Previziunile, cartile illuminati arata ca Donald Trump va fi asasinat ca si Kennedy de catre masonerie. Intrebarea e cand?

Distribuie!by Cartile illuminati dezvaluie inca de multi ani ca Donald Trump va fi asasinat, desenele animate Familia Simpson, ca va candida pentru presedentie si ca va fi presedinte. Aceleasi carti si desene animate au dezvaluit multe secrete despre evenimente care urmau sa se intample cum ar fi 9/11. Intrebarea e […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cartile illuminati dezvaluie inca de multi ani ca Donald Trump va fi asasinat, desenele animate Familia Simpson, ca va candida pentru presedentie si ca va fi presedinte. Aceleasi carti si desene animate au dezvaluit multe secrete despre evenimente care urmau sa se intample cum ar fi 9/11. Intrebarea e cat timp va dura pana cand masonii isi vor pune planul in aplicare.

 

Trump la un pas de a fi asasinat? Cartile de joc illuminati prevestesc asta de multi ani!


1

1

Donald Trump a scăpat dintr-o tentativă de asasinat. Un tânăr de 19 ani a încercat să îl împuşte în timpul unui discurs electoral în Las Vegas.

loading...

Michael Steven Stanford, în vârstă de 20 de ani, a încercat să fure arma unui agent de securitate și să tragă în candidatul republican, însă a fost oprit la timp.


Tânărul, care a fost arestat imediat după incident, călătorise din California în Nevada anume pentru a participa la întâlnirile lui Donald Trump cu susținătorii săi.

Potrivit declarațiilor date în momentul în care s-a cerut arestarea sa, tânărul s-a apropiat de un agent de securitate sub motivul că vrea să ajungă la Donald Trump pentru un autograf. S-a repezit însă la arma agentului pe care nu a reușit însă să o scoată din suport.

Adus în fața instanței, bărbatul și-a recunoscut faptele.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite