Prin inmormantarea televizata a reginei ANA se promoveaza monarhia reptiliana si instaurarea CASEI REGALE masonice

Distribuie!by Mai multe organizații monarhiste s-au reunit, de curând, la Alba Iulia și au constituit Convenția Națională pentru Monarhie Constițutională. Convenția, formată din mai multe organizații pro-monarhie – Mișcarea pentru Regat și Coroană, Mișcarea pentru Regatul României -, a semnat un protocol pe 6 august, prin care își propune susținerea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Mai multe organizații monarhiste s-au reunit, de curând, la Alba Iulia și au constituit Convenția Națională pentru Monarhie Constițutională.
Convenția, formată din mai multe organizații pro-monarhie – Mișcarea pentru Regat și Coroană, Mișcarea pentru Regatul României -, a semnat un protocol pe 6 august, prin care își propune susținerea revenirii României la monarhie constituțională.
Printre semnatarii protocolului de la Alba Iulia se numără Marius Oprea, Marilena Rotaru. Iată ce-și propune Convenția Națională pentru Monarhie Constițutională:
“Mișcarea pentru Regat și Coroană, Clubul Monarhiștilor Români din Uniunea Europeană,
Mișcarea pentru Regatul României au convenit că, în conformitate cu scopurile fiecăreia, să coopereze pentru susținerea restaurării Monarhiei Constituționale.
Semnarea prezentului Protocol nu va împiedica în nici un fel desfășurarea activităților proprii, organizațiile păstrându-și individualitatea și personalitatea juridică, potrivit statutelor lor.
Prin semnarea prezentului Protocol organizațiile semnatare resping orice tentativă de confiscare politică a Coroanei României.
Organizațiile semnatare, prin consens, desfășoară acțiuni comune pentru restaurarea monarhiei constituționale în România. În acest sens organizațiile semnatare hotărăsc să acționeze pentru declararea Sărbătorii naționale de 10 Mai ca Zi Națională a României, sărbătorirea anuală a Zilei de naștere a Regelui Mihai precum și înscrierea stemei României Reîntregite pe drapelul național potrivit Legii de la 24 aprilie 1922.
Coordonarea activității Convenției Naționale pentru Monarhie Constituțională este asigurată de un Secretariat compus din 3 membri, desemnați de organizațiile semnatare.
Secretariatul îi convoacă ori de câte ori va fi necesar, pe reprezentanții organizațiilor Convenției, la propunerea uneia sau a mai multor organizații semnatare, în vederea realizării programelor comune de acțiune pentru restaurarea monarhiei constituționale. În cadrul Convenției, hotărârile se iau prin consens (potrivit regulii unanimității).
Oricare organizație a societății civile care împărtășește idealul restaurării monarhiei este invitată să se alăture Convenției Naționale pentru Monarhie Constituțională.
Așa să ne ajute Dumnezeu! Trăiască Regele!”, se arată în comunicatul Convenției.
Protocolul a fost semnat de Marilena Rotaru din partea Mișcării pentru Regat și Coroană, de dr. Dan Marinca din partea Clubului Monarhiștilor Romani din Uniunea Europeană și de prof. Alexandru Cărăușu din partea Mișcării pentru Regatul României.
A fost desemnat și Secretariatul Convenției Naționale pentru Monarhie Constituțională: Marius Oprea propus de Mișcarea pentru Regat și Coroană, Dan Nica, propus de Clubul Monarhiștilor Români din Uniunea Europeană și Alexandru Cărăușu din partea Mișcării pentru Regatul României.
Participanții la reuniunea de la Alba Iulia a organizațiilor monarhiste au evocat personalitatea Reginei Ana și au adresat o telegramă de condoleanțe Familiei Regale a României.
SURSA: http://www.activenews.ro/stiri-politic/Conventia-Nationala-pentru-Monarhie-Constitutionala-s-a-constituit-la-Alba-Iulia.-Marius-Oprea-Marilena-Rotaru-si-organizatiile-semnatare-isi-propun-revenirea-Romaniei-la-MONARHIE-constitutionala-135761

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Carte din 2008: "În jurul anului 2020, o boală severă asemănătoare cu pneumonia se va împrăştia pe tot Globul, atacând plămânii şi bronhiile şi rezistând la toate tratamentele cunoscute. La fel de uluitor ca apariţia în sine a bolii va fi faptul că va dispărea la fel de repede cum îşi va face apariţia, va recidiva după 10 ani, apoi va dispărea definitiv."
Dezvăluirile lui Ovidiu Zară: Klaus Johannis, omul masoneriei germane. Nume şi date (I)
Cazul disperat al unei românce din Italia, rămasă pe drumuri. Vă rog mult, scrieţi despre mine, poate se găseşte cineva să-mi dea o mână de ajutor
INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ / Ministerul Justiției al lui Tudorel Toader recunoaște: peste 500 de pedofili dovediți și condamnați sunt în libertate, în loc de închisoare!
Alerta!!! CIOLOS a semnat aurul CANADIENILOR!!!!! Hipsterii care urlau ca apara aurul au pus un prim-ministru si un guvern care a facut pe dos! PRESA JALNICA TACE!!!! Unde sunt tinerii frumosi si liberi sa iasa in strada???
SODOM – Documentar socant despre Propaganda homosexuala si pedofila !
Mă caut în toate, dar mă regăsesc numai în Tine
De ce au ales americanii 4 iulie, semnificatia zilei
Marturii: Cu ochii mei am vazut iadul de acolo, cu droguri la vedere si chestii nasoale
ÎNŞELĂTORIA BOMBEI ATOMICE 1945| Cea mai teribila manipulare din istoria omenirii
Dragos Patraru: Alo, sunt eu, Picasso… de la Isis!
FĂRĂ LAPTE românesc pe piaţă: hypermarketurile favorizează STRĂINII şi producătorii români ÎNCHID fabricile
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Profețiile lui Nostradamus – Rusia va distruge România în debutul celui de-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Principiul Hegelian (problema-reactie-solutie) – este tehnica folosita de Iluminati pentru a manipula opinia publica!

Cum a fost ultima zi din viața primei victime a Revoluției (din București)

Beneficiile cuisoarelor- alt dar divin al naturii

Adrian Sârbu mi-a zis că NU va plăti nicio taxă, pentru că el nu plătește nicăieri în România taxe”. Dezvăluiri despre practicile mogulului media: Mi-a zis că sunt cel mai mare dușman al lui și va avea grijă să mă aranjeze

Închide