Prin Iohannis “si-au luat tara inapoi” |Managerul magazinului Kaufland: „Cunoaşterea limbii române ca o condiţie pentru angajare ar fi discriminare”

Distribuie!by Managerul magazinului Kaufland din Odorheiu Secuiesc consideră că a cere la angajare cunoaşterea limbii române ca o condiţie ar fi discriminare. Comisarii de la Protecția Consumatorului, care au fost să efectueze un control la magazinul Kaufland din Odorheiu Secuiesc l-au întrebat pe manager cum poate fi angajat un om […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Managerul magazinului Kaufland din Odorheiu Secuiesc consideră că a cere la angajare cunoaşterea limbii române ca o condiţie ar fi discriminare.

Comisarii de la Protecția Consumatorului, care au fost să efectueze un control la magazinul Kaufland din Odorheiu Secuiesc l-au întrebat pe manager cum poate fi angajat un om care nu știe limba română, iar acesta a spus că a cere la angajare cunoaşterea limbii române ca o condiţie ar fi discriminare.


„Cum puteţi angaja pe cineva pe vânzări care nu ştie limba română?”. „El a răspuns atunci că nu poate cere cunoaşterea limbii române ca o condiţie pentru angajare, deoarece ar fi discriminare…”, a fost dialogul dintre cei de la Protecția Consumatorului și managerul magazinul, conform newsbv.ro.

„Vânzătoarea care lucra la momentul controlului nu ştia limba română. Nu este aceeaşi vânzătoare cu cea care apare în filmarea de pe YouTube. Această angajată chiar nu ştia limba română. Dacă cea din filmare poate că simula, nu am de unde să ştiu, aceasta chiar nu ştia. Asta mi-au spus inspectorii. Şi când a venit directorul magazinului se putea vedea că ea chiar nu ştie limba română”, a spus, pentru sursa citată, Sortin Susanu, comisarul șef regional al ANPC Brașov.

loading...
 http://www.libertatea.ro/stiri/managerul-magazinului-kaufland-din-odorheiu-secuiesc-cunoasterea-limbii-romane-ca-o-conditie-pentru-angajare-ar-fi-discriminare-1953481

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite