Prin semnul crucii ne protejam chakrele ( punctele energetice) de posedare demonica

Distribuie!by loading... Doar ortodocsii practica facerea semnului crucii in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, pe corp. Ceea ce multe alte religii nu cunosc, in afara de budism, este ca fiecare om are aceste chakre, puncte energetice ale corpului, care trebuie sa fie reglate in armonie cu Dumnezeu. […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
loading...

Doar ortodocsii practica facerea semnului crucii in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, pe corp. Ceea ce multe alte religii nu cunosc, in afara de budism, este ca fiecare om are aceste chakre, puncte energetice ale corpului, care trebuie sa fie reglate in armonie cu Dumnezeu. Odata scazute in vibratie, se poate produce posedarea.

Spre exemplu, punctul energetic din zona sexului, daca este folosit in alte scopuri decat procreatie, este deja secatuit de energie si scade vibratia, daca este abuzat acest aspect, se ataseaza acel duh al pornografiei. Punctul din stomac, daca se ingereaza alimente cu chimicale, in exces, se deregleaza. Punctul din zona pieptului, inimii daca nu exista iubire, se deregleaza. Punctul din zona gatului, vorbirea, daca se rostesc nedreptati, barfe, blestematii, din nou se intueca. Punctul din zona capului, glanda pineala, unde spunea Iisus in Matei, sa tinem ochiul mintii curat, este cheia, caci daca si acela este distrus ( calcifiere, etc.) atunci posedarea poate sa vina foarte usor. Daca toate punctele energetice sunt in armonie cu Dumnezeu ( adica respectarea poruncilor din Biblie) omul capata puteri cum zic oamenii ( supranaturale) sau cum spune biserica, de sfinti, sau cum spune stiinta de genii. Amintiti-va cum sfintii sunt reprezentati in biserici cu o aura, un cerc mare in jurul capului. Stiinta a demonstrat deja ca omul, precum planeta dispune de o aura uriasa, in functie de energia pe care o emana. Cercetatorii au descoperit de asemenea ca femeile cu batic, au o aura mai puternica decat cele fara batic, la fel si parul joaca un rol esential in puterea aurei. Oricum Henri Coanda a spus ca daca omul ar cunoaste adevaratele taine ale energiei sale, ar putea calatori doar cu corpul sau in timp si spatiu. Nu este cumva ceea ce Tesla spunea? Nu este cumva ceea ce calugarii practica?

Amintiti-va cum la budisti un sarpe incearca sa acapareze toate punctele, incolacindu-se in jurul coloanei vertebrale, reprezentare gasita si in simbolul farmaceutic ( farmece, vrajitorie). La fel la egipteni, faraonii aveau mereu deasupra capului un sarpe, semn ca intreaga fiinta este condusa de catre sarpe.

loading...

1

Avem sapte chakre, puncte energetice, care daca nu sunt in armonie cu Dumnezeu, corpul si mintea incep sa se imbolnaveasca. Numarul 7 vine de la cele 7 dimensiuni, ceruri care ne despart, de la 3 in care suntem noi ( Sfanta Treime) pana la Dumnezeu, 10.

1

Iata coloana vertebrala, cu cele 7 puncte energetice, incolacita de 2 serpi sau un sarpe cu 2 capete. Multe persoane care practica yoga, sau sunt adepte ale filosofiilor si practicilor budiste, se aleg dupa un timp, cu boli sau depresii, pe care cu mare greu preotii si calugarii, credinta crestina le pot repara. Motivul? Tot ceea ce se invoca fara ajutorul lui Iisus, se cheama invocare de spirite demonice, chiar daca vin la inceput sub un aspect bun.

1

Iata o reprezentare a unui faraon egiptean, care are pe cap sarpele si continuarea acel gat al sarpelui , precum sarpele cobra, care face gulerul faraonului. deci practic faraonii erau condusi si “protejati” de serpi. La fel ca si zeii hinduismului, in special Buddha, care avea in spatele lui pe sarpele Mucalinda, cel cu 7 capete, care se mai preschimba cateodata si in om.

Este foarte important sa ne pazim punctele energetice ale corpului, curate si protejate. Iar asta se poate face doar prin post, rugaciune, milostenie,  curatenie spirituala. Protectia crestinului vine ca ajutor si prin sfanta cruce. Crestinul facandu-si semnul crucii isi protejeaza instant aceste puncte energetice, prin Tata, Fiu si Sfantul Duh.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Puppe.ro

Puppe.ro