă luxul şi spaţiile mari

Distribuie!by Cea mai nouă piesă a trupei „Taxi”, „Despre smerenie”, al cărei refren repetat obsesiv este „Dumnezeu preferă lemnul şi spaţiile mici”, a declanşat furtuna pe reţelele de socializare. Fotografiile cu pisici, pomi înfloriţi şi felii de pizza au fost înlocuite de rânduri scrise la nervi de apărătorii Catedralei Neamului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cea mai nouă piesă a trupei „Taxi”, „Despre smerenie”, al cărei refren repetat obsesiv este „Dumnezeu preferă lemnul şi spaţiile mici”, a declanşat furtuna pe reţelele de socializare. Fotografiile cu pisici, pomi înfloriţi şi felii de pizza au fost înlocuite de rânduri scrise la nervi de apărătorii Catedralei Neamului şi de contestatarii proiectului, deopotrivă.

Liderul trupei „Taxi”, Dan Teodorescu, a avut un vis în care se făcea că impozantul lăcaş de cult care se construieşte în apropierea Casei Poporului era gata şi a mers acolo să-L caute pe Dumnezeu, dar nu L-a găsit. Apoi, a „luat-o încet pe jos, pe cheiul Dâmboviţei/ Uşor, aşa, fără să mă grăbesc/ Şi pân’ la urmă L-am găsit într-o biserică din lemn/ E undeva pe-un deal”. Ei, şi cu ocazia întâlnirii, domnul Teodorescu a aflat de la Dumnezeu că preferă lemnul şi spaţiile mici.


Având simţul civic atât de ascuţit, n-ar fi rău dacă Dan Teodorescu ar continua să scrie cântece cu mesaje puternice, care să nască dezbateri aprinse în societatea românească. De pildă, liderul grupului „Taxi” ar putea să-l caute pe preşedinte. Va avea surpriza să-l găsească pe acesta într-o casă modestă. Mă refer la fostul preşedinte al Uruguayului Jose Mujica. Pentru cea de-a doua parte a cântecului, documentarea ar trebui să aibă loc în România zilelor noastre, unde preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a mutat în Vila Lac 3 numai după o amplă renovare şi face lungi şi dese deplasări în străinătate împreună cu soţia. Domnului Teodorescu nu-i va fi deloc greu să găsească refrenul pentru melodia interpretată cu mulţii săi prieteni artişti, care nu va putea fi decât „Preşedintele preferă luxul şi spaţiile mari”. Atunci să vezi dezbateri în spaţiul public.

loading...

Totuşi, ar mai fi o variantă de refren, dacă mă gândesc la discursul fostului primar al Sibiului şi la numeroasele locuinţe pe care le are: „Preşedintele preferă limba de lemn şi spaţiile mici şi multe”.


Sorin AVRAM

http://www.cotidianul.ro/presedintele-prefera-luxul-si-spatiile-mari-279387/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Finlanda a gasit solutia lui Ceausescu de a nu mai avea boschetari: toata lumea primeste locuinte. Dreptul la locuinta trebuie sa fie un drept fundamental al omului!
Dezvăluire incendiară: „La Budapesta se transmite că sunt proteste pentru autonomia ținutului secuiesc”
Creștinismul interzis la absolvire
Donald Trump: Nu vreau niciun salariu ca presedinte, banii sa ramana la popor
Frăţia ilegală din sânul Masoneriei. Cum era protejat un judecător anchetat pentru corupţie de către şeful Poliţiei
O fată din Scoția a rămas în scaunul cu rotile după Vaccinarea cu Vaccinul HVP. "În câteva luni după vaccin am simțit dureri și atrofieri ale mușchilor și am rămas în scaunul cu rotile"
Criză de sânge în spitalele din București si din tara. Pai unde e sangele de la Untold? Unde e sangele donat dupa Colectiv? A fost exportat?
Illuminatul mason Albert Pike: Vom folosi Islamul pentru a declansa al 3-lea razboi mondial!!! Primul si al doilea razboi au decurs EXACT cum a descris el!!!!
Scrisoarea unei românce din diaspora către Carmen Iohannis: Opriți-vă din shopping și vizitați orfelinatele din România, unde copiii sunt legaţi cu sfoară!
Mihai Eminescu, ucis la comanda francmasoneriei (Video)
Cazul hackerului Guciffer, erou national al Romaniei! Evreica bisexuala Hillary Clinton, fosta amanta a evreicei Nuland, parte a unui cult satanic!
NOI DEZVĂLUIRI în ancheta de la magazinul Profi „Carnea MIROSEA, am fost obligat să o vând” | Încă 10 angajați confirmă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite