PRESEDINTI MINCINOSI: Basescu afirma ca nu a stiut ce se intampla la ANRP|RUSINE!!!!

Distribuie!by   Traian Băsescu a declarat, referitor la cazul retrocedărilor ilegale de la ANRP, că nu știa ce se întâmplă la instituția cu pricina. – See more at: http://www.dcnews.ro/traian-basescu-n-am-tiut-ce-se-intampla-la-anrp_499699.html#comentarii “Cu Tal Silberstein cred că m-am întâlnit de două ori. De la serviciile astea atotştiutoare eu nu am ştiut ce se […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Traian Băsescu a declarat, referitor la cazul retrocedărilor ilegale de la ANRP, că nu știa ce se întâmplă la instituția cu pricina.

– See more at: http://www.dcnews.ro/traian-basescu-n-am-tiut-ce-se-intampla-la-anrp_499699.html#comentarii


“Cu Tal Silberstein cred că m-am întâlnit de două ori. De la serviciile astea atotştiutoare eu nu am ştiut ce se întâmplă la ANRP, în condiţiile în care m-a avertizat Elena Udrea, iar eu am anunţat SRI.

Elena Udrea primea plângeri de la oameni că nu li se restituie la rând. Iar mie mi s-a spus că e în regulă şi că doamna Crinuţa e perfectă. Nu ştiu ce o să se scoată din dosare, dar nici nu au nevoie de stenograme, rămân neregulile făcute în procesul de restituire.


E bătălia asta cu cine pe cine să asculte, iar preşedintele României nu a ştiut de la nicio instituţie ce se întâmplă la ANRP. Şi atunci sunt şi eu tentat să spun dacă, oare, e posibil să nu fi ştiut?”, a declarat Traian Băsescu într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, la România TV.

loading...

 

Toti cei 60.000 de oameni care asteapta de ani de zile solutionarea dosarelor la ANRP , haideti sa alcatuim o lista si o petitie sa o adresam lui Iohannis. Cine e interesat, sa ne lase un comentariu.

– See more at: http://www.dcnews.ro/traian-basescu-n-am-tiut-ce-se-intampla-la-anrp_499699.html#comentarii

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Adrian Năstase a revenit, oficial, în Palatul Victoria: a fost chemat ca specialist
Doctorul Cîrstoveanu, de la Marie Curie: Verificați și medicamentele! Politicienii protejează importul de medicamente false!
De ce ascunde Dacian Cioloș apartenența sa la un grup finanțat de Soros și Microsoft și condus de un fost șef Bilderberg
ISIS NU LUPTA pentru ISLAMISM, ISIS lupta pentru NOUA ORDINE MONDIALA!!!!
Iata cat timp au platit romanii tribut turcilor| Acest popor a suferit destul | Nu vrem moschee in Romania!
Geo Scripcariu raspunde: Avea un aspect de divă căzută din elicopter într-un tren CFR plin | Mandruta, Vlad Petreanu jurnalisti nuli, hiene fara valoare!
Sclavă sexuală: La 6 ani am fost dusă de MAMA la prima orgie, într-un castel.
Nicolae Ceaușescu avea în plan construirea a 3.200 de kilometri de autostradă, iar principalele trasee alese de comuniști sunt de actualitate și în acest moment
Oamenii cu adevărat fericiți se îmbracă modest: concluzia psihologilor
Israel, ţara care nu s-a împrumutat niciodată de la FMI
Coincidenta? Prim-ministrul Angliei in poze din adolescenta cu Angela Merkel
Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară» Citeşte întreaga ştire: VIDEO | Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară»
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite