Prin Iohannis “si-au luat tara inapoi” |Managerul magazinului Kaufland: „Cunoaşterea limbii române ca o condiţie pentru angajare ar fi discriminare”

Distribuie!by Managerul magazinului Kaufland din Odorheiu Secuiesc consideră că a cere la angajare cunoaşterea limbii române ca o condiţie ar fi discriminare. Comisarii de la Protecția Consumatorului, care au fost să efectueze un control la magazinul Kaufland din Odorheiu Secuiesc l-au întrebat pe manager cum poate fi angajat un om […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Managerul magazinului Kaufland din Odorheiu Secuiesc consideră că a cere la angajare cunoaşterea limbii române ca o condiţie ar fi discriminare.

Comisarii de la Protecția Consumatorului, care au fost să efectueze un control la magazinul Kaufland din Odorheiu Secuiesc l-au întrebat pe manager cum poate fi angajat un om care nu știe limba română, iar acesta a spus că a cere la angajare cunoaşterea limbii române ca o condiţie ar fi discriminare.


„Cum puteţi angaja pe cineva pe vânzări care nu ştie limba română?”. „El a răspuns atunci că nu poate cere cunoaşterea limbii române ca o condiţie pentru angajare, deoarece ar fi discriminare…”, a fost dialogul dintre cei de la Protecția Consumatorului și managerul magazinul, conform newsbv.ro.

„Vânzătoarea care lucra la momentul controlului nu ştia limba română. Nu este aceeaşi vânzătoare cu cea care apare în filmarea de pe YouTube. Această angajată chiar nu ştia limba română. Dacă cea din filmare poate că simula, nu am de unde să ştiu, aceasta chiar nu ştia. Asta mi-au spus inspectorii. Şi când a venit directorul magazinului se putea vedea că ea chiar nu ştie limba română”, a spus, pentru sursa citată, Sortin Susanu, comisarul șef regional al ANPC Brașov.

loading...
 http://www.libertatea.ro/stiri/managerul-magazinului-kaufland-din-odorheiu-secuiesc-cunoasterea-limbii-romane-ca-o-conditie-pentru-angajare-ar-fi-discriminare-1953481

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Știi ce mănânci? Carne de pui modificată genetic pe care o cumperi din supermarket!
Penibil: Familia Regală se ploconește la ducesa Viorica-Vasilica pentru niște bani!
Un fost magician povesteste cum ii cerea Satana sacrificii si cum provoca invrajbiri, divorturi si alte nenorociri
Festivalul Untold ii pregateste pe tineri pentru Noua Ordine Mondiala si epoca Anticristului prin accesul pe baza de cip ca animalele si plata tot pe baza microcipului RFID de care avertizeaza Biblia
Istoria României, falsificată pentru elevii secui în manuale aprobate de Ministerul Educaţiei şi tipărite din bani publici. Tricolorul, înlocuit cu steagul secuiesc
Fenomen ciudat! Locul din România, unde mașinile “lăsate pe liber” urcă panta | VIDEO
Ce partide cu candidati anticrestini si antiromani NU trebuie sa fie votate de romanii informati: PSD, PNL, PDL, PMP, Forta Civica si Noua Republica. Explicatiile, pe capete, aici. Cine voteaza cu ele sa-si aduca aminte de vorba lui Tutea!
Olivia Steer, ipoteză halucinantă despre epidemia de rujeolă: Acești copii au murit în spital. Eu cred că este mai degrabă vorba despre o infecție intraspitalicească sau de un malpraxis (VIDEO)
#COLECTIV/ DEZVĂLUIRILE ȘOCANTE ALE UNUI COLONEL STS: S-a dat foc, Oprea știa
Toxicolog: ,Somonul de crescătorie – cel mai toxic aliment din lume!
Nu se construiesc autostrazi in Romania dintr-un motiv simplu. Nu vrea vestul, mai ales Olanda. 
Castelul Amerois, locul unde oculta mondiala face sacrificii de copii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite