PRESEDINTI MINCINOSI: Basescu afirma ca nu a stiut ce se intampla la ANRP|RUSINE!!!!

Distribuie!by   Traian Băsescu a declarat, referitor la cazul retrocedărilor ilegale de la ANRP, că nu știa ce se întâmplă la instituția cu pricina. – See more at: http://www.dcnews.ro/traian-basescu-n-am-tiut-ce-se-intampla-la-anrp_499699.html#comentarii “Cu Tal Silberstein cred că m-am întâlnit de două ori. De la serviciile astea atotştiutoare eu nu am ştiut ce se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Traian Băsescu a declarat, referitor la cazul retrocedărilor ilegale de la ANRP, că nu știa ce se întâmplă la instituția cu pricina.

– See more at: http://www.dcnews.ro/traian-basescu-n-am-tiut-ce-se-intampla-la-anrp_499699.html#comentarii


“Cu Tal Silberstein cred că m-am întâlnit de două ori. De la serviciile astea atotştiutoare eu nu am ştiut ce se întâmplă la ANRP, în condiţiile în care m-a avertizat Elena Udrea, iar eu am anunţat SRI.

Elena Udrea primea plângeri de la oameni că nu li se restituie la rând. Iar mie mi s-a spus că e în regulă şi că doamna Crinuţa e perfectă. Nu ştiu ce o să se scoată din dosare, dar nici nu au nevoie de stenograme, rămân neregulile făcute în procesul de restituire.


E bătălia asta cu cine pe cine să asculte, iar preşedintele României nu a ştiut de la nicio instituţie ce se întâmplă la ANRP. Şi atunci sunt şi eu tentat să spun dacă, oare, e posibil să nu fi ştiut?”, a declarat Traian Băsescu într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, la România TV.

loading...

 

Toti cei 60.000 de oameni care asteapta de ani de zile solutionarea dosarelor la ANRP , haideti sa alcatuim o lista si o petitie sa o adresam lui Iohannis. Cine e interesat, sa ne lase un comentariu.

– See more at: http://www.dcnews.ro/traian-basescu-n-am-tiut-ce-se-intampla-la-anrp_499699.html#comentarii

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Lupta impotriva Ciobanilor : LEGÂND ÎMBOLNĂVIRILE BEBELUȘILOR DE "BRÂNZĂ" ci nu de Vaccinuri, GUVERNUL SOROȘ A REUȘIT SĂ DISTRUGĂ EXPORTUL DE BRÂNZĂ AL ROMÂNIEI. Comisia Europeană a emis o alertă privind INTERZICEREA brânzei de oaie provenind din România
Jean-Claude Van Damme expune public planurile familiilor Rothschild și Rockefeller
CELEBRUL MEDIC ROBERT GALLO RECUNOASTE CA A CREAT VIRUSUL SIDA IN MOD INTENTIONAT IN SCOPUL DEPOPULARII GLOBULUI
Lucia Hossu Longin: O lege a unor minţi rătăcite. Voi face plîngere penală iniţiatorilor ei
Polonia către SUA: Nu suntem România
PUSTIIREA României: în trei ani am pierdut peste jumătate de milion de oameni. Un român pleacă din ţară la fiecare 5 minute. CIFRELE dezastrului
Nicole Kidman către toți americanii: Trebuie să îl susținem pe președintele ales Donald Trump. Lăsați-l să muncească!
Madalyn Murray O’Hair, fondatoarea grupării Ateilor Americani a fost ucisa tot de atei, intr-un mod barbar. Fiul ei a devenit un mare CRESTIN care se lupta sa repare ce a distrus mama sa!
VIDEO Puii care ajung meniuri la KFC trăiesc doar 35 de zile. Stau în condiţii mizere şi sunt UCIŞI prin gazare
Chips-urile sunt OTRAVĂ la PUNGĂ. Iată ce conțin defapt. Analiza ŞOC a specialiştilor!
ROMANIA ESTE IN MIJLOCUL UNUI BUTOI CU PULBERE! UNUL DINTRE CEI MAI RESPECTATI STRATEGI CREDE CA RAZBOIUL ESTE INEVITABIL IN EUROPA DE EST!
Editorial TERIBIL despre "internaționaliștii" care, „ca și în anii ’50, vorbesc înfiorător de greu limba romană” si au „cv-uri croite de stăpânii adevărați ai României”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite